Counsel Group Frankfurt are în plan investiţii de 700.000 euro în deschiderea unui nou birou în Iaşi şi creşterea numărului de angajaţi

S.B.
Comunicate de presă / 13 aprilie 2021

Alexandru Sgâncă, country manager în cadrul CGF România

Alexandru Sgâncă, country manager în cadrul CGF România

Counsel Group Frankfurt, organizaţie cu acţionariat româno-german, specializată în furnizarea de servicii şi soluţii software, îşi continuă extinderea pe plan intern şi urmează să achiziţioneze un spaţiu de birouri în Iaşi, ce circa 400 mp, ceea ce presupune o investiţie de 700.000 de euro, bani pentru care compania a aplicat pentru un credit de investiţii, conform unui comunicat remis redacţiei.

Urmând procesul de dezvoltare şi consolidare a prezenţei pe piaţa de servicii şi soluţii IT din România, în primul trimestru al acestui an, Counsel Group Frankfurt s-a concentrat pe zona de vânzări şi creşterea numărului de angajaţi.

"Suntem încrezători că principalele obiective de business setate pentru 2021, deşi foarte ambiţioase, sunt realizabile. Vorbim aici despre îmbunătăţirea calităţii serviciilor pentru clienţii existenţi, creşterea cifrei de afaceri de la 830.000 euro la 2.500.000 euro pentru Serviciile de Integrare prin proiecte noi cu tehnologiile IBM AppConnect Enterprise, Dell Boomi, MuleSoft, transformarea din metodologia Scrum în SAFe pentru cel mai mare proiect al nostru, pornirea primelor proiecte în CGF UAE şi, nu în ultimul rând, extinderea biroului din Iaşi la 100 de membri până la sfârşitul acestui an ", afirmă Alexandru Sgâncă, Country Manager, CGF Romania.

Conform planului de dezvoltare regională, numărul angajaţilor din Iaşi a crescut de la 30, la finalul anului trecut, la 43 în prezent.

"Sunt oportunităţi de business pe care le anticipam. În consecinţă, avem nevoie de oameni de încredere care să ne fie alături în drumul nostru de a construi o organizaţie sustenabilă şi un brand puternic la Iaşi. Dacă iniţial, aici ne preocupa doar zona de Service Operations, de curând am început să creştem şi aria de Managed Services şi zona de Integration Services.", mai spune Alexandru Sgâncă.

Din punct de al investiţiilor, Counsel Group Frankfurt este în proces de achiziţionare a unui nou spaţiu de birouri ultracentral în Iaşi, de aprox. 400 mp. În acest sens s-a aplicat pentru un credit de investiţii în valoare de 700.000 euro.

Extinderea a avut loc şi în ceea ce priveşte echipa, atât la nivel local, cât şi de grup, cu doi senior manageri: Mihai Coropcianu - Delivery Location Manager pentru Iaşi şi Andrei Mititelu - noul Director of Technology and Strategy.

În ultimul trimestru al anului trecut, Counsel Group Frankfurt şi-a extins şi portofoliu de servicii cu o nouă linie de business, Counsel Group Technology, prin care oferă consultanţă pentru implementarea în mediul enterprise a diverselor tehnologii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb