CLOTILDE ARMAND: "Încă nu sunt primar în funcţie pentru că se tot întârzie cu depunerea jurământului"

A.B.
Politică / 21 octombrie 2020

"Încă nu sunt primar în funcţie pentru că se tot întârzie cu depunerea jurământului"

Clotilde Armand a declarat că încă nu este primar în funcţie pentru că tot este întârziată depunerea jurământului,conform News.ro.

Ea a mai anunţat că cei din Consiliul Local al Sectorului 1 au fost înştiinţaţi marţi că va fi executat silit Consiliul din cauză că fostul edil Daniel Tudorache nu a mai plătit din luna aprilie facturile către Romprest.

"Înseamnă că societatea Romprest execută silit o clădire care aparţine Consiliului Local din şoseaua Odăi, un spaţiu în care în prezent sunt copii cu dizabilităţi din Odăi şi încă patru apartamente sociale din Şoseaua Odăi", a adăugat Armand.

"Încă nu sunt primar în funcţie pentru că se tot întârzie cu depunerea jurământului. Dar asta nu mă impiedică să vă spun ce moştenim de la fosta administraţie pesedistă. Fiţi atenţi: Consiliul Local al Sectorului 1 a fost înştiinţat ieri (deşi au fost făcute notificări din 7 octombrie către Consiliul Local) că urmează să fie executat silit pentru că fostul primar nu a mai plătit din luna aprilie 2020 facturile către Romprest. Ce înseamnă asta? Înseamnă că societatea Romprest execută silit o clădire care aparţine Consiliului Local din şoseaua Odăi, un spaţiu în care în prezent sunt copii cu dizabilităţi din Odăi şi încă patru apartamente sociale din Şoseaua Odăi", a scris Clotilde Armand miercuri pe Facebook.

Ea a adăugat că această situaţie nu trebuie să rămână nerezolvată.

"Am fost astăzi împreună cu colegul meu Oliver Păiuşi să vedem care este situaţia. Este revoltător şi nu putem accepta ca această situaţie să rămână aşa. Cineva trebuie să răspundă penal pentru aceste nereguli grave (chiar dacă acum se află pe lista PSD pentru Parlament în speranţa că va obţine imunitate parlamentară)", a conchis Armand.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Pacat ca nu exista si "Vrajitoarea din Oz", caci cu aia ai fi semanat! Probabil ca, atunci cand te vor valida astia(ca doar n-o sa-si recunoasca securistii propriul furt), te vei deplasa la Primarie pe vreo coada de matura, ca sa fii in trend cu Greta!

    În veci : poate primăriță ....

    Unde in lege spune asta. Mergi frumos in primarie si anunta orice paznic ce te opreste ca prima ta masura ca primar va fi concedierea lui. Bun, nu esti primar. Dar nu ai voie sa fi acolo fizic sa vezi ce se intampla? Se plimba lumea cu acte pe scari si tu stai la poarta sau cum?

    Hotii la puscarie

    E clar ca la sectorul 1 a avut loc o mascarada electorală care ar impune re-numararea tuturor sacilor cu voturi dar nu se dorește pentru că guvernul Orban s-ar face de ras cu organizarea alegerilor și ar ieși show și la primăria capitalei cu Firea trebuind re-numarare și acolo.

    Mai bine le lasă drku așa... 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb