Credit Europe Bank România lansează Avantaj SoftPOS, o soluţie de POS sub formă de aplicaţie smartphone pentru comercianţi

G.D.
Bănci-Asigurări / 8 iunie 2022

Credit Europe Bank România lansează Avantaj SoftPOS, o soluţie de POS sub formă de aplicaţie smartphone pentru comercianţi

Credit Europe Bank România vine în întâmpinarea nevoii de digitalizare a afacerilor din România şi introduce Avantaj SoftPOS, aplicaţia care oferă comercianţilor o modalitate rapidă şi sigură de încasare direct de pe telefonul mobil, conform unui comunicat remis redacţiei. Comercianţii băncii pot transforma acum orice smartphone cu sistem Android într-un terminal POS cu acest serviciu oferit în limba română şi în engleză. Aplicaţia poate fi obţinută rapid din Google Play de comercianţii care aleg să devină clienţii băncii şi oferă o experienţă rapidă şi facilă de plată atât pentru client, cât şi pentru comerciant.

Potrivit sursei citate, mobilitatea şi digitalizarea sunt esenţiale pentru orice afacere, prin urmare Avantaj SoftPOS oferă trei beneficii esenţiale fiecărui utilizator al aplicaţiei şi clienţilor săi: plata este procesată rapid şi complet securizată iar aplicaţia acceptă orice card VISA sau Mastercard. Avantaj SoftPOS funcţionează ca un POS clasic contactless. Pentru a realiza o tranzacţie se introduce suma de plată şi se apropie cardul bancar de dispozitivul mobil pe care este instalată aplicaţia. Se tastează codul PIN. În doar câteva secunde se afişează chitanţa, care poate fi trimisă pe e-mail/sms şi se încasează suma în cont. Dacă este cazul, tranzacţiile pot fi anulate într-un mod foarte uşor şi rapid din aplicaţie. Asemenea celorlalte soluţii de plată oferite de Credit Europe Bank, Avantaj SoftPOS atinge cele mai înalte standarde de securitate.

"Credit Europe Bank este din nou în avangarda segmentului bancar şi se numără printre primele bănci din România care introduc această soluţie sigură şi eficientă pentru comercianţi. Avantaj SoftPOS este aplicaţia care creşte competitivitatea afacerilor din domenii diverse, cum ar fi curierat şi livrări, servicii de mobilitate, distribuitori care încasează plăţi din reţea şi altele. Ne dorim să oferim soluţii ce integrează tehnologie de ultimă generaţie clienţilor persoane fizice dar şi comercianţilor care vor să fie cu un pas înainte din punctul de vedere al digitalizării. Cu Avantaj SoftPOS, clienţii noştri pot beneficia de experienţa plăţii contactless într-un mod sigur şi rapid, cu ajutorul unui smartphone Android", a declarat Antar Turgay, Chief Cards Officer Credit Europe Bank România, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb