Cîrstoiu: "Nicuşor Dan încă mai trăieşte din proiectele lăsate la cheie şi fondurile europene atrase de Gabriela Firea"

T.B.
Politică / 1 aprilie

Cîrstoiu: "Nicuşor Dan încă mai trăieşte din proiectele lăsate la cheie şi fondurile europene atrase de Gabriela Firea"

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei Cătălin Cîrstoiu afirmă, într-o postare pe Facebook, că Nicuşor Dan încă mai trăieşte din proiectele lăsate la cheie şi fondurile europene atrase de Gabriela Firea, Cîrstoiu preluând astfel discursul lui Firea, în prezent coordonatoare a campaniei pentru Primăria Bucureştiului, care în mod constant l-a acuzat pe actualul edil că beneficiază de pe urma proiectelor pe care ea le-a iniţiat când era primar. Conform sursei, "Festivismul pe ultima sută de metri nu ţine loc de gândire strategică"., apreciază Cîrstoiu referindu-se la Nicuşor Dan.

Potrivit paginii sale oficiale de socializare, "Zero noi proiecte pentru Bucureşti. Asta este performanţa lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei în 4 ani. Dincolo de heirup-ul actualului primar care şi-a pus casca în cap şi inaugurează tot ce se poate până la alegeri, cifrele nu mint. Realitatea este că Nicuşor Dan încă mai trăieşte din proiectele lăsate la cheie şi fondurile europene atrase de Gabriela Firea, fie că vorbim de achiziţia de autobuze hibride şi troleibuze, de reabilitatea sistemului de termoficare, consolidarea clădirilor cu risc seismic şi multe altele", scrie Cârstoiu luni pe Facebook.

În opinia sa, festivismul pe ultima sută de metri nu ţine loc de gândire strategică, se mai arată în postare: "Este nevoie de un plan pentru un sistem administrativ superior. Şi mă bucur că doamna Gabriela Firea este parte a acestui nou proiect pentru bucureşteni. Am avut ocazia să discutăm despre acest plan alături de colegii de la organizaţia PSD Sector 6. Şi îl felicit cu această ocazia pe Gabriel Mutu pentru realegerea sa în funcţia de preşedinte al organizaţiei. Împreună vom câştiga Capitala pentru bucureşteni!", afirmă el în finalul postării.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Mai degraba se chinuie cu datoriile lasate in urma de Firea, decat sa traiasca din proiectele cucuvelei.

    Din proiectele primarilor PSD traieste bine numai mafia locala si bineinteles prospera din plin si fara verificarea provenientei averilor, toate clanurile primarilor.  

    1. Cîrstoiu se comportă ca repetentul clasei: vorbește ce-i șoptește Fierea la ureche. Dacă de acum a ajuns să fie portavocea mafiei transpartinice, dacă avem ghinionul să fie primar o să țină de șase să se poată fura cu spor și să îndatoreze capitala pentru 100 de ani ca să-și umple ei buzunarele.

    Pai dacă asta îți este nivelul e clar.

    Vezi-ti de meseria ta, ca îți merge foarte bine cu ea, din câte s-a aflat. 

    Dacă gândirea îți este la nivelul discursului, e tragic.

    Ne-ai convins, mafia se perpetuează.

    a inceput bine. sper sa termine la fel de bine inca dinainte de alegeri ca e pacat sa plece de la spitalul universitar, firea de la voluntari si nicusor de la primarie. e mai bine asa, dottore.

    Politruc de calitate slabă! Poate, mai încolo, aflăm lucruri de toată groaza și de spitalul condus de el! Jalnic!

    Nu credeam ca, creierul e tot una cu un genunche...Acum cred...

    Dl doctor, tine ti averea cea atât de greu adunata de la pacienții veniți la Universitar și trimiși la cabinetul privat și lasă-neeee...

    Motto:

    “Îi plâng pe proști și proștii mă înving.” 

    (Ana Blandiana- Eclipsă)

    Cătălin Cîrstoiu ori face pe prostul, ori chiar este, atunci cand afirma că Nicuşor Dan încă mai trăieşte din proiectele lăsate la cheie şi fondurile europene atrase de Gabriela Firea, ca si cum aceste proiecte ar fi proprietatea privată a fostei administratii si nu ale capitalei. Numai că în anul 2020 au avut loc alegerile locale care au dus la schimbarea administratiei la Primăria Generală a municipiului Bucuresti. Ori după mintea cea proastă a lui Cîrstoiu ar fi trebuit ca noul edil Nicuşor Dan să nu mai continue proiectele de infrastructură demarate de Gabriela Firea si ajunse la stadiul de executie abia în mandatul actualei administratii. Halal gândire a unui individ pe care coalitia PNL-PSD l-a găsit să candideze la functia de primar general al capitalei. După chipul si asemănarea liderilor Ciolacu si Ciucă. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb