Ciolacu şi Tudose, amendaţi de poliţie după ce au încălcat regulile de distanţare socială într-o pensiune

S.B.
Miscellanea / 25 octombrie 2020

Ciolacu şi Tudose, amendaţi de poliţie după ce au încălcat regulile de distanţare socială într-o pensiune

Liderul PSD Marcel Ciolacu şi Mihai Tudose, surprinşi la o masă într-un restaurant al unei pensiuni din localitatea Monteoru, alături de alte persoane, au fost amendaţi pentru încălcarea prevederilor privind distanţarea socială. În total au fost sancţionate 11 contravenţii, amenzile ridicându-se la 21.000 de lei, informează Hotnews.

Anunţul a fost făcut azi de purtătorul de cuvânt al IGPR, Georgian Drăgan.

"Având în vedere informaţiile şi imaginile vehiculate în spaţiul public, cu privire la încălcarea prevederilor LEGII nr. 55 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, de către preşedintele Camerei Deputaţilor precum şi alte persoane, facem următoarele precizări:

Ieri seară, urmare a unei sesizări privind prezenţa mai multor persoane la o masă, la un local de pe raza localităţii Sărata Monteoru, din judeţul Buzău, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Merei- IPJ Buzău, s-au deplasat pentru efectuarea de verificări, sub aspectul respectării normelor în vigoare pe linia prevenirii infectării cu virusul Sars-Cov 2. La momentul sosirii poliţiştilor, au fost găsite 6 persoane (3 în interior şi 3 în exteriorul locaţiei).

3 dintre cele 6 persoane erau reprezentanţi ai operatorului economic şi s-a constatat că aceştia nu purtau mască de protecţie, în locurile în care acest lucru era obligatoriu, astfel că au fost sancţionate contravenţional.

Ulterior, au fost efectuate verificări, în urma cărora au fost identificate toate persoanele care apar în imaginile din spaţiul public, acestea fiind sancţionate contravenţional, pentru că erau mai mult de 6 persoane la o masă. De asemena, reprezentantul operatorului economic a fost sancţionat, pentru neluarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19.

Cuantumul total al sancţiunilor este de 21.000 de lei. Fac previzarea că localitatea respectivă se află în scenariul verde, aşadar, operatorii economici pot desfăşura activităţi economice, cu respectarea normelor sanitare generale de protecţie.

Sancţiunile contravenţionale au fost aplicate pentru nerespectarea normelor legale în ceea ce priveşte numărul total de persoane care se pot afla la aceeaşi masă, respectiv 6", a precizat Georgian Drăgan.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. FAKES

    Ciolacule,atât l-ai criticat pe Orban pentru chermeza de la guvern unde distanțarea era infinit mai mare! Mare rușine la obraz ! În plus vin alegerile si poporul pesedist avea de suferit dacă te imbolnavesti !

    1. Orban si gasca fuma si bea in GUVRENUL ROMANIEI nu pe terasa

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb