Cometex inaugurează cel de-al zecelea parc comercial din reţeaua sa în oraşul Râmnicu Vâlcea

F.D.
Companii / 29 noiembrie 2023

Cometex inaugurează cel de-al zecelea parc comercial din reţeaua sa în oraşul Râmnicu Vâlcea

Cometex, companie dezvoltatoare de parcuri comerciale deschide pe 30 noiembrie un nou centru comercial modern. Noua destinaţie de shopping aduce în atenţia cumpărătorilor retaileri renumiţi, atât la nivel naţional, cât şi internaţional, printre care Altex, Mobexpert, Maxi Pet, Pepco, Jysk, Penny şi Kik. Cu o suprafaţă de peste 9.000 de metri pătraţi, Cometex Retail Park Râmnicu Vâlcea reprezintă rezultatul unei investiţii de peste 11 milioane de euro. Reţeaua companiei de parcuri comerciale ajunge astfel la 10 locaţii în toată ţara.

Cel mai nou centru comercial din municipiul Râmnicu Vâlcea, situat pe strada Posada nr.51 lângă magazinul Dedeman, se adresează familiilor iar mixul de chiriaşi oferă o nouă experienţă de cumpărături pentru locuitorii oraşului Râmnicu Vâlcea şi împrejurimi. Deschiderea acestui parc retail face parte din strategia de dezvoltare Cometex de a aduce clienţii mai aproape de branduri importante, atât româneşti, cât şi internaţionale, din mai multe domenii creând astfel destinaţii referinţă pentru cumpărători.

"Ne bucurăm să inaugurăm acest parc comercial modern în Râmnicu Vâlcea şi să contribuim la dezvoltarea economică a acestei zone. Vom continua să investim la nivel local şi în alte destinaţii de shopping din ţară, acolo unde identificăm potenţial de dezvoltare. Rămânem fideli principiilor noastre de a construi proiecte sustenabile cu accent pe protectia mediului inconjurator", a declarat Dan Ostahie, Preşedintele Consiliului de Administraţie Cometex.

Noul proiect de retail are panouri fotovoltaice, staţii de încărcare pentru maşini electrice şi sisteme de iluminat inteligent cu consum redus de energie, soluţii tehnologice adoptate pentru o eficienţa energetică sporită şi centrate pe protejarea mediului.

Cometex are în portofoliu 10 parcuri de retail aflate în oraşele: Turnu Magurele, Huşi, Giurgiu, Deva, Slatina, Satu Mare, Braşov, Dej, Vatra Dornei şi Râmnicu Vâlcea. Toate proiectele marca Cometex susţin şi promovează practici sustenabile în domeniul retailului, astfel se încurajează utilizarea energiei verzi.

În următorii doi ani, planurile de extindere ale Cometex includ peste 20 de proiecte de retail.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb