CINISM Moartea lui Mile Cărpenişan, vândută prin SMS

MAKE
Ziarul BURSA #Omul sf(M)inteste locul / 25 martie 2010

Moartea lui Mile Cărpenişan, vândută prin SMS

Moartea lui Mile Cărpenişan a fost deplânsă, alaltăieri, în emisiunea "Observator" de la Antena 1, unde a lucrat ca reporter timp de un deceniu.

În subsolul ecranului a apărut incredibilul text: "Scrie un gând în memoria lui Mile/ Vă aşteptăm părerile la numărul de SMS 1244 (0,59 Euro/SMS, TVA inclus)".

Pentru cine nu este familiarizat cu afacerea, precizăm că, la fiecare "gând în memoria lui Mile", postat la SMS 1244, Antena 1 încasează 0,165 Euro.

Sărmanul Mile Cărpenişan!

A fost trimis pe ultimul front...

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Cei vii nu pot face nimic pentru cei morti,doar sa se abtina sa-i minjeasca. Antena 1 se comporta dupa caracterul lui Voiculescu : oribil. Mile Carpenisan se afla intr-o stare atit de solemna,incit nu baga de seama ce se mai intimpla cu fostii sai colegi. Ar plinge pentru ei...

    1. obscen

    asa sa le ajute Dumnezeu!!!

    1. Dupa ce au beneficiat de el, trimitandu-l prin toate razboaiele si luand apoi laurii audientelor crescute si al diverselor premii pentru "cea mai buna stire", n-au fost in stare sa dea pe post apelul la donare de sange, atunci cand Mile a avut nevoie de transfuzii!

    Scuza ca ar fi o neglijenta,nu poate exista. In realitate nu a fost o neglijenta : Antena 1 nu dispune de cineva care sa sesizeze intelesul a ceea ce fac ei insisi.

    1. dovada ca horia are dreptate este reactia lui madalin ionescu,moderatorul emisiunii de comemorare a lui carpenisan,cind i s-a reprosat ca au afisat in emisiune fotografia altcuiva. el a spus ca nu are nici un amestec si ca a fost responsabilitatea altcuiva. raspuns mai cretin nu putea gasi. adica,el n-are decit gura, cu ochii si cu creierul sint alti responsabili.

    cu bani, poti avea orice se spune "nu se poate". Poti cumpăra mâncare, dar nu poftă; medicamente dar nu sănătate; pături moi dar nu somn; cunoastere dar nu intelepciune; stralucire dar nu confort; distractie dar nu bucurie; amici dar nu prietenie; servitori dar nu fidelitate; păr cărunt dar nu onoare; zile linistite dar nu pace; Poti obtine coaja tuturor lucrurilor, dar nu sâmburele. E tot ce nu poti obtine cu bani

    Cu bani poti cumpara viata. N-ai bani, mori de foame. Nu interesezi pe nimeni. Mogularia face ce e conceputa sa faca: BANI. Si prostii se grabesc sa-i infunde cu bani, in detrimentul propriei vieti, lasandu-se exploatati sentimental in modul cel mai superficial si abject. Urasc prostii!

    1. In cazul asta cred ca nici pe tine nu prea te suporti. si tu esti manipulat postand diverse anunturi pe internet. esti manipulat tot sentimental si tot in cel mai abject mod, asa cum spui tu. hai pa.

    de cind e noul format la OBSERVATORnu ma mai uit. Ma uit la PROTV si ca mine sunt multi.

    1. Decit sa te uiti la PRO TV, mai bine asculti indemnul "Parazitilor" : "Citeste o carte!"

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5156
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2830
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8940
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.6995

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb