Credex IFN lansează, în premieră, servicii de finanţare destinate companiilor

S.B.
Companii / 24 noiembrie 2021

Credex IFN lansează, în premieră, servicii de finanţare destinate companiilor

Credex IFN, principalul partener de creditare al reţelei Altex, lansează, ȋn premieră, servicii de finanţare destinate IMM-urilor. Companiile pot primi credite rapide, între 5.000 şi 500.000 lei, pentru achiziţionarea de echipamente IT&Telecom, aparatură electronică şi electrocasnică, de la comercianţii parteneri Altex şi Media Galaxy, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Introducerea soluţiilor financiare pentru persoane juridice, ȋn portofoliul Credex, a apărut dintr-o nevoie a clienţilor. Puţini retaileri facilitează plata în rate pentru companii, în prezent. Estimăm că aproximativ 20% din valoarea totală a creditelor pe care le vom acorda, anul viitor, vor merge către IMM-uri", declară Traian Baicu, Director General Credex IFN.

Procesul de aprobare al unui credit este unul rapid, de maximum 24 de ore, iar companiile au nevoie de puţine documente pentru dosarul de analiză.

CREDExpress, linia de produse financiare destinată companiilor mici şi mijlocii, include CREDExpress Invest - credit pentru achiziţia de bunuri în rate de la comercianţii parteneri şi CREDExpress Revolving - credit pentru achiziţia de mărfuri cu plată la un termen de la livrare.

Astfel, ȋntreaga gamă de zeci de mii de produse disponibile în magazinele Altex şi Media Galaxy pot fi achiziţionate de acum şi de persoanele juridice, cu plata la un termen stabilit sau în rate, în limita sumei aprobate. Companiile interesate au la dispoziţie formularul online de solicitare de pe site-ul Credex, în secţiunea dedicată persoanelor juridice sau pot intra în legătură cu ofiţerii Credex din cele 125 de magazine Altex şi Media Galaxy.

"Este primă dată când oferim, în cadrul magazinelor Altex şi Media Galaxy, finanţare pentru persoane juridice, prin partenerul nostru principal de finanţare Credex. Suntem liderul pieţei de electro-IT şi suntem convinşi că multe dintre produsele noastre sunt de interes şi pentru această categorie de clienţi", declară Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Finanţarea companiilor va fi disponibilă, pe viitor, şi pentru alţi retaileri care vor dori să ofere aceste servicii financiare clienţilor persoane juridice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb