CONTROALE ANSVSA ÎN CAPITALĂ: A fost găsită o fabrică de mezeluri cu statut ilegal

A.C.
Companii / 9 aprilie 2014

O fabrică de mezeluri care funcţiona ilegal în Bucureşti a fost descoperită, astăzi, de ofiţerii Direcţiei de Investigarea Fraudelor din cadrul IGPR, în urma unui control care i-a vizat pe comercianţii de fructe şi produse congelate din Capitală şi şase judeţe, potrivit unor surse din Poliţie, citate de surse din presă.

Preşedintele ANSVSA (Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor), Vladimir Mănăstireanu şi comisarul-şef Alexandru Ioniţă au spus care sunt rezultatele controalelor.

"Nu sunt probleme pe provenienţa cărnii", a declarat, astăzi, Vladimir Mănăstireanu într-o conferinţă de presă în care a explicat de la ce au plecat controalele la comercianţii de carne din Bucureşti.

Sute de kilograme de mezeluri care erau alterate şi ar fi urmat să fie vândute în două supermarketuri din Bucureşti au fost descoperite de poliţiştii Direcţiei de Investigarea Fraudelor într-o fabrică de mezeluri din Sectorul 1 al Capitalei, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor citate în presă.

Potrivit surselor citate, fabrica a fost descoperită în Sectorul 1 al Capitalei. Aceasta funcţiona, conform anchetatorilor, complet ilegal, iar autorităţile verifică dacă mezelurile produse au ajuns în supermarketuri şi dacă au fost inscripţionate cu brandurile unor firme cunoscute.

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că fabrica respectivă a funcţionat, iniţial, în condiţii legale, până când administratorul acesteia a subînchiriat-o unei alte societăţi comerciale. Noii administratori ar fi continuat, însă, să producă mezeluri în mod ilegal.

Comisarul-şef Alexandru Ioniţă de la Direcţia de Investigare a Fraudelor din IGPR a spus că sunt filtre rutiere pe drumurile de acces către frontiere şi că au fost confiscate aproape 22 de tone de legume şi fructe. "Cercetările privesc aprovizionarea, dar şi furnizarea de mărfuri", a spus comisarul-şef.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb