COSMETIC PLANT lansează şase produse noi în gama essential

G.U.
Lifestyle / 19 aprilie 2021

COSMETIC PLANT lansează şase produse noi în gama essential

COSMETIC PLANT, unul dintre principalii producători locali de cosmetice, a lansat la începutul lunii aprilie şase produse noi în gama essential, acestea având ca principale ingrediente extractul de bujor, muşeţel şi ulei de măsline, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Printre noile produse se numără cremele antirid calmante, tonifiante şi nutritive şi cremele cu efect de hidratare cu acid hialuronic, calmante şi nutritive.

În dezvoltarea noilor produse din gama essential, COSMETIC PLANT a apelat la combinaţia mai multor ingrediente active cu acţiune sinergică, obţinându-se, în acest mod, multiple beneficii în funcţie de nevoile fiecărei persoane. Noua lansare a companiei se concentrează asupra a două tipuri de produse: cu efect anti-aging şi de hidratare.

Potrivit COSMETIC PLANT, cel mai dinamic segment din portofoliu este cel de Face Care, acesta reprezentând peste 50% din veniturile companiei. Consumatoarele doresc permanent să încerce noi produse, de aceea există o nevoie stringentă în piaţă pentru noi formule produse prin inovaţie si combinaţii de ingrediente cu multiple acţiuni benefice pentru ten.

"Pentru noile produse din gama essential am folosit uleiuri, extracte naturale şi vitamine, toate pentru a asigura hidratare, protecţie antioxidantă şi pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii. Un exemplu în acest sens ar fi crema antirid cu bujor şi acid hialuronic, unde apare combinaţia unică de acid hialuronic şi riboză care determină stimularea sintezei de acid hialuronic atât din interior, cât şi din exterior", a declarat Susana Laszlo, Director General al COSMETIC PLANT.

Aşadar, cele 6 produse noi integrate în gama deja consacrată a companiei sunt: crema antirid tonifiantă cu acid hialuronic şi extract de bujor, crema hidratantă cu acid hialuronic şi extract de bujor, crema antirid calmantă cu extract de muşeţel şi vitaminele A, E şi F, crema hidratantă calmantă cu extract de muşeţel şi alantoină, crema antirid nutritivă cu ulei de măsline şi vitaminele A, E şi F şi crema hidratantă nutritivă cu ulei de măsline şi pantenol, notează sursa citată.

Crema antirid tonifiantă cu acid hialuronic şi extract de bujor şi crema hidratantă cu acid hialuronic şi extract de bujor sunt destinate unui ten normal. Ingredientele active atent alese, împreună cu celelalte ingrediente din formulă, acoperă nevoile specifice ale tenului, esenţiale pentru menţinerea sănătăţii şi tinereţii acestuia.

Crema antirid calmantă cu extract de muşeţel şi vitaminele A, E şi F şi crema hidratantă calmantă cu extract de muşeţel şi alantoină sunt destinate unui ten sensibil. Crema aduce un plus de hidratare pentru o piele mai suplă şi un plus de confort. Extractul de muşeţel cu proprietăţi calmante şi emoliente ajută la restabilirea funcţionării normale a epidermei sensibile. Pentru a demonstra eficacitatea acestora, ambele creme calmante cu extract de muşeţel au fost testate pe persoane cu ten sensibil.

Crema antirid nutritivă cu ulei de măsline şi vitaminele A, E şi F şi crema hidratantă nutritivă cu ulei de măsline şi pantenol sunt destinate unui ten normal/deshidratat. Ingredientele active care stau la baza cremelor îmbunătăţesc microrelieful pielii şi stimulează producerea componentelor structurale ale acesteia. Uleiul de măsline bogat în acizi graşi esenţiali catifelează pielea şi reduce pierderile de apă transepidermice.

Potrivit sursei citate, cele şase produse noi din gama essential nu conţin parabeni şi coloranţi sintetici, toate fiind testate dermatologic, la fel ca în cazul tuturor produselor cosmetice dezvoltate de către COSMETIC PLANT.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb