Compania Avantgarde a finalizat cu succes procesul de implementare Clarvision ERP

comunicat Avantgarde
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 29 ianuarie 2007

Compania Avantgarde Bucureşti a finalizat cu succes procesul de implementare a sistemului informatic Clarvision ERP. Implementarea a fost realizată de către Transimart, companie parteneră EBS.

Avantgarde Production este una dintre cele mai mari companii de producţie publicitară din România. A fost înfiinţată în anul 2000 şi în prezent este o companie cu peste 100 de angajaţi şi o capacitate de producţie de 3000 mp. Managementul firmei a decis implementarea unui sistem ERP pentru a creşte eficienţa şi a optimiza procesele interne. Necesitatea realizării acestui proiect a apărut ca urmare a dezvoltării rapide a activităţii companiei, începând de la semnalistica luminoasă de exterior şi de interior (roof-topuri, totemuri, semne pentru faţade din aluminiu, inox, plastic, tuburi cu descărcare în gaze spectrale, casete luminoase, printuri digitale, POS-uri, etc.) şi inscriptionarea de maşini, până la crearea de mobilier personalizat. Într-un cuvânt, Avantgarde Production are acum ca obiect de activitate producţia publicitară legată de punctul de vânzare.

"Trecerea de la operarea în mai multe aplicaţii software independente la utilizarea unui sistem informatic integrat poate părea un lucru uşor, însă realitatea ne-a confirmat multiple dificultăţi. Am reuşit să trecem cu succes peste această etapă cu eforturi din partea noastră şi cu ajutorul experienţei şi profesionalismului echipei de implementare TRANSIMART. Acum beneficiem din plin de utilizarea sistemului ERP Clarvision: abordare unitară a proceselor organizaţiei, incluzând toate locaţiile şi punctele de lucru, accesul în timp real la analize detaliate ale tuturor activităţilor companiei". (dl. Adrian Munteanu, Administratorul companiei Avantgarde Production)

Despre TRANSIMART

Compania TRANSIMART se poziţionează pe piaţa românească drept furnizor de sisteme informatice integrate (sisteme ERP) pentru gestionarea proceselor economice a firmelor cu activităţi de producţie si servicii; furnizor de aplicaţii integrate pentru managementul proiectelor; furnizor de cursuri de instruire şi consultanţă în implementarea sistemelor informatice economice şi Managementul de Proiect. Este partener certificat al EBS Romania şi ESATTO.

Despre EBS

EBS Romania face parte din grupul de firme EBS, cu sediul în Cluj-Napoca. Compania are peste 150 de angajaţi şi este Microsoft Gold Certified Partner.

Pe piaţa românească şi germană, EBS oferă un sistem ERP performant, produs exclusiv pentru sectorul industrial - Clarvision ERP, confirmat de numărul mare de implementări în companii cu profil de producţie. Prestigioasa companie de cercetări de piaţă IDC i-a acordat titulatura "ERP conform definiţiei IDC" şi cel mai recent studiu de piaţă îl plasează pe locul 5 în Topul soluţiilor ERP de pe piaţa românească.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb