Clădirea de birouri One Tower a atins un grad de ocupare de 100%

G.D.
Piaţa de Capital / 25 iulie 2022

Clădirea de birouri One Tower a atins un grad de ocupare de 100%

One United Properties (BVB: ONE) anunţă că One Tower, clădirea de birouri clasă A parte din dezvoltarea multifuncţională One Floreasca City, a atins un grad de ocupare de 100%, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, clădirea One Tower este prima clădire de birouri din România care a obţinut certificarea LEED v4 Platinum Building Design and Construction, nivelul superior prevăzut de această certificare. Aceasta este completată de certificarea WELL Health-Safety, prin care se confirmă sănătatea şi siguranţa chiriaşilor la locul de muncă. Echipele care lucrează aici beneficiază de un mediu de lucru cu design atrăgător şi confortabil, prevăzut cu sisteme performante de încălzire şi ventilaţie. În plus, conceptul centrat pe comunitate care stă la baza acestei dezvoltări imobiliare oferă chiriaşilor o serie de facilităţi integrate, dar şi acces la restaurante şi cafenele chiar în incinta ansamblului.

În acest moment, One Tower a atins un grad de ocupare de 100% şi găzduieşte o comunitate de companii de top, care beneficiază de spaţii de lucru moderne şi certificate, centrate pe confortul şi siguranţa angajaţilor la locurl de muncă. Printre companiile care au ales One Tower drept sediu pentru echipele lor se numără McCann Worldgroup România, compania de consultanţă imobiliară CBRE, Sanador, firma de avocatură CMS România, grupul Element, companiile farmaceutice Egis şi Astellas, grupul de reciclare Green Group, compania Saint Gobain, dar şi însuşi dezvoltatorul acesteia, One United Properties. De asemenea, întreaga comunitate are acces la o gamă variată de facilităţi comerciale chair în incinta ansamblului, precum restaurantele Élephante, Meat2Eat, cafeneaua TED's Coffee sau cofetăria Mara Mura.

"One Tower a devenit o clădire emblemă a portofoliului nostru de birouri şi a schimbat complet paradigma spaţiilor de lucru. Companii importante din domeniile farmaceutic, avocatură, publicitate şi chiar imobiliare sau companii foarte active în sectorul sustenabilitate, cu care împărtăşim aceleaşi valori, au ales să îşi mute sediile la One Tower, unde echipele lor beneficiază de birouri şi concepte de lucru moderne, axate pe sănătate, flexibilitate şi acces la numeroase facilităţi. După One Herăstrău Office, anunţăm un grad total de închiriere pentru One Tower, un semnal ce confirmă strategia noastră de a livra dezvoltări office care răspund celor mai exigente criterii de sustenabilitate şi wellness ale prezentului", spune Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

One Tower are o suprafaţă închiriabilă de 23.750 mp şi a fost concepută cu o mare atenţie la detalii pentru crearea unui mediu de lucru primitor şi confortabil pentru angajaţi, cu spaţii moderne, luminoase, cu sisteme performante de încălzire şi ventilaţie. Printre beneficiile oferite chiriaşilor se numără ferestrele operabile manual, locuri de parcare şi facilităţi pentru transport alternativ, atât pentru transport în comun, cât şi individual, precum staţiile automatizate de biciclete pe care le pot folosi atât rezidenţii şi chiriaşii, cât şi perosanele aflate în tranzit în zonă.

Întreaga dezvoltare One Floreasca City reprezintă un concept imobiliar inovator, de referinţă pentru piaţa românească, concentrat pe comunitate şi care înglobează o componentă rezidenţială cu apartamente premium - One Mircea Eliade, clădirea de birouri clasă A One Tower, dar şi o componentă comercială ce va fi dată în folosinţă odată cu restaurarea completă a fostei fabrici Ford şi reintegrarea acesteia în circuitul capitalei României. Prin poziţia sa excelentă în cartierul Floreasca, dezvoltarea a devenit un reper al zonei şi oferă tuturor celor care îşi desfăşoară activitatea sau locuiesc aici acces la parcuri, restaurante, cafenele, dar şi privelişte panoramică asupra lacului.

Portofoliul office actual al companiei One United Properties include 101.000 mp de spaţii de birouri şi include One Tower, One Cotroceni Park Office Faza 1, One Herăstrău Office şi One North Gate, urmând să ajungă la o suprafaţă de 136.000 mp după livrarea One Cotroceni Park Office Faza 2, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb