Clădirile London şi Oslo - cel mai nou hub multi-funcţional din Bucureşti, primul proiect din portfoliul Evo Properties

R.S.
Miscellanea / 2 octombrie

Clădirile London şi Oslo - cel mai nou hub multi-funcţional din Bucureşti, primul proiect din portfoliul Evo Properties

EVO Properties anunţă primul proiect din portofoliul său, transformarea clădirilor de birouri de clasa A+ London şi Oslo, într-un hub multifuncţional. Noul concept este dedicat creării unui spaţiu vibrant, destinat atât birourilor, cât şi culturii, ospitalităţii, precum şi serviciilor medicale şi de well-being. Aceasta este prima etapă din evoluţia River Tower Project în EVO Properties, dezvoltator cu o viziune clară şi ambiţioasă pentru crearea unor comunităţi durabile şi interconectate. Cu un angajament ferm faţă de sustenabilitate şi bunăstarea celor care vor folosi aceste spaţii, EVO Properties îşi propune să redefinească modul în care gândim dezvoltarea urbană, oferind nu doar clădiri, ci un ecosistem dedicat calităţii vieţii şi creării de valori pe termen lung, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Noul hub multi-funcţional este rezultatul unei viziuni îndrăzneţe şi inovatoare, iar actuala funcţionalitate a clădirilor London şi Oslo, clădiri de clasa A şi printre puţinele din Bucureşti cu certificare BREEAM Outstanding (scor 90.3% acordat în 2023), reprezintă un prim pas efectuat în procesul de evoluţie a River Tower Project, către EVO Properties. Dezvoltatorul îşi propune să traseze noi standarde în ceea ce priveşte generaţia următoare de spaţii de co-living, concepute special pentru a răspunde stilului dinamic de viaţă al utilizatorilor, într-un ecosistem vibrant şi colaborativ, potrivit comunicatului.

EVO Properties oferă mai mult decât spaţii de lucru, îşi propune să stimuleze dezvoltarea unor comunităţi active, unde oamenii pot colabora, se ingrijesc şi se pot dezvolta personal. Fiecare detaliu, de la designul interior până la evenimentele care au fost şi vor fi organizate, este gândit pentru a crea o experienţă unică şi memorabilă pentru fiecare membru al comunităţii.

Până în prezent, clădirile London şi Oslo au găzduit un mix de companii multinaţionale şi entităţi locale, oferind spaţii de birou moderne şi adaptate nevoilor clienţilor. Ca urmare a procesului de transformare în hub multi-funcţional, acomodarea noilor chiriaşi şi convertirea parţială a unor spaţii de birou pentru viitoarele facilităţi, necesită o investiţie estimată la peste 10 milioane de Euro, din care 5 milioane sunt alocate în perioada urmatoarelor 6 luni.

"Viziunea noastră asupra clădirilor London şi Oslo, dar şi a proiectelor viitoare, dezvoltate sub umbrela noului brand EVO Properties, este să oferim un mediu care să depăşească nevoile stricte ale spaţiilor de birouri. Este primul proces complex, aflat deja în derulare, de implementare a unui hub multi-funcţional, prin conversia parţială a unor cladiri de birouri noi, de clasa A+. Obiectivul este să oferim oamenilor un loc în care să se simtă conectaţi şi productivi. Fundamentul ethosului nostru este să facem viaţa mai plăcuta celor care vin zi de zi în clădirile London şi Oslo, precum şi în proiectele viitoare ale EVO Properties. Eforturile noastre sunt direcţionate către construcţia unor comunităţi puternice, a unui mediu de lucru care să inspire, precum şi implementarea unui mix de funcţiuni care să susţină bunul mers al business-ului chiriaşilor noştri", declară Adinel Tudor - CEO al EVO Properties.

La finalul procesului de transformare al clădirilor London şi Oslo în hub multi-funcţional, estimat pentru finalul anului 2025, în cei peste 31,000 mp va fi integrat un mix bine echilibrat: aproximativ 50%-60% din suprafaţa închiriabilă va fi dedicată birourilor moderne, între 20-25% va găzdui servicii de ospitalitate, iar între 10-15% vor fi alocaţi serviciilor medicale şi de well-being. Restul suprafeţei este ocupat de Centrul Cultural Lumina, un pionier în organizarea spectacolelor de teatru într-un spatiu amenajat într-o clădire de birouri aducând arta în inima comunităţii, precum şi spaţii dedicate diverselor servicii care completează experienţa celor care vin zi de zi la birou, inclusiv o cafenea care urmează a se deschide în următoarele luni. Unul dintre cei mai experimentaţi operatori independenţi de cafenele de specialitate va întampina dimineaţa comunitatea London şi Oslo cu mirosul de cafea proaspăt prăjită şi patiserie proaspăt scoasă din cuptor, se menţionează în comunicat.

Suprafaţa totală închiriabilă din cele două clădiri de birouri este de 31,524 metri pătraţi, distribuiţi astfel: London - 21,347 mp şi Oslo - 10,177 mp. La momentul de faţă, sunt contracte semnate sau în curs de semnare pentru peste 15,500 mp, reprezentând mai mult de 50% grad de ocupare al celor două clădiri. Eforturile de închiriere depuse de la începutul anului s-au concretizat în peste 10,000 mp semnaţi în 2024. În ceea ce priveşte estimările pentru 2025, având în vedere cererea deja destul de mare, sunt estimate contracte pentru încă 8-10,000 mp până la finele anului.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9764
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4952
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3087
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9751
Gram de aur (XAU)Gram de aur383.4311

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb