Cisco anunţă inovaţii Webex care permit organizarea de evenimente hibride şi un mod de lucru incluziv

Comunicate de presă / 30 iunie 2021

Cisco anunţă inovaţii Webex care permit organizarea de evenimente hibride şi un mod de lucru incluziv

Pe măsură ce lumea trece la un mod de lucru hibrid, organizaţiile au nevoie de soluţii flexibile, colaborative şi incluzive. Cisco (NASDAQ: CSCO) anunţă o nouă suită Webex, ale cărei inovaţii permit un mod de lucru hibrid şi incluziv, mai multă flexibilitate, dar şi organizarea de evenimente hibride, care pot fi personalizate, conform unui comunicat remis redacţiei.

98% dintre întâlniri vor include cel puţin un participant de la distanţă, conform unui studiu realizat de Cisco, iar acest mod mixt de lucru (cu interacţiuni de la distanţă şi în persoană) va avea implicaţii pe termen lung asupra modului în care lucrăm, a interacţiunii cu evenimentele şi tehnologia. De aceea, e nevoie de investiţii extinse, pe lângă tradiţionala sală de conferinţe, pentru a regândi totul de la zero pe baza noilor nevoi ale evenimentelor hibride şi ale forţei de muncă hibride. Modul de lucru al organizaţiilor înainte de pandemie şi în timpul pandemiei va fi diferit în viitor - să fii suficient de bun nu va fi de ajuns.

"Clienţii noştri au nevoie de soluţiile de colaborare de la Cisco", a declarat Chuck Robbins, CEO Cisco. "Datorită integrărilor adăugate - 800 de funcţionalităţi şi dispozitive noi din septembrie pâna în prezent - avem cu adevărat cea mai completă soluţie pentru întâlniri, apeluri, mesaje şi organizare de evenimente de pe piaţă, adaptată pentru sistemul de lucru hibrid al viitorului."

"Pentru a avea succes în era modului de lucru hibrid, organizaţiile trebuie sa se asigure ca soluţiile sunt flexibile, asigură toate tipurile de interacţiuni, sunt sigure şi uşor de administrat", a declarat Jeetu Patel, vicepreşedinte senior şi director general Cisco Security and Collaboration. "Noua suită Webex permite tuturor angajaţilor care lucrează în sistem hibrid să beneficieze de aceleaşi oportunităţi".

Noutăţi Webex:

Valoare adăugată mai mare: Noua suită Webex este prima suită din industrie concepută pentru un mod de lucru hibrid, care integrează soluţii pentru întâlniri, apeluri, mesaje, sondaje şi evenimente într-o singură platformă, cu până la 40% mai ieftină decât dacă soluţiile ar fi achiziţionate separat. Noua identitate şi noul logo Webex au fost regândite pentru a reflecta valoarea pe care Webex o aduce pe piaţă, clienţilor săi, dar şi în viaţa oamenilor.

Evenimente end-to-end: O platformă completă pentru organizarea şi gestionarea evenimentelor, necesară în noua eră a evenimentelor hibride. Capabilităţile complete ale primei experienţe de evenimente end-to-end din industrie vor deveni disponibile după finalizarea achiziţiei Socio de către Cisco.

Instrumente de interacţiune cu publicul: Sondajele, chestionarele, formatele tip întrebare-răspuns şi multe altele oferite de Slido alcătuiesc prima soluţie de interacţiune cu publicul din industrie, care va fi integrată în toate experienţele de colaborare. Funcţia de sondaje este disponibilă în cadrul Meetings şi va fi inclusă în curând în Events.

Sistem audio inteligent: Datorită capabilităţilor Webex de eliminare a zgomotelor de fond şi de îmbunătăţire a calităţii audio, utilizatorii vor avea la dispoziţie noua funcţionalitate de optimizare a convorbirii My Voice Only, pentru spaţii de lucru la distanţă şi partajate. Cu ajutorul acesteia, sunt eliminate zgomotele de fond, inclusiv conversaţiile persoanelor din fundal, în centrul atenţiei fiind doar persoana care vorbeşte. My Voice Only va fi disponibilă la nivel global din august 2021.

Camera inteligentă: People Focus, anunţat la începutul acestui an, este inclus în Webex în 2021. People Focus foloseşte tehnologii de machine learning şi AI care permit participanţilor aflaţi la distanţă să se simtă mai conectaţi, prin furnizarea unui prim-plan al fiecărei persoane din cameră.

Dispozitive avansate: Webex Desk este un dispozitiv de colaborare all-in-one, conceput pentru a fi utilizat atât la serviciu, cât şi acasă. Experienţele de colaborare imersivă vor fi disponibile, de asemenea, prin intermediul RoomOS, care conectează fluxurile de lucru cu mai puţine comutări între aplicaţii, şi prin intermediul platformei Webex Assistant Skills care permite controlul vocal pentru mai mult conţinut şi aplicaţii pentru Webex Devices.

Experienţe sigure: Funcţia de prevenţie a pierderilor de date în timp real din Webex, care blochează şi elimină automat informaţiile confidenţiale, va fi disponibilă în Messaging. Datorită acestei funcţionalităţi, utilizatorilor li se interzice să posteze conţinut clasificat, decât să redacteze sau să şteargă conţinut după ce acesta este postat. În plus, clienţii Webex din Europa vor putea găzdui şi prelucra conţinutul în cadrul UE. Utilizatorii Webex vor beneficia, de asemenea, de criptare end-to-end mult îmbunătăţită datorită opţiunii end-to-end de verificare a identităţii. Cu alte cuvinte, clienţii nu vor trebui să aleagă între uşurinţa în utilizare şi securitate, ci le obţin pe amândouă.

Resurse suplimentare

Cisco a anunţat recent intenţia de a achiziţiona Socio Labs, achiziţie preconizată să se finalizeze în trimestrul IV din 2021.

Ushering in the era of hybrid work de Jeetu Patel, Cisco

Launching new innovations for the era of hybrid work, de Javed Khan, Cisco

Introducing the Webex Suite: The first, best-of-breed suite for hybrid work de Chris Barwick, Cisco

What's New in Webex: June 2021, Echipa Webex

Preţ şi disponibilitate

Webex Suite este disponibilă de astăzi, preţul fiind cu 40% mai mic decât dacă soluţiile ar fi achiziţionate separat.

Webex Desk va fi disponibil la un preţ de revânzare sugerat de Cisco de 1.249 de dolari pentru clienţi şi un preţ standard de 2.495 de dolari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb