CORONAVIRUS: 60% dintre pacienţii cu COVID-19 internaţi în spitalele britanice au fost vaccinaţi cu ambele doze

J.P.
Internaţional / 19 iulie 2021

60% dintre pacienţii cu COVID-19 internaţi în spitalele britanice au fost vaccinaţi cu ambele doze

Aproximativ 60% dintre persoanele internate în spitalele britanice cu diagnosticul de COVID-19 au fost vaccinate cu două doze împotriva coronavirusului, a declarat luni consilierul ştiinţific principal al autorităţilor din Marea Britanie, Patrick Vallance, transmite Reuters, citat de Agerpres.

"În ceea ce priveşte proporţia oamenilor spitalizaţi care sunt dublu vaccinaţi ştim că este în jur de 60% dintre pacienţii internaţi în spital cu diagnosticul COVID", a declarat Vallance.

Majoritatea restricţiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus au fost ridicate în Anglia începând de luni, zi redenumită ''Ziua libertăţii'' în pofida unei creşteri a numărului de contaminări, care îi îngrijorează pe unii oameni de ştiinţă şi responsabili politici.

Începând de luni în Anglia s-au redeschis sălile de spectacol şi stadioanele la capacitate maximă, cluburile pot primi din nou publicul, servirea la bar este din nou autorizată în pub-uri şi nu mai există o limită privind numărul de persoane pot participa la adunări publice. Purtarea măştii nu mai este obligatorie, dar recomandată în mijloacele de transport şi magazine, iar telemunca nu mai este o cerinţă.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Era vorba că cei care se vaccinează chiar dacă se infectează nu vor face o formă severă a boli și nu vor ajunge la spital.

    Care este deci situația? Când s-a mințit?

    La început sau acum? 

    1. Dar tu nu ai simtit ce prost esti de fiecare data ? Deci de cite ori ai fost mintit ?

      E un fake news de proporții întrucât nu rezultă de nicăieri că cei (chipurile) "imunizați" nu se infectează, nu se îmbolnăvesc și nu transmit virusul deci... care e rostul acești vaccin in afara de controlul totalitar mizerabil al populației ??

    E o atmosfera de circa 1937. Vestul a innebunit, estul a innebunit, Romania incearca sa reziste. Sper sa reusim de data asta.

    1. hai pe la dreaqu cu rezistenta asta .... o sa o ia rumunica asa cum o rumega vestul din toate pozitiile

    cea mai mare greseala sa va vaccinati

    nu o faceti!  

    Acest articol e dovada clară că vaccinul e fix- pix. Ce rost mai are să te vaccinezi daca peste 60% din cei vaccinați ajung in spital?

    Ce fel de "imunizare" e asta?? 

    1. Vaccinul Astra Zeneca cu care s-au vaccinat englezii are eficienta in jur de 60%, asta a fost spus de la inceput. Acest vaccin este de tipul "vaccin clasic", adica contine virusul Covid in stare dez-activata (sa zicem ca virusul din vaccin este mort, iar rolul lui este sa dea organismului posibilitatea de a "recunoaste cum arata dusmanul" iar organismul creeaza anticorpi dupa "chipul si asemanarea virusului Covid" , chiar daca este mort ). Vaccinurile Pfizer si Moderna sunt vaccinuri care au alta logica: ele "simuleaza" dusmanul iar organismul se pare ca raspunde bine in 92% din situatie , si nu 60-65% ca in cazul Astra Zeneca. Rostul vaccinului este urmatorul: dezavantajele vaccinului sunt evident mai mici decat dezavantajele bolii, pentru 92% din oameni. Daca am putea sa-i intrebam pe cei 4,1 milioane de oameni care au murit de (comorbiditati asociate) Covid, din cei 191 milioane care s-au imbolnavit in toata lumea, cred ca ar fi de acord ca vaccinarea este de preferat. Din pacate, pe ei nu-i putem intreba, insa pe cei care au stat saracii intubati la ATI, rugandu-se pentru fiecare gura de oxigen in plus, i-am putea intreba ce au simtit ei cand nu mai aveau aer. Poate, daca vorbesti cu cineva care a trecut prin aceasta experienta oribila, am putea cu totii sa intelegem mai bine ce inseamna.Insa fiecare face ce-l taie capul. Nu vrei sa te vaccinezi, nu te vaccina ! E o tara libera si faci ce vrei. Dar nu-i contesta pe cei care s-au vaccinat; si la ei se aplica aceeasi logica: e o tara libera.

      problema cu numerele celor infectati si comparatia cu celelalte tipuri de virus asemanatoare

      scrii exact dupa cum feic news WHO arunca la tine sa ingurgitezi 

      mai ramine sa cada si dictatura coronavirus si apoi ai sa te trezesti  

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb