COMPANIE DE BROKERAJ: Peste 83% din brokerii francizaţi ai AVBS Credit provin din bănci

Bănci-Asigurări / 25 ianuarie 2021

Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit

Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit

Anul 2020 a fost caracterizat de multe schimbări, iar pandemia cauzată de virusul COVID-19 a accelerat digitalizarea domeniului bancar. Astfel, băncile au restructurat modelul de banking tradiţional: au închis numeroase sucursale şi au investit puternic în parteneriatele cu brokerii de credite şi în dezvoltarea unor sisteme şi aplicaţii online inteligente, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

La acest moment, sistemul bancar a accentuat creditarea prin două canale principale: digital şi prin partenerii externi, arată cea mai recentă analiză a companiei AVBS Credit, broker de credite de top, specializată în intermedierea creditelor bancare şi non-bancare pentru persoanele fizice şi juridice.

Pe fondul acestor reorganizări bancare, numărul persoanelor care accesează o franciză în brokerajul bancar a înregistrat o creştere mai mare cu 37% în 2020, faţă de aceeaşi perioadă a anului 2019. Statisticile efectuate de compania AVBS Credit arată că foştii angajaţi din bănci decid într-un număr din ce în ce mai mare să îşi înfiinţeze propriul business în domeniul financiar-bancar prin contractarea unei francize. Practic, jobul din bancă se transformă într-un business propriu pentru specialistul în banking care renunţă la statutul de angajat bancar pentru a fi antreprenor şi broker de credite în sistem de franciză.

Printre motivele pentru care angajaţii din bănci decid să devină brokeri de credite în sistem de franciză se numără: posibilitatea de a intermedia toate tipurile de credite pentru un număr mare de bănci şi IFN-uri din România, specializarea pe toate tipurile de creditare, posibilitatea de a oferi clienţilor servicii personalizate şi soluţii potrivite de finanţare, posibilitatea de a ajuta un număr nelimitat de clienţi, gestionarea cu uşurinţă şi dezvoltarea propriului portofoliu de clienţi, desfăşurarea propriei activităţi sub un nume cunoscut şi respectat în piaţă, desfăşurarea propriei activităţi printr-un flux de lucru facil, cu procese, politici şi norme adaptate şi optimizate pieţei şi modificărilor legislative, flexibilitatea organizării timpului şi a programului de lucru, posibilitatea de progres personal şi profesional, posibilitatea de a câştiga pe măsura experienţei, implicării şi dedicării, posibilitatea de a încasa venituri nelimitate, suportul managementului prin promptitudine şi sfaturi avizate.

În perioada 1 februarie 2021 - 30 aprilie 2021, franciza AVBS Credit poate fi contractată gratuit de specialiştii din domeniul financiar-bancar. Pentru a acoperi nevoile în creştere ale pieţei de brokeraj bancar, dar şi pentru a susţine puternic antreprenoriatul românesc, compania AVBS Credit oferă această oportunitate de dezvoltare angajaţilor din bănci, prin acordarea gratuită a francizei AVBS Credit. La acest moment, AVBS Credit numără aproape 50 de francize în oraşele importante din ţară, iar procesul de expansiune continuă cu aplomb şi în anul 2021.

"Conform datelor care reies din analiza noastră, experţii din banking îşi pot continua şi dezvolta cariera în domeniul brokerajului bancar, devenind brokeri de credite în sistem de franciză. AVBS Credit a dezvoltat o cultură bazată pe performanţă, dedicare şi valoare, menită să ofere clienţilor soluţii de finanţare optime şi potrivite lor. Alături de noi, specialiştii în domeniul financiar-bancar evoluează şi beneficiază de tot suportul tehnic, într-un mediu de lucru plăcut", ne mărturiseşte Valentin Anghel, CEO & Founder AVBS Credit.

În ceea ce priveşte experienţa acumulată ca brokeri de credite, toţi partenerii francizaţi ai AVBS Credit doresc să rămână intermediari de credite deoarece apreciază statutul şi beneficiile pe care le asigură antreprenoriatul în brokerajul bancar. 83% dintre brokerii francizaţi ai AVBS Credit provin din bănci şi au o experienţă medie acumulată în brokerajul bancar de aproximativ 5 ani.

Media de vârstă a brokerilor de credite de la AVBS Credit este de 40 de ani şi ţinând cont de experienţa în brokerajul bancar de aproximativ 5 ani a fiecăruia, aceeaşi analiză internă a companiei AVBS Credit, realizată în ianuarie 2021, ne dezvăluie că vârsta medie a aplicantului pentru o franciză în domeniul financiar-bancar este de 35 de ani. Aceste rezultate ne relevă faptul că după 30-35 de ani specialiştii din banking decid să treacă la un nivel superior din punct de vedere profesional.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb