CSSPP a autorizat fondul de pensii BCR Prudent, administrat de BCR Asigurări de Viaţă

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 30 mai 2007

Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a autorizat ieri fondul de pensii BCR Prudent, administrat de BCR Asigurări de Viaţă, care este al patrulea fond de pensii private facultative (pilonul III) autorizat de instituţie, a informat un comunicat al CSSPP.

Arbitrul pensiilor private autorizase în luna mai trei alte fonduri de pensii facultative, care sunt ING Clasic, administrat de ING Asigurări de Viaţă SA, AZT Moderato, care se află în portofoliul Allianz-Ţiriac, şi Pensia Mea, administrat de Aviva Asigurări de Viaţă, potrivit datelor publicate de instituţie.

CSSPP a mai anunţat ieri că un fond de pensii facultative nu poate fi declarat în stare de faliment, conform legii. Dacă numărul de participanţi va scădea sau se va menţine sub minimul legal de 100 participanţi, timp de un trimestru, CSSPP va retrage autorizaţia acelui fond de pensii facultative.

Un fond de pensii administrat privat va putea trece la colectarea de contribuţii de la viitorii participanţi numai după obţinerea deciziei de autorizare din partea CSSPP. Toate informaţiile privind fondul de pensii facultative vor fi furnizate de către administrator prin intermediul unui agent de marketing autorizat sau avizat de către CSSPP în acest scop.

CSSPP a mai autorizat marţi compania Brokerpool Agent de Marketing pentru Fonduri de Pensii Faculative SRL în vederea desfăşurării activităţii de marketing pentru fonduri de pensii facultative ca agent persoană juridică, se mai arată în comunicatul de presă.

Potrivit legislaţiei, activitatea de marketing al prospectului schemei de pensii facultative se poate desfăşura numai prin intermediul unui agent de marketing autorizat sau avizat de către CSSPP.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb