Ciucă, de Ziua Victoriei: "Aduc omagiul meu militarilor români care au luptat în Al Doilea Război Mondial"

T.B.
Politică / 8 mai

Ciucă, de Ziua Victoriei: "Aduc omagiul meu militarilor români care au luptat în Al Doilea Război Mondial"

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a transmis, miercuri, veteranilor de război, de Ziua Victoriei, aprecierea şi respectul faţă de tot ce au făcut aceştia pentru ţară, conform paginii sale de socializare.

Potrivit sursei,"Ca general, cunosc bine eforturile şi pierderile armatei noastre din cel mai crunt conflict armat pe care acest continent l-a văzut vreodată. Aduc omagiul meu militarilor români care au luptat în Al Doilea Război Mondial şi le transmit veteranilor pe care îi mai avem printre noi aprecierea şi respectul meu pentru tot ceea ce au făcut pentru ţară", a scris.

El a precizat că Ziua Victoriei în Europa, în Al Doilea Război Mondial, aniversează intrarea în vigoare a armistiţiului, la ora 23,01 a zilei de 8 mai 1945, indică sursa.

Conform sursei menţionate, "În sfera de influenţă sovietică, în care a fost şi ţara noastră, sărbătoarea era marcată pe 9 mai. Pentru că ceasul Moscovei are faţă de Europa Centrală un decalaj de două ore, încheierea ostilităţilor s-a contorizat la Kremlin la ora 1,01, în a doua zi calendaristică. Revenirea României în lumea liberă impune celebrarea acestei importante zile alături de partenerii euro-atlantici, pe 8 mai", a explicat Nicolae Ciucă.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Domnule general,înțeleg ca militarii romani,sunt omagiați numai după ce mor.Deci,cei care sunt azi militari,trebuiesc UMILITI. Ca militarii de azi sa fie apreciați,ar trebui sa moara în război.Se pregătește cumva,trimiterea lor în Ucraina.? INTREB,STITI CEVA.?

    1. Ma refer la militarii,cu grade mici,ca cei cu grade mari,trebuiesc protejați,întrucât ei sunt superiori. Ce este mai grav,este ca cei cu grade mari,sunt mai mulți decât cei cu grade mici.PESTELE,SE IMPUTE DE LA CAP,DAR SE CURATA DE LA COADA.!

      Cat despre militarii pensionari,dai dracu,sa moara mai repede ca au pensii speciale.!

    Nu-i mai omagia domnule ca se intorc in morminte.

    "Militarii români care au luptat în Al Doilea Război Mondial" au purtat o viata trauma celor pe care le-au trait acolo. Si o viata au trait cu grozaviile de acolo in suflet, batjocoriti de Armata si Statul roman, recompensati ca si rezervistii de acum, cu indemnizatii de mizerie, acordate de de tara pe care au aparat-o.

    Nu este un omagiu ce faci, este un afront la adresa lor. Si a celor ca ei, care vor urma azi maine.  

    victimele bombardamentelor aliate de pe 6-7 mai nu se mai omagiaza ?

    Dacă nu erau actualii aliați noi nu am fi trecut prin cei 45 de ani de ocupație sovietica.

    1. Ai dreptate,DASTEPTULE.Dupa ce au distrus tot ce au clădit romanii,fabrici,uzine,au luat cu japaca(toate bogățiile naturale,ale romaniei),și au lăsat fără locuri de munca vreo 6 milioane de români bine calificați,au numit la prezidențiale tarii numai trădători,au distrus bancile românești, au acaparat instituțiile de forță,au început sa le dea romanilor din tara mici pomeni,tot ce se mai construiește prin tara le fac firmele străine,și dacă nu mai ereau niște perioade în care sa guverneze stânga,eram la nivelul ciadului.Bravo ba deșteptule,mai ai frați.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb