COD PORTOCALIU ÎN SUD-EST: 182 de trenuri anulate şi A2 închisă

V.B.
Miscellanea / 29 ianuarie 2014

Update 10:35 Centura Bucureşti-Ploieşti, parţial închisă

CNADNR a anunţat, astăzi, că, din cauza viscolului cu vizibilitate redusă, circulaţia rutieră a fost închisă pe Autostrada A3 Centura Bucureşti-Ploieşti, între kilometrii 19 şi 68.

Compania roagă participanţii la trafic să respecte indicaţiile şi restricţiile semnalate de Poliţia Rutieră.

---

Update 10:25 Oprescu: "Bucureştenii să se plângă mai puţin, trotuarele sunt curăţate"

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a vizitat, în această dimineaţă, centrul Infotrafic, de unde le-a recomandat bucureştenilor "să se plângă mai puţin", deoarece "trotuarele sunt curăţate".

Domnia sa a declarat: "Bucureştenii să se plângă mai puţin. Trotuarele de o parte şi de alta a străzilor sunt curăţate".

Primarul a precizat că nu s-au înregistrat evenimente la RADET, RATB sau ELCEN, iar la ora 5:30 dimineaţa, 250 de utilaje de deszăpezire se aflau pe teren.

"Nu le mulţumesc ălora care îşi lasă maşina, ca nişte trişti, în mijlocul străzii", a conchis Oprescu, precizând, totuşi, că astfel de incidente s-au redus în ultima perioadă, la circa 80-90 de cazuri.

---

Codurile galben şi portocaliu de ninsori şi viscol au fost decretate, în această dimineaţă, pentru sud-estul ţării, traficul rutier fiind întrerupt pe Autostrada Bucureşti-Constanţa (A2) între kilometrii 12 şi 142, precum şi pe Drumul Naţional (DN) 24D între Bălăbăneşti şi Tulceşti, în judeţul Galaţi, potrivit Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) şi serviciului InfoTrafic al Poliţiei Române.

La ora 10:15, CFR Călători raporta 182 de trenuri anulate şi restricţii de trafic pe opt linii. Toate magistralele de cale ferată sunt deschise astăzi, dar pe opt linii există restricţii de circulaţie. De asemenea, 182 de trenuri sunt anulate.

La ora 8, potrivit CFR, circulaţia era restricţionată pe opt linii:

Brăila-Făurei-Buzău;

Bucureşti Nord-Urziceni;

Goleşti-Chitila;

Mărăşeşti-Tecuci-Bărboşi;

Ploieşti-Râmnicu Sărat-Adjud

Ploieşti Sud-Armăşeşti;

Urziceni-Slobozia;

Vereşti-Leorda.

Pe aceste linii, este interzisă circulaţia trenurilor formate din automotoare. Echipele de intervenţie acţionează cu utilaje pentru remedierea situaţiei.

Comandamentul de Iarnă instituit este, în continuare, operaţional.

Infotrafic a anunţat că, de la ora 7:40, a fost închis traficul naval în portul Mangalia, atât pentru traficul maritim, cât şi pentru cel fluvial.

De la ora 7:45, în judeţul Giurgiu, pe DN 5B, între localităţile Giurgiu şi Ghimpaţi, a fost restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată (MTMA) mai mare de 7,5 tone.

La ora 6:30, a fost închis traficul rutier, în ambele sensuri, pe DN 1D din judeţul Ialomiţa, între localităţile Urziceni şi Adâncata (limita cu judeţul Prahova).

Alte drumuri cu restricţii de tonaj sunt:

DN 22 Râmnicu Sărat (Buzău) - Brăila (7,5 tone);

DN 22 Mihai Viteazul - Ovidiu (Constanţa) (3, 5 tone);

DN 2C Pogoanele - Costeşti (Buzău) (3,5 tone);

DN 3B Călăraşi - Feteşti (Ialomiţa) (7,5 tone).

Totodată, a fost impusă o restricţie de circulaţie pe DN7C (Transfăgărăşan) pentru autovehiculele cu MTMA mai mare de 7,5 tone între kilometrii 57 şi 104, în zona localităţii argeşene Arefu.

Poliţia le recomandă şoferilor să nu pornească la drum, în cazul în care nu sunt absolut necesare călătoriile cu automobilul în zonele aflate sub incidenţa avertizărilor de vreme rea emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM). Totuşi, dacă deplasările nu pot fi amânate, este obligatorie echiparea corespunzătoare a autovehiculelor pentru circulaţia în condiţii de iarnă.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ce ziceti de trotuarele din Sectorul 6, acelea care nu sunt in apropierea blocurilor dar pe care categoria defavorizata numita PIETON este obligata sa escaladeze sa coboare , sa isi luxeze gleznele?, de mormanele din statiile RATB, de ex. Statia Favorit unde au cazut mai multe persoane

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb