Clubul Fermierilor Români lansează seria III a programului "Tineri Lideri pentru Agricultură"

S.B.
Miscellanea / 27 octombrie 2021

Clubul Fermierilor Români lansează seria III a programului "Tineri Lideri pentru Agricultură"

Clubul Fermierilor Români continuă pentru al treilea an consecutiv programul "Tineri Lideri pentru Agricultură", care pregăteşte generaţiile viitoare de tineri fermieri pentru a continua afacerile familiei, pentru asumarea rolului de lider în propriile afaceri şi în comunitate, dar şi pentru a participa activ la mai buna reprezentare profesională a fermierilor în structurile administraţiei publice din România şi de la Bruxelles, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Tinerii antreprenori pe care îi formăm în programul Tineri Lideri pentru Agricultură trebuie să fie conştienţi că sunt parte a unui proces de transformare a României, că fac parte dintr-o elită care trebuie să-şi asume rolul de a conduce această tranformare a agriculturii româneşti. În programul de pregătire organizat de Club aducem împreună oameni, idei, resurse şi oferim tinerilor un paşaport pentru succesiunea şi continuitatea afacerilor de familie. Modelăm aceşti tineri în vectori ai modernizării şi ne bazăm pe potenţialul lor, pe care îl amplificăm, şi pe disponibilitatea lor de a se implica şi de a dărui comunităţii din care fac parte, în mod responsabil, asumat", declară Florian Ciolacu, director executiv Clubul Fermierilor Români. "Avem deja 47 de absolvenţi care sunt implicaţi în afacerile de familie, unii dintre ei au preluat deja afacerea de la părinţi, iar alţii au lansat noi linii de business. Acestor tineri li se alătură cei 60 de fermieri recrutaţi din toate regiunile României, inclusiv cei 8 fermieri din Republica Moldova, şi astfel continuăm să dezvoltăm comunitatea de tineri lideri pe care o formăm în jurul Clubului Fermierilor Români, pentru a declanşa schimbarea în agricultura românească."

Clubul Fermierilor Români apreciază iniţiativa Grupului Agricover care susţine integral cheltuielile de şcolarizare pentru toţi cei 60 de participanţi din seria 2021-2022, în cadrul acţiunilor sale de responsabilitate socială. Grupul Agricover acordă burse complete unui număr de 15 tineri dintre participanţii la program, acoperind costurile cursurilor şi cheltuielile de cazare, masă şi transport.

"Agricover susţine agricultura românească prin crearea cadrului pentru dezvoltarea liderilor de mâine şi investeşte în formarea tinerilor fermieri care vor asigura succesiunea şi continuitatea fermelor din România. Susţinem generaţiile următoare de fermieri care se implică în ferme alături de părinţii lor şi avem încredere că vor accelera procesele de inovaţie şi modernizare din agricultură. Pe parcursul următorilor ani, până în 2028, ne propunem să facilităm formarea profesională a unui număr de 1000 de tineri, un obiectiv asumat la nivelul grupului, prin care credem cu putere că vom asigura o bază solidă a schimbului de generaţii de care agricultura românească are nevoie, pentru un management performant al afacerilor agricole", a precizat Liviu Dobre, CEO al Agricover Holding SA.

Programul "Tineri Lideri pentru Agricultură" este dezvoltat de Clubul Fermierilor Români împreună cu Fundaţia Leaders, integrator al programului, şi are ca parteneri educaţionali companii de training renumite şi apreciate în România precum Ascendis, Attitude Training, Sfera Business, Evolutiv Consultants Network, Smart Experience, alături de specialişti cu experienţă în business, afaceri de familie, training şi mentoring.

Clubul Fermierilor Români este preocupat permanent să îmbogăţească experienţa de învăţare şi practică pentru participanţi şi, din acest motiv, seria III aduce cu sine câteva noutăţi: noi parteneri educaţionali, mai mulţi traineri, sesiuni noi de instruire precum "Managementul riscului - Asigurări agricole", "Managementul producţiei agricole - Comerţul cu cereale", "Succesiunea afacerii de familie" şi "Reforma PAC şi Pactul Ecologic European". De asemenea, tinerii vor avea ca obiectiv să dezvolte un plan de afacere personalizat pentru ferma lor şi un plan individual de carieră, sub atenta coordonare a celor mai buni traineri şi specialişti din program.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb