Cristian Constantinescu se retrage din funcţia de preşedinte UNSAR

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 24 iunie 2011

Cristian Constantinescu

Cristian Constantinescu

Cristian Constantinescu, Preşedintele Uniunii Naţionale a Societăţilor de Asigurare din Româ-nia-UNSAR şi-a anunţat retragerea din funcţia pe care o ocupa în cadrul Asociaţiei, începând cu 1 iulie 2011. La baza retragerii sale stau încheierea raporturilor de muncă cu Allianz Ţiriac Asigurări, societatea care deţine funcţia de Preşedinte al Uniunii până în 2013 dar şi recenta nominalizare a lui Cristian Constantinescu pentru funcţia de Preşedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, potrivit unui comunicat de presă al UNSAR.

Conform statutului UNSAR, mandatul de Preşedinte al Asociaţiei poate fi deţinut doar de una dintre societăţile membre, ca rezultat al alegerilor. La rândul ei, societatea aleasă îşi nominalizează propriul reprezentant pentru a exercita această funcţie. După anunţul retragerii actualului preşedinte, Allianz-Ţiriac va nominaliza în scurt timp persoana ce urmează să-l înlocuiască pe Cris-tian Constantinescu la conducerea Uniunii, până la următoarele alegeri.

"Mulţumesc membrilor UNSAR pentru sprijinul şi încrederea acordate în toţi aceşti ani şi le doresc mult succes în activitatea viitoare", a declarat Cristian Constantinescu.

Preşedintele UNSAR şi-a început mandatul în anul 1997, din poziţia de Director General al "Asigurări Ion Ţiriac" - ASIT. El şi-a păstrat funcţia în cadrul Asociaţiei până în acest an, cu o scurtă întrerupere în anul 2004.

Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare din România - UNSAR a fost înfiinţată în anul 1994, ca organizaţie profesională a pieţei de asigurări. În prezent, UNSAR are în componenţa sa 23 de companii care împreună deţin o pondere de peste 80% din piaţa de asigurări.

Audierea candidaţilor la funcţiile de membru al Consiliului de Administraţie al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (CSA), ce urma să aibă loc miercuri dimineaţă în şedinţa comisiilor reunite pentru buget din Camera Deputaţilor şi Senat, a fost amânată pentru sesiunea parlamentară din toamnă.

În prezent, preşedinte CSA este Angela Toncescu, care a primit în iunie 2006 un mandat pe cinci ani, la propunerea PNL.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb