Ciucă: Ce mă diferenţiază de Marcel Ciolacu este o chestiune la care se răspunde foarte simplu - El şi-a servit partidul, eu mi-am servit ţara

R.S.
Politică / 18 septembrie

Ciucă: Ce mă diferenţiază de Marcel Ciolacu este o chestiune la care se răspunde foarte simplu - El şi-a servit partidul, eu mi-am servit ţara

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a declarat miercuri că ceea ce îl diferenţiază de Marcel Ciolacu este o chestiune la care se răspunde foarte simplu: El şi-a servit partidul, eu mi-am servit ţara. Despre Mircea Geoană, Ciucă a spus că este candidatul PSD arătând că acesta nu este independent atâta timp cât a fost timp de cinci ani preşedintele PSD. Despre Elena Lasconi, preşedinta USR, Ciucă a arătat că aceasta are în ultima vreme o activitate care ridică semne de întrebare, cu referire al afirmaţia ei despre diaspora, conform News.ro.

"Ce mă diferenţiază de Marcel Ciolacu este o chestiune la care se răspunde foarte simplu: El şi-a servit partidul, eu mi-am servit ţara. Cred că este un plus faţă de oricare candidat pentru că toată viaţa mea profesională, am ajuns în politică după aproape 40 de ani de activitate profesională şi nu am făcut nimic altceva decât învăţ să iubesc decât am crezut vreodată că pot să iubesc România, să lucrez cu oamenii şi să fac în aşa fel încât să fac tot ceea ce îmi stă omeneşte cu putinţă să facă ceea ce trebuie pentru oameni", a declarat Nicolae Ciucă la ProTv, întrebat despre contracandidatul său de la PSD.

Ciucă a precizat că "Mircea Geoană este un candidat al PSD", potrivit News.ro.

"Domnia sa a fost preşedintele PSD pentru cinci ani. Este un membru al PSD, nu poate fi independent (..) atâta timp cât a fost timp de 5 ani preşedintele PSD", a arătat Ciucă.

Despre Elena Lasconi, Nicolae Ciucă a afirmat că "are o activitate care în ultima perioadă de timp ridică anumite semne de întrebare".

"Cel puţin a avut câteva declaraţii legate de românii din diaspora care au plecat din ţară doar pentru că li s-a părut mai facil să cumpere un bilet decât să rămână în ţară. Eu cred că românii din diaspora merită respectul şi consideraţia noastră pentru că nu au plecat de bine, au plecat pentru că şi-au gîsit o viaţă mai bună în diaspora şi au avut o contribuţie în dezvoltarea României", a spus liderul liberal.

Despre George Simion, Ciucă a spus că nu poate să facă o comparaţie cu acesta. "Suntem din generaţii diferte, avem viziuni diferite şi politic suntem totalemente pe axe care nu au nicio convergenţă", a precizat Ciucă, scrie News.ro.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. stanescu zise bine, esti doar o biata gloaba supusa lui verner.

    vezi sa iasa verner senator ca altfel o bulinesti tu cu toata familia, cine stie ce dosar de santaj are la tine, verner are nevoie de imunitate ca explodeaza mamaliga, dosarul cu case, si ajunge ca base fara paza si alte privilegii si mai ales fara vila aia de 7 milioane de euro.  

    parca il vad ca fuge in madagscar cu prima toapa cu tot. 

    pierdeti alegerile, se desface si dosarul tau de plagiat si multe alte dosare,

    in rest, tu ramai simpla gloaba. 

    1. Pe zi ce trece,CIUCA devine un MARE CLOVN. Nu stiu cine il consiliaza insa cred ca acel consilier isi bate joc de el,punandu=i in gura fel si fel de gulgute care il face sa devina un fel de MARTOAGA,care este dusa de stapan la TARG,nu ca sa il vanda ci,ca sa il faca de RAS. Ce zice instelatul. CIOLACU,si-a servit Partidul,eu.MIAM servit TARA. Am tot verificat HARTA ROMANIEI incepand cu timpul MARETEI DACII,condusa de catre BUREBISTA si DECEBAL. Oricat m-am straduit,nu am putut gasi vreun oras cu denumirea de NASYRYA si CANDAHAR pe toate hartile studiate.ba mai mult,dupa spusele sale ,CIUCA,in toate misiunile prin alte tari,nu a fost decat BUCATARUL care le GATEA militarilor romani CIORBE ca sa nu se constipe de atata HRANA RECE,care se pare ca erea si EXPIRATA. TRIBUTUL ROMANIEI,care si-a trimis armata sa se bata cu IRAQENII si AFGANII,a fost de 27 de MORTI si vreo doua sute de RANITI,unii,ramasi SCHILOZI,insa cu PENSII MICI,ca in armata cei mai bine PLATITI sunt BUCATARII. Ieri,un SINISTRAT din zona GALATI,spunea ca INSTELATUL,nu i-a ajutat cu nimic,nici macar nu le-a gatit o CIORBA de IERBURI,ca altceva nu mai are prin curte. Ba mai mult ,ca sa isi BATA JOC de ROMANI si mai rau,ieri,i-a anuntat pe CETATENII ROMANIEI,ca,PNL,doreste sa ia drumul PNTCD,dand o LEGE in favoarea lui IOHANNIS,care sa poata deveni SENATOR. Intreb. Se pregateste cumva un nou COLECTIV.? Cu deferenta ii l intreb pe domnul CIOLACU.Domnule CIOLACU,daca PSD v-a VOTA o astfel de LEGE,dumneavoastra veti deveni al doilea PACEPA,iar PSD,v-a obtine la VIITOARELE ALEGERI,un scor sub USR,iar la PRESIDENTIE,dumneavoastra veti fi VOTAT sub doamna LASCONI. Asteptarile ROMANILOR,sunt altele de la dumneavoastra nu sa TRADATI ROMANIA si pe ROMANI.!

    Plutonere, lasa-ne cu bazaconiile tale.Cum ai sărit de la plutoner la general?

    1. cu titlul de doctor

    Gunoii

    Ce tara a servit ciuca,România în nici un caz,am o curiozitate Ciuca a spus ca a intrat în politica deoarece a primit ordin,dacă devine președinte oare ..

    1. Individul asta nu stie decat sa primeasca si sa retransmita ordine. Cu IQ pe care-l prezinta e mai greu sa faca altceva.

    Ai servit aventurismul american.

    Ciuca e un plagiator nesimtit , sluga lui iohanis care a fost declarat TRANTOR PLANETAR si UNIVERSAL. Despre rares bogdan ? Elemente de moravuri usoare ale politicii romanesti . Nu mai votez pnl nici daca mai traisc o mie de vieti

    Ai servit-o la popota generalilor.Esti cel mai incompetent lider politic .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb