CORONAVIRUS: UE va primi vaccinurile adaptate la Omicron în doar câteva zile după ce vor fi autorizate

V.G.
Miscellanea / 31 august 2022

UE va primi vaccinurile adaptate la Omicron în doar câteva zile după ce vor fi autorizate

Vaccinurile anti-COVID-19 adaptate la varianta Omicron vor fi livrate în Uniunea Europeană într-un interval de doar câteva zile după ce vor fi autorizate de agenţia cu rol de reglementare a medicamentelor pe piaţa europeană, a declarat astăzi un membru al Parlamentului European, politicianul german Peter Liese, citat de Reuters, notează Agerpres.

Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA) urmează să ia o decizie în această săptămână în legătură cu vaccinurile adaptate de compania Moderna şi de alianţa Pfizer-BioNTech pentru a contracara varianta Omicron BA.1, precum şi tulpina originală a noului coronavirus, care a apărut pentru prima dată în China la sfârşitul anului 2019.

Moderna va livra către Uniunea Europeană 70 de milioane de doze de vaccin adaptat în primele două luni după autorizare, inclusiv între 8 milioane şi 11 milioane de doze care vor deveni disponibile cel mai devreme în prima săptămână a lunii septembrie. Germania urmează să primească 4 milioane de doze în primele două săptămâni după autorizare, a precizat europarlamentarul Peter Liese.

De asemenea, până la 29 de milioane de doze conţinând vaccinul adaptat de alianţa Pfizer-BioNTech ar putea fi livrate Germaniei în luna septembrie, din care 10 milioane de doze în primele două săptămâni după autorizarea serului.

"Nu putem face declaraţii despre livrări viitoare", a declarat un purtător de cuvânt al Comisiei Europene.

Reprezentanţii companiilor Moderna, Pfizer şi BioNTech nu au putut fi deocamdată contactaţi de Reuters pentru a face declaraţii pe această temă.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Aviz amatorilor care vor sa-si incheie rapid socotelile cu viata! Pt ca din acest punct de vedere, dozele astea sunt extrem de eficiente!

    1. Dar nu asa de eficiente ca prima varianta, aia a fost apocaliptica, a facut ravagii galactice si asa cum s-a proorocit de zeii dacilor toti vaccinatii au crapat, sa nu uitam, in chinuri groaznice in 2 luni.

      Tu ce fake-uri citesti? Sunt o gramada de site-uri serioase pe Internet care documenteaza o multime de morti instantanee de actori, sportivi si oameni obisnuiti, evident toti injectati macar o data! Fake-urile o dau intruna cu Sindromul Mortii Subite, dar atunci cand a crescut cu 300% fatza de perioada de dinaintea Plandemiei, evident ca nu se justifica dpdv sociologic! E clar ca tu ai ramas la mintea zeilor dacici!

      Site-uri serioase, aparute recent, cu tot felul de infrmatii si povesti neverificate, impanate cu pensionari si purtatori de titluri de care nu a auzit nimeni care fac trimitere unii pe altii? Sindromul Conspirationistului Cronic e mult mai grav si a crescut cu vreo 3000%, sunt pline retelele de socializare de specialisti in guturai si tratamente cu supe de pui, acum doi ani povesteau de nimicuri dar acum sunt specialisti in Plandemie. E clar ca te mananca Oculta!

      Realitatea Trolilor?

      Au murit si soarecii pe care au fost testate

    Termografia computerizată și analizele de sânge ale vaccinaților anti-Covid. Medic român din SUA: „Ca medic internist cu o experiență de peste 20 de ani, nu am văzut niciodată ceva atât de devastator în implicațiile sale”, „Opriți acum vaccinările!”

    Medicul de origine română Dr. Ana Maria Mihalcea, care locuiește în America, a realizat un interviu cu biologul și cercetătorul brazilian Felipe Reitz, care a făcut descoperiri îngrijorătoare analizând, prin metoda termografiei computerizate, sângele unor persoane care au primit vaccinul anti-Covid-19. 

    Potrivit medicului Dr. Ana Maria Mihalcea, termograma este o hartă a temperaturii unei suprafețe a corpului, care este obținută printr-un dispozitiv de detectare în infraroșu. Aceasta măsoară căldura radiantă și fluxul sanguin subcutanat. „Termografia a fost propusă ca o modalitate neinvazivă de detectare a trombozei venoase profunde, care sunt cheaguri de sânge în sistemul venos”, scrie Dr. Mihalcea, care menționează și un studiu despre această metodă: 

    Termografia și pletismografia, o alternativă neinvazivă la venografie în diagnosticul trombozei venoase profunde  

    În interviul cu Dr. Reitz, sunt prezentate imagini ce nu au mai fost văzute anterior ale persoanelor care au primit serul experimental bazat pe tehnologia ARNm. După cum explică Dr. Mihalcea, „putem vedea forme venoase anormale extinse care sugerează coagulări ale sângelui atât în sistemul venos profund, cât și în cel de suprafață. Acești oameni sunt complet asimptomatici, nu simt nimic și nici nu au umflături.” 

    În interviu se mai discută despre rezultatele analizelor de sânge ale persoanelor vaccinate în comparație cu cele ale persoanelor nevaccinate. 

     

    Computerized Thermographic Imaging and Live Blood Analysis post C19 injection 

    Cei doi medici corelează rezultatele analizei de sânge live cu imaginile termografice. 

     

    În postarea pe site-ul său, Dr. Mihalcea amintește că analizele recente ale flacoanelor vaccinurilor Covid-19 au arătat existența de nanostructuri care se autoasamblează, fapt documentat în acest raport alarmant, prezentat de medicul de origine română: „Un nou raport alarmant al Grupului de lucru pentru analizarea vaccinurilor din Germania și alte țări”.  

    În aceeași postare pe site-ul său, Dr. Mihalcea notează: 

    „Recent, Mike Adams de la Natural News a examinat compoziția chimică a cheagurilor de sânge ale persoanelor injectate care au murit din cauza cheagurilor de sânge extinse care se autoasamblau. Analiza a arătat că această compoziție nu este similară cu cea a cheagurilor de sânge normale la om, iar el a găsit metale precum aluminiul, staniu și sodiu, care sunt conductoare de electricitate. 

    Rezumând informațiile prezentate în interviu, Dr. Mihalcea atrage atenția că „aceste imagini termografice șocante sugerează o coagulare extinsă a sângelui la nivel subcutanat și venos profund la persoanele cărora li s-a administrat injecția C19. Microscopia în câmp întunecat completează analiza acestor persoane, arătând ceea ce ar putea fi hidroxid de grafen sau nanostructuri de alte compoziții metalice. Aceste constatări alarmante ar trebui să alerteze practicienii din domeniul sănătății care ar trebui să supună unor investigații persoanele care au primit injecțiile modificatoare genetic, pentru a detecta cheaguri de sânge, chiar dacă [aceste persoane] sunt total asimptomatice. Termografia poate fi o modalitate sigură neinvazivă pentru a face această investigație.” 

    Interviul realizat de Dr. Mihalcea a fost semnalat și de Steve Kirsch pe site-ul său, unde redă și o scrisoare transmisă de medicul român colegilor săi din comunitatea medicală. O redăm și noi în traducere: 

    „De la Ana Maria Mihalcea, 

    Dragi colegi, 

    Am intervievat un biolog și cercetător brazilian, Felipe Reitz, care realizează Imagini termografice computerizate [ale persoanelor] injectate cu serurile C19 și corelează [această metodă de investigație] cu analiza sângelui live. Cheagurile sunt peste tot, chiar și la sportivi tineri de 20 de ani, este absolut șocant. Aceste persoane sunt complet asimptomatice. Din dragoste pentru umanitate, vă rugăm să priviți aceste imagini și videoul pe care l-am realizat. 

    Ca medic internist cu o experiență de peste 20 de ani, nu am văzut niciodată ceva atât de devastator în ceea ce privește implicațiile. Același fenomen l-a descoperit și la copii, chiar de 2 ani. 

    Dacă aceste dovezi vizuale nu determină medicii să oprească vaccinările sau pe oameni să nu le mai primească, nu știu ce i-ar mai putea determina. Poate că termografia computerizată pentru întregul corp ar trebui să fie standardul în îngrijirea medicală în cazul tuturor persoanelor care au primit injecția C19.”

    1. Nanostructuri care se autoansambelaza si contin metale precum aluminiul, staniu și sodiu, care sunt conductoare de electricitate? Asta da descoperire, Oculta a fost data de gol, slugile intunecate ale Ocultei martiene au bagat in vaccin chestii nano meseriase livrate la pachet ca mobila de la Ikea iar care odate ajunse in organismul gazda se mobilizeaza si devin microcipul lui Gates; de fapt alea nu sunt cheaguri ci armate de microcipuri care abia asteapta sa se imprastie in lume ca puful de papadie. Absolut socant

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb