COMUNICAT SIF TRANSILVANIA:  Privind încetarea mandatului membrilor Directoratului, publicarea raportării trimestriale şi măsurile administrative în cadrul SIF Transilvania pe perioada până la avizarea unui nou Directorat

Piaţa de Capital / 14 mai 2020

 Privind încetarea mandatului membrilor Directoratului, publicarea raportării trimestriale şi măsurile administrative în cadrul SIF Transilvania pe perioada până la avizarea unui nou Directorat

Directoratul SIF Transilvania informează acţionarii, investitorii şi Autoritatea de Supraveghere Financiară că, urmare a încetării stării de urgenţă şi a publicării în Monitorul Oficial al României nr. 387, Partea I, din 13.05.2020, a Deciziei Curţii Constituţionale a României nr. 152/06.05.2020 prin care, printre altele, admite excepţia de neconstituţionalitate a O.U.G. nr.34/2020 în ansamblul său, începând cu data de 15.05.2020 SIF Transilvania nu mai dispune de o conducere executivă.

Conform Deciziei nr.12 a Directoratului din data de 14.05.2020, publicarea Raportului trimestrial şi a rezultatelor financiare trimestriale pentru Trimestrul I din anul 2020, se va realiza în data de 15.05.2020, conform Calendarului de comunicare financiară asumat de către SIF Transilvania.

Pe perioada tranzitorie până la intrarea în funcţiune a unui nou Directorat nu se pot realiza tranzacţii sau alte acte de dispoziţie privind patrimoniul SIF Transilvania, însă au fost delegate o serie de atribuţii în ceea ce priveşte plata taxelor, impozitelor, utilităţilor, salariilor, altor plăţi aferente contractelor în derulare şi actelor de conservare a patrimoniului SIF Transilvania către Directorul Economic şi Şeful Departamentului Juridic al societăţii (două semnături).

Reamintim pe această cale că, potrivit dispoziţiilor exprese ale Legii societăţilor nr. 31/1990, Consiliul de Supraveghere în ansamblul său sau membrii săi separat nu au puteri de administrare a societăţii şi nici drept de reprezentare a societăţii în relaţiile cu terţii şi în justiţie. De asemenea, membrii Consiliului de Supraveghere îşi pot exercita activitatea de supraveghere, în sensul de a solicita informaţii, documente ori de a efectua controale doar în cadrul lucrărilor şedinţelor consiliului legal şi statutar convocate şi organizate şi cu votul majorităţii membrilor săi. Subliniem faptul că în continuare dl Frăţilă Constantin este incompatibil cu calitatea de membru al C.S., conform Actului Constitutiv în vigoare al SIF Transilvania, astfel că orice hotărâre adoptate cu votul său este lovită de nulitate.

La încheierea acestui mandat, membrii Directoratului doresc să mulţumească tuturor acţionarilor SIF Transilvania, indiferent de opţiunea lor de vot, pentru sprijinul acordat, precum şi Preşedintelui Consiliului de Supraveghere şi membrilor C.S. care, în această perioadă dificilă, au respectat şi aplicat legea.

Membrii Directoratului dau asigurări că, în continuare, în calitate de membri ai Directoratului numiţi pentru un nou mandat aflat în curs de avizare de către ASF şi în raport de hotărârile instanţelor de judecată pentru obţinerea avizului solicitat ASF, precum şi în calitate de acţionari ai SIF Transilvania, vor depune toate diligenţele, prin mijloacele legale şi procedurale aflate la dispoziţie, pentru a se asigura că activitatea societăţii se va desfăşura cu respectarea tuturor prevederilor legale şi în vederea obţinerii de performanţe financiare deosebite.

Mihai Fercală

Preşedinte Executiv/Director General

Stefan Szitas

Membru al Directoratului/Director

Ofiţer de conformitate

Marcus Valeriu Marin

Opinia Cititorului ( 16 )

  1. Unde te retragi? La Codlea, la răcoare?

    Ești revocat de CS, de actionari, asf ți-a respins aprobarea și tu tr retragi la umbra ... Lasă-ne nene ca ți-ai dat arama pe fata, cine ești, in lumina reflectoarelor!  

    1. Ce anonim la cap esti!

      Subsciu

      Ba fercalezii astia is nebuni

      In cazul asta in nici o societate nu e nevoie de directori. Se delega toate platile femeii de servici si ajutorului ei portarul si directorii pleaca in Bahamas la soare. Si mai revin la 4-5 luni sa vada cum merge treaba

      Cred ca fecalezii is de pe alta planeta si aua luat 30 de banii aiurea cat tim sif 3 a fist condus de altii

      Hapciu

    Cum dle? Erai manager de Covid, te-ai folosit de starea de urgenta sa ne minți cu povesti de pseudo juriști, și acum te dai ca pleci, ca așa vrei! Greșit! Ești plecat de 2 luni, și procurorii ți-au luat urma deja... nu ștergi nimic! Iar starea de urgenta pentru infractorii care profita de ea, e circumstanța agravantă!

    1. Deocamdata procurorii sunt pe urmele fratiei voastre, tovarasilor secretari cu propaganda, catei drogati. V-a indopat Fratila cu amfetamine? Si fara ele erati turbati.

    Sunt la fel oameni mici, mici, de nimic în funcții mari !!

    Bine a scris un alt comentator! Fercala nu mai era in functie de vreo doua luni, asa ca acum se da expirat, dar, de fapt, era tras pe dreapta de multisor si el tinea cu dintii de fonctie cu interpretari de lege abracadabrante!

    1. Slava Domnului ca dinozaurii astia sunt la extinctie. Merita sa ii impaieze sau sa-i puna la conservare, ca asa exemplare rare nu sunt de vazut prea des....se cheama “Capitalistus Comunistoides Ferkalos”.Si sunt si un bun subiect de studiu la studenti, despre “asa NU !” intr-o societate AFIA. Sau mai bine sa ii plaseze in borcane cu formol, sa se vada bine si trepanatia care dezvaluie cotloanele mintilor lor bolnave si limba veninoasa.

    Deci instanta a mai constatat inca o data ca acesti indivizi nu au nicio calitate la sif 3 si ei spun ca pleaca de buna voie!?? Nu mai intervine Ziarul Bursa sa mai zica ceva si de instanta ( gen plina de incompetenti, corupti, tb reformata, merge spre deces!?)

    1. ce a constatat instanta ? ca ai dosare penale mai fratila si ai tras dupa tine si alti penal, modovanul, sarmanul singurel andanut, palariosul; asteotati ca va constata instanta in curand si atnci va vad eu ; va sticlesc ochii dupa lefuri mari? .. la puscarie cu voi!

      Make e lovit de Titanic, ii scad veniturile ziarului acum ca sponsorul lui principal, Fercala, nu mai poate sa finanteze din bugetul SIF can-canurile ridicole si identice de 100 de pagini, amenintarile,hartuielile si nebuniile inventate de grupul infractional (parca asa le place sa se exprime) Fercala&company! Tic tac, tic tac, la Bursa ticaie ceasul! Sau mai bine: Bursa e o corabie fara finantator!

      Sa treaca Make incetisor spre noua echipa sa-i gadile la oute ca poate cine stie o sa-i evlavieze noii conducatori sa-si protejeze businesu’ prosper =masina de imprastiat gunoi de grajd

      Pana una alta baietii din garda de coasta de la Rahova pregatesc locurile pentru fercalezi&co ...plati fara acoperire, acte de administarre fara mandat, tulburarea proprietatii private, fals in acte si uz de fals....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb