Cinci societăţi rămase în cursa pentru administrarea Fondului Proprietatea

Ş.C.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital #Fondul Proprietatea / 6 mai 2009

Cinci societăţi, din cele opt care şi-au depus ofertele pentru administrarea Fondului Proprietatea, au rămas în cursă, la finalul primei etape a procesului de selecţie.

"Aviva Investors Global Services" Ltd, "Blackrock Investment Management" Ltd, "Franklin Templeton Investment Management" Ltd, "ING Investment Management" SA şi "Morgan Stanley Investment Management" Ltd au fost promovate de Comisia de Selecţie a administratorului de fond şi vor intra în faza a doua a procedurii de alegere, respectiv cea a Dialogului Competitiv.

În schimb, "FINAG Holding", consorţiul de asset management al grupului Erste, "Credit Suisse" şi "OTP", care formaseră un consorţiu pentru administrarea Fondului şi "Julius Baer" sunt cei care vor pleca acasă cu mâna goală.

De etapa a doua a procesului de selecţie vor reuşi să treacă maxim trei candidaţi, respectiv acele societăţi care vor convinge Comisia de Selecţie că pot prelua în mod eficient mandatul de administrator al Fondului Proprietatea şi a investiţiilor acestuia, potrivit Regulamentului de organizare a licitaţiei pentru selecţia administratorului.

Comisia de Selecţie ar trebui să anunţe care sunt cele două societăţi calificate în finală în termen de zece zile lucrătoare de la demararea celei de-a doua etape, după care vor urma negocieri pe baza ofertei financiare depuse de aceştia.

În cadrul acestei etape, candidaţii vor intra într-un Dialog Competitiv cu membrii Comisiei, în vederea stabilirii Onorariului de Administrare şi a termenilor Contractului de administrare.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Aleluia!!!! Au trebuit sa treaca atatia ani pana sa se termine cu aceasta asa zisa alegere, negociere sau cum vor sa o numeasca.

    Acum cand bursa este in refacere, ma refer la bursa dela New York si Londra, este momentul ca actiunile FP sa fie listate. 

    Speram ca "discutiile " sa se desfasoare conform programului anuntat si administratorul sa fie desemnat. 

    Pentruca sunt in America pot sa afirm ca pe departe Morgan Stanley este cea mai credibila chiar daca nu este in Romania . Sa nu se uite ca are ain administrare companii mult mai mari decat FP cu valori de 5-6 ori mai mari. 

    In sfarsit din cele 5 ofertanti la urma urmei oricare este ales este valoros si nu vor pierde vremea. Interesul lor este ca FP sa fie listat cat mai curand. 

    Bafta.

    Cernat  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb