Comisarul pentru Sănătate îndeamnă statele UE să se pregătească de valul următor de infecţii COVID-19

F.D.
Internaţional / 18 iulie 2022

Comisarul pentru Sănătate îndeamnă statele UE să se pregătească de valul următor de infecţii COVID-19

Comisarul european pentru Sănătate, Stella Kyriakides, a lansat astăzi un apel la adresa miniştrilor Sănătăţii ai celor 27 de state membre, solicitându-le să folosească vara pentru a se pregăti de un nou val de infecţii COVID-19 în cursul toamnei şi al iernii, transmite DPA, potrivit Agerpres.

"În vederea unei posibile înrăutăţiri a situaţiei epidemiologice, este esenţial să rămânem cu toţii vigilenţi. Aceste luni de vară trebuie folosite pentru a lua măsurile de sănătate publică necesare, care ne vor ghida prin următoarea fază a pandemiei în cursul toamnei sau iernii", a declarat Kyriakides.

Pe măsură ce europenii s-au bucurat de o vară fără restricţiile din ultimii doi ani, în pofida creşterii numărului de cazuri, eforturile de a limita pandemia trebuie să continue, a mai susţinut ea, adăugând că noul val de contagieri a fost caracterizat de o creştere a numărului de îmbolnăviri grave şi spitalizări.

Comisarul Kyriakides a lansat un nou apel în favoarea vaccinării cu schema iniţială şi a vaccinării cu doze booster, pentru pregătirea viitoarelor campanii de vaccinare bazate pe vaccinuri împotriva variantelor Omicron, precum şi supraveghere şi testare pe tot parcursul anului.

Autorităţile sanitare trebuie să asigure necesarul de contramăsuri medicale şi să dispună de planuri de urgenţă pentru o reîntoarcere în siguranţă la muncă şi la şcoală după vacanţa de vară, a mai susţinut ea, conform DPA.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. vor sa zica un nou val de devalorizare fortata a monedelor circulate / depozitate!!!

    Prin panici si firic fac oamenii sa scoata banii de la saltele.... 

    Rusine mare!! Mare de tot pentru ce se intampla. 

    Idem cu perioada 2000 si perioada 70 si cv cu socuri inflationste de saltare din deflatii scurte! 

    "handicapatii" conduc orbii.... 

    Am analizat datele pe Romania la decese "cov" si decese totale... am comparat cu date din trecut si cu proiectii pe romania in decese... se vede din salteli ca tot atatea persoane urmau sa moare cu o marja de nici 2% diferentea.... acum ca: a busit intrarea de "migranti" (asat cum am prezis in comenturile cretine din trecut in care ii adresam chiar si intrebari domnului Isarescu: Cum sa mai umflam bula de credit prin productivitate migrata ieftina si prin deplasari de fluxuri externe spre intern ca sa mentina raportul valutar rezerve cu lei /credit in sistem) ce da impuls pe moment de crestere populatie. 

    Se doreste a se da "un impuls cu deasila" in expresii nominale procentuale la cotatiile de preturi interne... in mai multe clase de comoditati- doar doar se va spala din "creditul global" - ceea ce se si intampla in momentul acestui coment cu "hiper inflatie nominala nedeclarata - cade datoriia in marja in sistem " - fapt ce anunta punct de inflexiune plasat in viitor (nu acum dupa ce se va consuma maximul potential din trend) ducand la o DEFLATIE SEVERA!!!! - Deflatie cum nu a cunoscut "tanara genreatie" ce a saltat din trend noua ideologie productiva in societate! 

    PS: hai cu "sechelele" sociale ca sa buimacim turmele de oii --- se vor arunca cu miile in "prapasitii financiare - deciizii nechibzuite", sociale, comportamentale. 

    Stati sa vedeti sou in maxim inflatie plasat in viitor... asta daca s-a uitat prea repede soul din maxim deflatie trecuta. 

    s c cret. 

    s c cret  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb