Consiliul de Administraţie al TVR ar putea fi o păcăleală de 1 aprilie

E.O.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 1 aprilie 2014

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR, care urmează să fie validat, astăzi, în plenul reunit al Parlamentului, ar putea fi o păcăleală de 1 aprilie.

Afirmaţia vine pe fondul faptului că, ieri, când candidaţii desemnaţi să facă parte din CA-ul Societăţii Române de Televiziune au fost audiati în şedinţa comună a Comisiilor pentru cultură ale Parlamentului, Sorin Burtea şi Liviu Fetter, desemnaţi din partea salariaţilor, au fost scoşi afară din sală, existând posibilitatea ca aceştia să nu fie validaţi, astăzi, în plen.

Sorin Burtea ne-a precizat: "Am fost scos afară din sală pe motiv că trebuie să aşteptăm hotărârea Instanţei în cazul intentat de Cornel Mihalache şi Mihai Rădulescu, după ce aceştia au fost respinşi. Ulterior, justiţia a respins dosarul celor doi, dându-ne nouă câştig de cauză. Sunt curios dacă mâine (n.r. astăzi) vom fi validaţi în plenul Parlamentului. Dacă nu, Consiliul de Administraţie va fi incomplet, vor lipsi doi membri".

TVR nu are CA de la sfârşitul anului trecut, când Parlamentul a respins raportul de activitate al televiziunii pe anul 2012. Atunci, fostul preşedinte-director general, Claudiu Săftoiu, şi Consiliul de Administraţie pe care îl conducea au fost demişi de drept.

În prezent, Stelian Tănase asigură interimatul la şefia TVR.

Biroul Electoral Central din cadrul SRTV a validat, în ianuarie, rezultatul alegerilor desemnarea reprezentanţilor salariaţilor în Consiliul de Administraţie al societăţii, Liviu Fetter şi Sorin Burtea, obţinând cele mai multe voturi: 308, respectiv 303.

Membrii supleanţi în CA sunt comentatorul sportiv Dragoş-Ion Bocanaciu (242 de voturi) şi jurnalistul Sorin Rada (179 de voturi), care s-au clasat pe locurile imediat următoare.

Cornel Mihalache (598 de voturi) şi Mihai Rădulescu (584 de voturi), care ar fi trebuit să fie numiţi membri supleanţi, au fost descalificaţi, din cauză că nu au depus cazierul judiciar până la termenul limită. În aceeaşi situaţie s-au aflat fostul senator PNL Cristian Ţopescu (164 de voturi) şi electricianul Adrian Sobaru (60 de voturi).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb