Cinci companii mari au datorii de 1,6 miliarde lei la bugetul de stat

A.G.R.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri Industriale / 6 august 2008

Compania Naţională a Huilei, Termoelectrica, U.C.M Reşiţa, Electroputere Craiova şi Societatea Naţională a Cărbunelui sunt principalele cinci companii mari cu datorii la bugetul de stat, după prima jumătate a acestui an.

Potrivit listei actualizate a marilor contribuabili cu datorii, publicată pe pagina de Internet a Ministerului Finanţelor Publice, restanţele cumulate ale celor cinci societăţi depăşeau 1,612 miliarde lei la finalul primului semestru din acest an.

Compania Naţională a Huilei (CNH) continuă să fie cel mai mare datornic la bugetul statului, cu obligaţii restante care depăşeau, la 30 iunie 2008, 1,150 miliarde lei pentru care s-a început procedura de executare silită. Societatea Comercială de Producere a Energiei Electrice şi Termice Termoelectrica, aflată în adminis­trare specială, este a doua pe lista marilor contribuabili cu datorii, cu restanţe în valoare de 125 milioane lei la bugetul de stat. A treia pe listă este Uzina Constructoare de Maşini UCM Reşiţa care înregistra, la finele lunii iunie, datorii la bugetul de stat de circa 119 milioane lei pentru care firma a primit înlesniri la plată.

Urmează Electroputere Craiova cu restanţe de circa 118 milioane lei însă pentru care s-a început procedura de executare silită şi Societatea Naţională a Cărbunelui cu datorii de 100 milioane lei pentru care s-a început procedura de executre silită.

Companii mari sunt considerate firmele care au o cifră de afaceri de minimum 70 milioane lei. Lista marilor contribuabili cu datorii faţă de bugetele statului se actualizează trimestrial.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb