CRAIOVA: Un patron a fost muşcat de un funcţionar public

V.B.
Ziarul BURSA #Companii / 5 februarie 2014

Omul de afaceri Şerban Bică din Craiova susţine că a fost muşcat de mână de către şeful inspectorilor fiscali veniţi să ia în primire un imobil executat silit, transmit surse din presă.

Patronul a declarat că, în timpul predării unui imobil executat silit, a solicitat inspectorilor fiscali să semneze şi ei toate actele întocmite. Cererea l-ar fi enervat pe şeful inspectorilor, care a vrut să smulgă actele din mâna lui Bică. Pentru că nu a reuşit, funcţionarul l-a muşcat de antebraţ.

Afaceristul a fost vizitat, vineri, de inspectorii de la Direcţia Finanţelor Publice Dolj, spre a semna actele de predare pentru o clădire pe care o deţinuse în centrul Craiovei şi care făcea obiectul unei executări silite. Patronul cunoştea situaţia şi nu avea obiecţii. Singurul lucru pe care l-a solicitat la final a fost ca inspectorii să semneze toate filele procesului verbal, aşa cum făcuse şi el. Ca răspuns, şeful Serviciului Executări Silite, care îi însoţea pe cei doi inspectori, l-a muşcat de antebraţ.

"Acest şef serviciu Cojoacă a devenit foarte agitat şi a încercat să-mi smulgă hârtiile din mână şi, cu un gest inexplicabil pentru mine, m-a muşcat pur şi simplu de mână", a spus Şerban Bică, stupefiat.

Patronul nu a apucat să ceară vreo explicaţie, deoarece funcţionarii au părăsit în grabă imobilul. Şerban Bică s-a dus imediat la spital.

Şeful Serviciului de Executări Silite a declarat că nu comentează cele întâmplate: "Nu am nimic de comentat. Dacă o luăm pe fel de fel de chestii din ăstea... N-am ce să comentez la ce spune domnul Bică. Are alte probleme. Nu am nimic de comentat referitor la ce spune domnul Bică. Să încheiem, că am şi alte probleme".

Patronul a depus oficial o plângere la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Dolj, solicitând măsuri urgente împotriva Şefului Serviciului de Executări Silite.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb