Coface România deschide un centrul IT de dezvoltare regională

A.I.
Companii / 29 martie 2017

Grupul Coface va deschide un centru de dezvoltare IT în Bucureşti, la începutul lunii aprilie, urmând să fie angajate de 80 de persoane, precizează un comunicat de presă al companiei remis Redacţiei.

Ca parte a planului strategic al Grupului, a fost lansat un număr mare de proiecte, cu scopul de a extinde şi consolida sistemele informaţionale ale Coface. Sectorul asigurărilor de credit comerciale autonome nu există în cazul tuturor activităţilor "de bază", ceea ce determină Coface să dezvolte intern, cele mai importante aplicaţii de bază pentru afaceri.

Toţi specialiştii IT recrutaţi vor beneficia de programe de formare internă şi externă, cu scopul de a fi permanent informaţi, din punct de vedere tehnic: instruirea pe o serie de teme funcţionale, metodologice şi tehnice vor menţine personalul intern la curent cu toate modificările, pentru a fi în măsură să progreseze continuu, în diferite domenii.

Infrastructura hardware este concentrată într-un Centru Unic de Date, complet securizat şi situat în apropiere de Paris (cu sediul în două centre fizice de Date, legate în modul active - active, în cadrul a 50 km distanţă). Toate serverele Coface sunt gestionate din acest centru de date, inclusiv serverele pentru anumite ţări. Voice over IP-ul şi sistemul de videoconferinţe leagă toate ţările, fiind asociate unui eco-sistem puternic, aflat în strânsă legătură. Serverele de producţie rulează în principal în Linux. În cea mai mare parte, Middleware (software care furnizează servicii pentru aplicaţii, pe lângă cele disponibile din sistemul de operare) sunt J2EE, ORACLE Database, IBM Data Stage ETL şi EZ Publish pentru managementul conţinutului.

Potrivit comunicatului, Coface este prezent în mod direct sau indirect în 100 de ţări, oferind clienţilor din aproximativ 200 de state acoperiri ale asigurărilor de credit.

Eugen Anicescu, Country Manager Coface România, a afirmat": "Suntem în căutarea de persoane care au experienţă în tehnologia software, ca de exemplu AngularJS, PhoneGap, Spring MVC, Jackson, JSF, Struts etc., persoane cu mintea deschisă şi o gândire tehnică. Avem nevoie de oameni care au cunoştinţe de limba engleză, au dorinţa de a învăţa şi de a face parte dintr-o companie multinaţională, care deţine o varietate de proiecte provocatoare".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb