Cisco anunţă inovaţii care simplifică radical securitatea la nivel de dispozitive, reţele, aplicaţii şi date

S.B.
Companii / 26 iulie 2021

Cisco anunţă inovaţii care simplifică radical securitatea la nivel de dispozitive, reţele, aplicaţii şi date

Cisco anunţă mai multe inovaţii care simplifică radical securitatea end-to-end la nivel de utilizatori, dispozitive, reţele, aplicaţii şi date. Soluţia XDR (Extended Detection and Response) a fost îmbunătăţită, oferind o vizibilitate mai mare la nivel de reţea, dispozitive şi cloud. Cisco continuă să simplifice securitatea, reţeaua şi operaţiunile IT ale clienţilor - permiţând organizaţiilor să înceapă călătoria către transformarea digitală într-un mod securizat.

Forţa de muncă este tot mai distribuită la nivel mondial, iar modul de lucru hibrid devine o normalitate. Utilizatorii vor să se conecteze de oriunde şi pe orice dispozitiv, iar echipele de securitate sunt nevoite să gestioneze aceleaşi soluţii complexe, fragmentate şi consumatoare de timp. E necesar ca securitatea să fie regândită.

"Securitatea trebuie să se regăsească în centrul tuturor lucrurilor din noua lume în care trăim. Credem că e nevoie de o altfel de abordare, prin intermediul unei platforme simple, complete şi inteligente", a declarat Chuck Robbins, preşedinte şi CEO Cisco. "Avem nevoie de vizibilitate la nivel de dispozitive, utilizatori şi aplicaţii, precum şi de securizarea punctelor critice de control, cu autentificare fără parole".

Vizibilitate mai bună şi XDR simplificat

Eroziunea perimetrului reţelei şi tranziţia către un mod de lucru în care angajaţii îşi pot desfăşura activitatea de oriunde au condus la expunerea din ce în ce mai mare a terminalelor, utilizatorilor şi aplicaţiilor la ameninţări cibernetice. Organizaţiile continuă să se confrunte cu provocări legate de vizibilitate şi asigurarea securităţii terminalelor, peste 40% dintre ele raportând un incident major de securitate în ultimii doi ani, potrivit noului studiu Cisco Security Outcomes Study: Endpoint Edition. Organizaţiile care nu au prioritizat soluţiile integrate s-au confruntat cu riscuri de două ori mai mari de a suferi un atac major de securitate. De aceea, Cisco continuă să-şi extindă capabilităţile XDR, prin integrarea mai multor puncte de control al securităţii şi prin utilizarea automatizării şi a metodelor analitice pentru a reduce timpul de detecţie şi răspuns.

Noutăţile anunţate de Cisco:

Managementul vulnerabilităţilor cu Kenna Security: Cisco va integra managementul vulnerabilităţilor bazat pe riscuri şi ameninţări din platforma SecureX cu soluţia de la Kenna Security (Cisco a anunţat recent finalizarea achiziţiei Kenna Security). Această integrare va ajuta clienţii să prioritizeze vulnerabilităţile, să automatizeze luarea deciziilor prin furnizarea de informaţii personalizate şi să accelereze timpul de răspuns necesar pentru pregătirea cibernetică.

SecureX Device Insights: Clienţii pot integra rapid dispozitivele din mai multe surse în cadrul platformei SecureX, pentru a oferi vizibilitate şi context operaţiunilor IT (ITOps) şi de securitate (SecOps), precum şi pentru a îmbunătăţi răspunsul automat la ameninţări.

Tranziţie simplificată de la EDR la XDR: SecureX este singura soluţie de securitate pentru terminale cu o platformă integrată, care ajută clienţii să simplifice procesul de migrare de la Endpoint Detection and Response (EDR) la XDR, oferind peste 30 de fluxuri de lucru pre-integrate, 40 de integrări la cheie şi noi capabilităţi de orchestrare. În plus, Cisco Secure Client, agentul nostru unic care asigură protecţia la nivel de utilizator, cloud şi terminale, îmbunătăţeşte viteza XDR şi reduce gradul de încărcare.

Investigaţii extinse şi răspuns mai rapid: Tehnologia avansată de căutare Cisco Secure Endpoint confirmă valoarea XDR, oferind peste 200 de interogări de terminale pentru a obţine răspunsuri în timp real necesare în analiza investigaţiilor, acţiunilor de tip threat hunting şi cazurilor de utilizare IT Ops.

"Organizaţiile caută din ce în ce mai mult să adopte arhitecturi de securitate end-to-end care pot susţine noul mod de lucru şi credem că o abordare de acest tip este esenţială pentru a simplifica securitatea, reţeaua şi operaţiunile IT, pe măsură ce clienţii pornesc călătoria către transformarea digitală", a declarat Gee Rittenhouse, SVP şi director general, Cisco Secure. "Peste 7.000 de clienţi folosesc în prezent platforma Cisco SecureX, pentru a valorifica soluţiile de securitate existente şi a accelera migrarea către XDR".

SASE cu Enhanced Cloud Security

Forţa de muncă distribuită şi hibridă din prezent trebuie securizată indiferent de locul din care angajaţii accesează internetul sau aplicaţiile cloud. Arhitectura SASE de la Cisco integrează mai multe funcţii de securitate şi reţea într-o singură soluţie securizată de conectivitate. Acest lucru simplifică semnificativ securitatea şi reduce costurile, timpul şi resursele necesare pentru implementare, configurare şi integrare.

Noutăţile Cisco legate de SASE:

Implementare rapidă de securitate în cloud la nivelul SD-WAN: O nouă integrare între Cisco Umbrella şi Cisco SD-WAN powered by Meraki extinde fabricul SD-WAN în cloud cu doar un clic şi include o selecţie inteligentă de rute, pentru a oferi clienţilor acces securizat şi cele mai bune experienţe atunci când se conectează la aplicaţii cloud.

Sistem de prevenire a intruziunilor (IPS) în firewall livrat în cloud: Firewall-ul în cloud al Umbrella include acum un nivel suplimentar de protecţie cu Snort 3 IPS, datorită Cisco Talos, una dintre cele mai mari echipe de threat intelligence din lume.

Noi pachete pentru protecţie eficientă: Noul pachet Secure Internet Gateway (SIG) Advantage de la Umbrella reduce provocările complexe legate de achiziţia şi unificarea soluţiilor punctuale, oferind un set complet de capabilităţi de securitate într-un singur abonament.

Redefinirea şi simplificarea securităţii reţelei

Aplicaţiile moderne de integrare şi livrare continuă (CI/CD) necesită o coordonare mai strânsă între dezvoltatori şi echipele de securitate şi reţea pentru a se asigura că aplicaţiile şi workload-urile sunt sigure, firewall-urile sunt configurate corespunzător şi politicile sunt integrate. Altfel, vulnerabilităţile şi configurările greşite din aceste medii în continuă schimbare lasă uşi deschise în faţa unor potenţiale ameninţări.

Noutăţile Cisco:

Prima soluţie din industrie care oferă securitate integrată la nivel de reţea şi workload-uri: Cisco Secure Workload informează Cisco Secure Firewall în mod dinamic cu privire la modificările de politici necesare şi oferă vizibilitate şi control complete, indiferent unde sunt localizate aplicaţiile.

Protecţie avansată împotriva ameninţărilor: Secure Firewall Threat Defense 7.0 asigură o eficacitate mai bună cu Snort 3 IPS, cea mai bună platformă de protecţie împotriva ameninţărilor la nivel mondial, care a redefinit sistemele de generaţie următoare de prevenire a intruziunilor (NGIPS). În prezent, Snort este implementat pe mai mult de 800.000 de dispozitive Cisco, iar motorul Snort open-source a înregistrat peste 8 milioane de descărcări, cu mai mult de 750.000 de utilizatori activi. Oferă flexibilitatea de a crea politici robuste în medii dinamice unde nu există adrese IP fixe, iar performanţa creşte cu până la 30% pe majoritatea dispozitivelor. (Snort 3 este inclus acum şi în Cisco SD-WAN powered by Meraki şi Umbrella.) Adăugarea SecureX ribbon la Secure Firewall Management Center simplifică şi mai mult procesul de detecţie şi răspuns.

Cisco Secure Firewall Cloud Native: Conceput special pentru mediile Kubernetes, Cisco Secure Firewall Cloud Native este deschis dezvoltatorilor, fiind cel mai flexibil firewall creat vreodată de Cisco.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb