CNCAV: Vaccinul împotriva Covid se poate face în acelaşi timp cu cel antigripal

G.B
Miscellanea / 8 octombrie 2021

Vaccinul împotriva Covid se poate face în acelaşi timp cu cel antigripal

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea (CNCAV) a anunţat astăzi, că vaccinurile împotriva Covid-19 pot fi administrate simultan sau la orice interval de timp cu alte vaccinuri, inclusiv cu cel antigripal, potrivit Digi24.

"Vaccinurile împotriva COVID-19 pot fi administrate simultan sau la orice interval de timp cu alt produs din Programul Naţional de Vaccinare (PNV) destinat copiilor şi grupelor populaţionale aflate la risc (vaccinarea antigripală, vaccinarea anti-HPV), profilaxia tetanosului sau alte produse vaccinale care deţin autorizaţie de punere pe piaţă în România", a transmis vineri CNCAV.

Astfel, administrarea vaccinurilor se poate realiza în condiţii de siguranţă atât persoanelor care au primit doza 1 şi doza 2, cât şi doza 3 de vaccin anti COVID-19.

Reprezentanţii CNCAV amintesc că vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluţie de protecţie împotriva COVID-19 şi anunţă că prin aceasta se reduc riscul de infectare, riscul de transmitere a virusului, riscul de spitalizare şi riscul de deces.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. 281_0.A ÎNVINS ADEVĂRUL. HA, HA, HA, GHINION. CE BINE ÎMI PARE CA VA CULCAȚI ȘI VA TREZIȚI ÎN CHINURILE IADULUI. AȚI PRIMIT ÎN PLIC DE LA TATĂL VOSTRU AL MINCIUNI ANTRICRIST. NU AVEȚI LINIȘTE. HA, HA, HA, GHINION. ASTA ÎNCEPUTUL CHINURILOR CARE NU SE VA LUA DE LA VOI ÎN VECI VECILOR. NU ȘTIȚI CE SA MAI INVENTAȚI. AȚI TERMINAT-O CU TOMBOLE LE,, LOTERII LE, BONURILE DE MASA, TICHETE DE VACANTA. DRAGI ROMANII NU VA VACCINAȚI CU OTRAVURILE LUI ANTICRIST ȘI BUCURAȚI-VĂ DE CHINURILE LOR. HA, HA, HA, GHINION.

    1. Nene, cainele moare de drum lung shi tu de grija altuia! Ia-tzi pastilele, dormi mai mult shi poate itzi revii....

      de acord cu tine, te sustin!

      trebuie sa fii cretin sa te vaccinezi anti-covid cu seruri toxice intr-o tara cu sistemul sanitar praf pulbere ca in Romania!

      riscuri imense asumate...  

      Pandele rimeaza cu manele, ca tot scrii in limba hindi, si asta spune totul despre tine: un cocalar sfertodoct, cu pretentii de "specialist" in prostia in stare pura! Ia un supozitor, usureaza-te si apoi calmeaza-te! Dar vezi, sa nu-ti iei inainte, piranda la bataie!

    Astia practica vaccinarea la hectar! Astazi , celebra lozinca a anilor'50, „Țării, cât mai mult cărbune!” s-a transformat in, "Cobailor, cat mai multe vaccinuri!"! Nici nu mai conteaza ca sistemul imunitar al omului este supus la un stres inimaginabil daca si-ar injecta pe langa dozele multiple anti-Covid(desi in realitate, sunt pro-Covid) si pe cele sezoniere de antigripal, caci omul de azi este doar un cobai cu acte!

    1. Eshti pro-Covid? Nu, eshti prost pur shi simplu!

      Binenteles, ca pe animale.. cum se da ordin de zi pe unitate, apare armata Iadului cu seringile pregatite.

      da, vaccinarea la dublu (anti-gripa si anti-covid) poate duce la interactiuni dubioase rau.... iar fac astia experimente pe oameni !!!!

      Pandele rimeaza cu manele, ca tot scrii in limba hindi, si asta spune totul despre tine: un cocalar sfertodoct, cu pretentii de "specialist" in prostia in stare pura! Ia un supozitor, usureaza-te si apoi calmeaza-te! Dar vezi, sa nu-ti iei inainte, piranda la bataie!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb