CTP anunţă livrarea a 23.000 mp din proiectul CTPark Arad West

F.D.
Companii #Construcţii / 18 iulie

CTP anunţă livrarea a 23.000 mp din proiectul CTPark Arad West

CTP, dezvoltator, proprietar şi administrator de spaţii industriale şi logistice listat din Europa, după suprafaţa închiriabilă (GLA), anunţă livrarea cu succes a 23.000 mp din proiectul CTPark Arad West, cu încă 20.000 mp pregătiţi pentru lucrările de amenajare ale companiilor chiriaşe. Spaţiul recent finalizat, de 12 metri înălţime, este închiriat de companii precum Leoni Wiring Systems Arad, Delfingen, HUF România şi BNB şi oferă facilităţi de ultimă generaţie pentru activităţi de logistică şi producţie, conform unui comunicat de presă al companiei.

"Companiile de astăzi cer facilităţi moderne care să ofere spaţiu amplu de extindere. În prezent, suntem în negocieri avansate pentru o parte semnificativă din spaţiul rămas. CTPark Arad West este soluţia ideală atât pentru nevoile de producţie, cât şi pentru cele de depozitare, oferind afacerilor oportunitatea de a prospera într-un hub strategic situat şi integrat", a declarat Aurel Cîrstea, Business Development Manager Transilvania la CTP.

Cu încă 20.000 mp în construcţie şi pregătiţi pentru lucrările de amenajare ale companiilor chiriaşe, acest parc industrial modern prezintă o oportunitate ideală pentru afacerile care caută o locaţie excelentă, cu acces la transportul public şi facilităţi de top. Parcul este echipat cu caracteristici ecologice, inclusiv izolaţie superioară, sisteme de control al iluminatului cu LED, spaţii verzi amenajate şi un sistem fotovoltaic pe acoperiş.

CTPark Arad West este pe cale să obţină certificarea de sustenabilitate BREEAM Excellent, subliniind angajamentul CTP de a crea spaţii industriale de înaltă calitate, eficiente şi durabile. Parcul îşi propune să îmbunătăţească calitatea vieţii la locul de muncă cu zone frumos amenajate şi spaţii de relaxare pentru angajaţi şi familiile acestora, dar şi pentru comunitate.

Cu un portofoliu care acoperă deja 2,9 milioane mp de depozite moderne sustenabile Clasa A, CTP România este pregătită pentru creştere, oferind o bancă de teren de peste 3,5 milioane mp în diferite oraşe. Compania are peste 200.000 mp de spaţii industriale şi logistice care se află în prezent în dezvoltare în Arad, Bucureşti, Braşov şi Sibiu, cu planuri de dezvoltare suplimentară pe tot parcursul anului 2024, şi este capabilă să găzduiască unităţi de producţie, logistică şi alte industrii cheie precum retail şi auto.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb