COSMOTE şi ORICUM lansează Mentorship, programul destinat consilierii în carieră a tinerilor din toată ţara

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 10 octombrie 2007

Mihaela Rădulescu, Oana Pellea şi Leonard Doroftei vorbesc tinerilor despre succes, în cadrul evenimentului de lansare a Mentorship

Bucureşti, 10 Octombrie 2007

COSMOTE România şi ORICUM lansează astăzi Mentorship, un program educaţional unic care oferă tinerilor din toată ţara posibilitatea de a fi îndrumaţi şi de a obţine sfaturi despre carieră, prin intermediul platformei online www.mentorship.ro, direct de la o serie de mentori, manageri de succes din România. Mentorii sunt profesionişti care lucrează în companii şi organizaţii româneşti dar şi multinaţionale, din domenii precum publicitate, marketing, relaţii publice, IT&C, media şi organizaţii non-profit, reprezentând potenţiali angajatori ai tinerilor absolvenţi.

Mentorship a debutat cu evenimentul "Secretele Ascensiunii Mele"" organizat astăzi la Teatrul Bulandra, unde personalităţi de succes precum Mihaela Rădulescu, Oana Pellea, Leonard Doroftei, Alexandru Găvan şi Andrei Cohn au împărtăşit celor peste 150 de tineri participanţi amănunte din cariera lor, modul în care au evoluat în parcursul profesional şi mentorii care i-au inspirat de-a lungul drumului.

Programul Mentorship se adresează în principal tinerilor, elevi de liceu sau studenţi, care sunt interesaţi de dezvoltarea unei cariere de succes. Aceştia (mentees) pot accesa www.mentorship.ro, îşi crează un cont şi se pot înscrie pentru una din clasele lunare de mentorat, indicând domeniul de activitate preferat. În clasa unui mentor sunt incluşi până la zece participanţi, cu care mentorul interacţionează şi cărora le oferă informaţii despre ceea ce presupune o carieră în domeniul lor de interes. Mentorship mai pune la dispoziţia tinerilor şi alte resurse importante despre dezvoltarea profesională, cum ar fi articole scrise de mentori, forumuri, dezbateri şi discuţii (chaturi) în timp real cu mentorii.

"Aici, la Mentorship, ne-am dat seama că tinerii ar putea ajunge mai repede la cunoştinţele de care vor avea nevoie în viitoarea lor carieră dacă ar fi ghidaţi chiar de către cei care le pot fi viitorii angajatori. Nu de profesori, nu de tutori, nu de traineri, ci de profesioniştii care ştiu exact de ce anume este nevoie într-un domeniu, ce trebuie să înveţi, ce trebuie să exersezi, ce calităţi sunt cerute unui viitor coleg sau angajat", spune Răzvan Crişan, manager executiv al organizaţiei ORICUM.

"Pentru că internetul este metoda de comunicare preferată a tinerilor, am realizat o platformă online astfel încât aceştia să poată avea acces, din toată ţara, la experienţa şi la cunoştinţele unor profesionişti din diverse domenii, potenţiali angajatori. Scopul nostru este să creăm o comunitate online, unde tinerii pot interacţiona cu mentorii şi unde pot înţelege care sunt aşteptările angajatorilor în viaţa profesională", spune Tereza Vâlcan, Corporate Affairs Manager al COSMOTE România - partener fondator al programului Mentorship.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb