Conflict între suporteri înaintea meciului Rapid - UTA

O.D.
Sport / 29 februarie

Conflict între suporteri înaintea meciului Rapid - UTA

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, miercuri seară, că înaintea meciului FC Rapid - UTA Arad, din Superligă, a avut loc în zona Podului Grant un conflict între suporterii celor două echipe, dintre care cei ai oaspeţilor erau însoţiţi si susţinuţi de fani ai CSA Steaua Bucureşti.

Incidentele s-au semnalat în jurul orei 20:30.

Un grup de aproximativ 50 de suporteri ai CSA Steaua Bucureşti şi ai FC UTA Arad şi-a făcut apariţia dinspre Piaţa Crângaşi spre stadion, pe breteaua din dreapta a Podului Grant, sens de mers către Calea Giuleşti, nerespectând locul de adunare pe care Jandarmeria Capitalei l-a recomandat pentru adunare şi deplasare sub protecţia forţelor de ordine. Jandarmii au preluat grupul la intrarea de pe breteaua de coborare a podului şi, în timp ce se deplasau către stadion, un grup consistent de suporteri rapidişti a venit dinspre Parcul 9 Mai, pe sub pod, către suporterii oaspeţi şi a aruncat cu pietre către aceştia.

Jandarmii au intervenit pentru aplanarea situaţiei. Au fost identificate 45 dintre persoanele implicate, urmând a fi dispuse măsuri specifice, în conformitate cu prevederile cadrului legal în vigoare.

Totodată, Poliţia Capitalei desfăşoară măsuri specifice de cercetare la faţa locului, fiind deschis un dosar penal "in rem", sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de "distrugere" şi "tulburare a ordinii şi liniştii publice", în conformitate cu prevederile Codului Penal, precizează Jandarmeria Capitalei.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Domnule BECALI. In ultima perioada ati vorbit despre ecchipa RAPID ca este ajutata de echipele unde sunt presedinti sau antreneaza fosti jucatori sau antrenori din Giulesti,cum ca acest lucru,se numeste OMENIE. Eu,cred domnule BECALI ca nu este vorba de OMENIE ci despre MECIURI TRUCATE,dovada de aseara fiind fara ECHIVOC. Pai cand in primul minut de joc,cel mai experimentat si zicese VALOROS fundas al echipa UTEI ii da o pasa in careu adversarului asteptand ca jucatorul Rapidului sa marcheze,acest lucru nu se numeste BLAT.? Apoi,SANCHI,UTA ATACA de zor insa cei care marcau ereau tot rapidistii pe BULEVARDUL lasat liber de apararea UTEI. Apare la sfarsitul jocului antrenorul UTEI care isi lauda echipa de am crezut ca UTA a invins RAPIDUL cu 4 la 1. Ce CLOACA de TRISORI exista in SUROGATUL de CAMPIONAT de FOTBAL al ROMANIEI,miroase de la o POSTA a HOIT. CIOCLII de la FEDERATIE,au mai luat o MASURA ABERANTA,lui NANA ANTWI,iau dat o etapa de SUSPENDARE si lui OLARU doua. DE CE;? Au PREMEDITAT acest lucru pentru ca unul dintre cei mai buni JUCATORI de la FCSB,sa nu joace doua jocuri.HUO,TRISORILOR.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb