CNADNR decalează termenul de finalizare a lucrărilor la lotul 3 din autostrada Orăştie - Sibiu

Mina Irina
Companii / 27 septembrie 2016

Compania Naţională de Administrare a Drumurilor Naţionale din România (CNADNR) decalează termenul de finalizare a lucrărilor la lotul 3 din autostrada Orăştie - Sibiu din cauza ploilor, potrivit unui comunicat de presă trimis redacţiei.

"Pentru corecta şi prompta informare a opiniei publice, având în vedere că în ultima perioadă de timp pe zona Orăştie-Sibiu a plouat 11 zile, CNADNR SA anunţă că decalează termenul de finalizare a lucrărilor la lotul 3 Cunţa -Sălişte. În graficul de execuţie, conform prognozei meteo, CNADNR SA prevăzuse o perioada de 5 zile cu ploaie, întârzierea fiind dată de dublarea perioadei în care nu s-au putut efectua lucrări specifice, în conformitate cu standardele de calitate", se arată în comunicat.

Referitor la refacerea lotului 3 al autostrăzii Orăştie - Sibiu, compania de drumuri menţionează că a monitorizat calitatea execuţiei lucrărilor prin trei moduri: prin activitatea laboratorului propriu al CNADNR SA/DRDP Cluj, acreditat gradul II, prin activitatea Inspectoratului de Stat în Construcţii şi prin activitatea Centrului de Studii Tehnice Rutiere şi Informatică (CESTRIN).

"De menţionat este faptul că laboratorul propriu din şantier monitorizează în permanenţă lucrările executate. Toate testele sunt realizate în timp real, astfel încât să poată fi confirmată calitatea lucrărilor, fără de care nu se poate trece la o nouă etapă de execuţie. Cu ajutorul acestuia sunt realizate măsurători pe toată perioada de execuţie a lucrărilor, fiind verificată astfel calitatea lucrărilor executate", se mai arată în comunicat.

În plus, CNADNR susţine că, după finalizarea lucrărilor, va monitoriza din punct de vedere geotehnic şi structural zonele cuprinse pe lotul 3 al autostrăzii.

"Precizăm că monitorizarea efectivă va începe imediat după finalizarea lucrărilor printr-un sistem modern de monitorizare. Conform procesului de transparentizare promovat de conducerea companiei, CNADNR SA va prezenta în continuare toate informaţiile conform realităţii executării proiectului. Invităm pe toţi cei interesaţi să solicite informaţii privind execuţia acestor lucrări, CNADNR SA urmând să răspundă cu promptitudine acestor solicitări. Este foarte important ca acest proiect executat în regie proprie să fie asumat şi finalizat în condiţii de siguranţă a circulaţiei", se mai arată în sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb