CÎŢU, DE SĂRBĂTOAREA FLORIILOR: "Cadoul pe care mi-l doresc este să revenim la normalitate"

A.P.
Politică / 25 aprilie 2021

"Cadoul pe care mi-l doresc este să revenim la normalitate"

Premierul Florin Cîţu a transmis duminică, de Sărbătoarea Floriilor, că îşi doreşte ca revenirea la normalitate în contextul pandemiei COVID-19 să fie cadoul său, subliniind că singura soluţie este vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2, potrivit Agerpres.

"În Duminica Floriilor, vă doresc tuturor multă sănătate şi încredere. Iar celor care vă serbaţi onomastica, la mulţi ani! Ştiu că aveţi nevoie de speranţă, după un an de pandemie. Dar speranţa noastră, a tuturor, trebuie să fie vaccinarea. Pe asta ne bazăm! Nu avem altă soluţie", a scris premierul, pe Facebook.

El le-a mulţumit tuturor celor care i-au transmis gândurile lor bune de ziua sa onomastică.

"Mulţumesc tuturor pentru gândurile voastre bune. Cum am spus şi la ziua mea de naştere, cadoul pe care mi-l doresc este să revenim la normalitate. Şi primul pas este să atingem ţinta de 10 milioane de români vaccinaţi până la 1 august", a completat Cîţu.

Credincioşii ortodocşi sărbătoresc duminică Floriile. Cu ziua de Florii începe ultima săptămână a Postului Paştelui - Săptămâna Patimilor, în care credincioşii se pregătesc să întâmpine sărbătoarea Învierii lui Iisus Hristos.

Opinia Cititorului ( 21 )

  1. Sau Segregatia pentru toti!

    Bantustane și Segregatie pentru toti  

    Ce vor Controlorii Lumii: fara pasaport de vaccinare sau voie de la Militiile Guvernului Mondial nu iesi nici pe stradă, nu mergi la spectacole, nu te duci la cinema, nici intr-o alta tara! Se intampla intr-o tara cu regim de crunta dictatura, și nu era NK, ci I! De unde se dovedea ca evolutia e un cuvant lipsit de sens, totul inchizandu-se cu Marele Lagar de Concentrare Global sau Marele Bantustan! Oamenii care lucrau in Educatie aveau sa se externalizeze, sa predea online din locuri vaccine-free, de la capatul lumii, deoarece Marii Stapani ai Zonei nu-I mai lasau sa intre la ore fizic… Apoi isi gaseau acolo posture mai bune si plecau definitive! Un control medical forțat care nu vindeca deloc boli precum cancerul, inima, ficatul, batranetea! 

    Citate din ”1984”, de George Orwell:  

    ” And the people under the sky were also very much the same – everywhere, all over the world, hundreds of thousands of millions of people just like this, people ignorant of one another’s existence, held apart by walls of hatred and lies, and yet almost exactly the same – people who had never learned to think but who were storing up in their hearts and bellies and muscles the power that would one day overturn the world.”  

    Și oamenii care sunt sub același cer sunt la fel peste tot – în întreaga lume, sute de mii de milioane de oameni la fel. Oameni care nu știu unii de existența altora, despărțiți de ziduri de ură și minciună, oameni care nu au învățat să gândească, dar care păstrează în inimile, în pântecele și în mușchii lor, puterea care într-o zi va răsturna lumea.  

    8. Never, for any reason on earth, could you wish for an increase of pain. Of pain you could wish only one thing: that it should stop. Nothing in the world was so bad as physical pain. In the face of pain there are no heroes, no heroes.  

    Niciodată, pentru nici un motiv nu ți-ai dori ca durerea pe care o simți să crească. Tot ce ți-ai putea dori e ca ea să se oprească. Nimic nu e mai rău decât durerea fizică. În fața ei nu sunt eroi.  

    10. Freedom is the freedom to say that two plus two makes four.  

    Libertatea este libertatea de a spune că doi plus doi fac patru.”  

    PS: in timp ce in state indepartate dintr-un stat federal de 328 de milioane de locuitori lumea se deschidea la 36% vaccinati, in Ro el se inchidea!

    Sa susții ca nu exista alta soluție decât vaccinare nu denota decat lipsa accentuata a guvernului și implicit al PNL-ului de a încerca să găsească alte modalități de ieșire din pandemie. Dar fiind vorba de deja celebrul duo Citu Orban nimic nu ne mai surprinde dar, ne mira prostia romanilor de a le suporta inepțiile! Păcat, puteam vota altceva mai bun și dacă ii votam pe cei mai prosti!

    1. au de indeplinit planul pentru Romania cu micsorarea populatiei in urma vaccinarii

      Lasă nene medicii să facă ei medicină...

      pana una alta natalitatea in Romania este in scadere!

      si nu din cauza pandemiei! 

      in acest context care este planul? 

      poate sa dispara de tot romnaii/romania ? 

      pentru ce?

      pentru cine? 

      Să crească medicii natalitatea ?

      Voi știți ce e natalitatea ? 

    Florine, nu mai santaja poporul cu vaccinare contra libertati , ma, ca o sa-i scoti in strada innebuniti si o sa faca violente cu toata politia si jandarmeria voastra cu tot!

    Nu enerva oamenii punand conditii! (gen ca va mai ganditi daca permiteti sau nu masca in apa sau pe plaja la mare in functie de nivelul procentual de vaccinare = o idee extrem de nesimtita.... cum sa intri cu masca in apa ?!?!!??!?!?!?!)... si cum sa faci plaja cu masca!?!?!?!?!? sa te innegresti pe jumatate de fatza?  

    Va mai votez eu si altii la pastele cailor cu bataia asta de joc de care ati fost in stare de cand aveti "presedintele meu, guvernul meu si parlamentul meu" ... si ce mai aveti voi acolo cu "meu" in coada (desigur apartinatorul fiinte forte straine... la cum va raportati fata de nevoile poporului roman chinuit de tot felul de decizii malitioase si chinuitoare!  

    1. edit: apartinatorul FIIND forte straine! (autocorrect la telefon, scuze!)

    fa-ne si noua un cadou si plecati toti si cu nebunii din usr , ce bine-ar fi !

    Citulache, ia raspunde tu la urmatoarea problema de logica.

    Daca este in regula cu tine si cu infectionistii sa reduci programul magazinelor, sa inchizi restaurante, cluburi, dar sa lasi oamenii sa se plimbe in parcuri, cu distantare, sa lasi oamenii sa mearga la picnic, la mare, fiecare in bula lui cu familia apropiata si care nu risca sa se infecteze..... 

    De ce nu lasi oamenii sa mearga in Grecia la mare unde sa respecte aceleasi reguli? Sa manance la picnic mancare luata la pachet si sa stea in bula lor, izolati, la mare, la soare. Tu chiar crezi ca toti turistii se duc sa mearga in cluburi? Te inseli. Lasa oamenii sa mearga sa se bucure de natura, nu ii mai carantina la intoarcere. 

    Pune restrictii in cluburi si restaurante. Nu intra nimeni fara vaccin. Si cu asta basta.

    1. faci parte din turma de prosti care crede ca , Citulache , cum ii spui , hotaraste ce si cum , in aceasta mascarada . degeaba te milogesti si te certi cu televizorul , nu te aude nimeni ! stapanii care hotarasc , sint oriunde numai aici nu !

    Offf...

    Chiar scăpară atâția de la psihiatrie !?

    Comentatorii de mai sus nici nu mai iau tratamentul..... 

    1. Offf!

      Vorbind cu sine!

      Sute de milioane de oameni mureau de diverse boli, înainte de termen, alături de cele câteva milioane de oameni de SARS-Cov-2! Frecție la piciorul de lemn!

    Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale (ANMDMR) precizează, într-un răspuns la solicitarea presei din România, că în România există trei teste rapide din salivă pentru depistarea COVID care îndeplinesc standardele de performanță cerute de Comisia Europeană.

    Centrul European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (ECDC) recomandă folosirea acestor teste doar atunci când persoana testată nu acceptă exsudatul nasofaringian sau alte probe respiratorii. 

    Institutul Național de Sănăate Publică (INSP) a precizat, la solicitarea presei din România, că testele din salivă pentru depistarea SARS-CoV-2 nu figurează între testele antigenice rapide recunoscute în UE, iar conform Metodologiei de supraveghere a sindromului respirator acut cu noul coronavirus (COVID-19), „detecția acidului nucleic prin RT-PCR se va efectua de elecție din probe de exsudat nasofaringian și orofaringian, iar, în formele severe, din spută sau aspirat traheobronșic. 

    Testarea traumatizanta prin exsudat trebuie sa inceteze. Ea trebuie sa se faca doar in conditii de investigatii clinice, nu la oameni fara simptome, fara temperatura. 

    1. in primul rand tr sa inceteze "probabilitatea" corectitudinii testelor!

      exactitatea lor este ff joasa! 

    Ieri presa lauda maratonul de la Timisoara. Pana sambata seara la ora 24 se vaccinasera 3300 de persoane.

    Azi pana la ora 11, cu detinuti cu toti, inca 700 de persoane. Deci putem spune ca gata, s-a terminat si cu vaccinarea maraton din Timisoara. Tinta era de 10000, cu greu vor depasi 5000 de persoane.

    Reamintesc ca intr-o zi normala, de 7-8 ore, centrele de vaccinare de pe platforma obisnuiau pe 11 apr sa vaccineze 2500 de persoane. Asa ca acest centru mamut deschis non-stop timp de 3 zile si 2 nopti, nu a accelerat aproape deloc vaccinarea ci doar a servit celor cateva mii de cetateni care nu gaseau timp sa se programeze pe platforma la data indicata. Nu putem spune ca este un pas inainte semnificativ. 

    1. ASTA AR TREBUI SA DEA DE GANDIT

      ROMANUL CAND ISI DORESTE CEVA NU SE LASA PANA NU REUSESTE!

      ATENTIAE LA CE NE DORIM! 

      Pe platforma de vaccinare, listele de asteptare au scazut sub 80 000.

      Putem deci declara campania de vaccinare incheiata. 

      Te bucură un eventual eșec al vaccinării ?

      Ghinionul tău și al psd-istilor...vaccinarea nu va fi un eșec , e singurul pod spre normalitate ! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb