COMUNICAT DE PRESĂ Invest Club lansează CONCURS-ul de tranzacţionare "Investeşte virtual, câştigă real"

Comunicate de presă / 20 noiembrie 2020

Invest Club lansează CONCURS-ul de tranzacţionare "Investeşte virtual, câştigă real"

Invest Club lansează concursul investiţional "Investeşte virtual, câştigă real". Concursul "Investeşte virtual, câştigă real", aduce în prim plan aproape 400 de instrumente financiare din cadrul Bursei de Valori Bucureşti cât şi peste 200 de fondurile de investiţii româneşti şi străine, al căror administratori sunt membri în cadrul Asociaţiei Administratorilor de Fonduri din România, conform unui comunicat trimis redacţiei.

"Investeşte virtual, câştigă real" este un concurs educaţional dezvoltat de Invest Club, în parteneriat cu Bursa de Valori Bucureşti şi Asociaţia Administratorilor de Fonduri din România, în cadrul Portalului Investitorilor din România - www.investclub.ro.

Paul Maior, preşedintele Invest Club a declarat: "Concursul investiţional "Investeşte virtual câştigă real" este creat pentru cei la început de drum sau investitorii experimentaţi care doresc să înveţe şi să îţi valideze strategiile investiţionale astfel încât să câştige atât experienţă necesară pentru a-şi administra eficient banii cât şi posibilitatea de a câştigă unul dintre premiile puse la bătaie, mai arată sursa citată.

Înscrierile în concurs se realizează în perioada 9-25 noiembrie, accesând acest link, iar concursul de închide pe 20 decembrie. Premiile primei ediţii, ce constau în abonamente premium în cadrul Portalului, vor fi acordate după 20 decembrie, dată de încheiere al primei ediţii din cadrul concursului."

Complexitatea concursul investiţional este dat de cele aproape 700 de instrumente financiare prin care participanţii realizează investiţii virtuale dar şi de instrumentele educaţionale conexe, prezente în cadrul Portalului Investitorilor din România, precum comunitatea Invest Club, prezenţa prin forum, articole, evenimente online cât şi partea pasivă din platforma, şi anume: testele de cultură investiţională, finpedia, modele de portofolii, video-uri educaţionale şi dashboard-urile investiţionale.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Care sunt premiile puse la bataie?

    1. Salut!

      E un concurs EDUCATIONAL, asadar oferim ca premii pachete PREMIUM in platforma investclub unde veti gasi tool-uri si screenere foarte utile penteu investitori. Extrem de utile as putea spune. 

      Si urmeaza in FIECARE trimestru sa oferim castigatorilor si premii de la diversi parteneri, brokeri, asset managementuri, banci, etc. 

      Va asteptam in concurs! 

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb