Cushman & Wakefield Echinox: Brutăria artizanală Pain Plaisir deschide o noua locaţie în proiectul de birouri J8 Office Park

Comunicate de presă / 2 august 2021

Cushman & Wakefield Echinox: Brutăria artizanală Pain Plaisir deschide o noua locaţie în proiectul de birouri J8 Office Park

Brutăria artizanală Pain Plaisir va inaugura în luna noiembrie a acestui an o nouă locaţie în Bucureşti cu o suprafaţă de 68 metri pătraţi în cadrul proiectului de birouri J8 Office Park din Bucureşti, dezvoltat de Portland Trust, printr-o tranzacţie intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, conform unui comunicat remis redacţiei.

Fondată în 2013 de Irina Stăncescu şi Tom Rees, Pain Plaisir este o brutărie artizanală care oferă clienţilor produse de brutărie şi patiserie proaspete, cu maia şi fără coloranţi, amelioranţi sau conservanţi. Compania deţine trei magazine în Bucureşti, în Kiseleff, Floreasca şi Enescu, foloseşte majoritar ingrediente şi materii prime locale şi a creat o comunitate în jurul brutăriei şi a ideii de pâine ca element central al mesei, la care se adună toată familia. Pain Plaisir se va concentra pe deschiderea de magazine "aproape de casă", pentru moment doar în Bucureşti, deoarece pâinea artizanală trebuie consumată proaspătă şi cumpărată aproape zilnic, în lipsa agenţilor de conservare şi afânare. Pain Plaisir estimează o cifră de afaceri de 2.5 milioane euro în 2021, obţinută alături de o echipă de peste 60 de angajaţi.

Dana Radoveneanu, Senior Consultant Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox: "Suntem bucuroşi să anunţăm securizarea primei locaţii Pain Plaisir într-un proiect de birouri din Bucureşti, şi suntem siguri că atât chiriaşii proiectului J8 Office Park, cât şi rezidenţii zonei Bucureştii Noi vor fi încântaţi să beneficieze de proximitate faţă de produsele preparate cu mare atenţie de echipa Pain Plaisir."

Irina Stăncescu, Cofondator Pain Plaisir: "Amplasarea noului magazin se încadrează perfect în planurile noastre de dezvoltare, prin care ne dorim să ajungem în cartiere rezidenţiale, mai aproape de clienţii noştri. Prin prisma locaţiei excelente, J8 Office Park ne deschide mai multe zone de interes - cartierul Dămăroaia, Străuleşti, Parc Bazilescu şi drumul spre Mogoşoaia."

Florin Furdui, Country Manager Portland Trust: "Prin proiectul J8 Office Park ne dorim să creăm un hub modern care să ofere servicii de retail diversificate de care să beneficieze atât chiriaşii noştri, cât şi întreaga comunitate din zonă. Ne bucurăm să găsim în Pain Plaisir un partener ale cărui valori sunt aliniate cu misiunea Portland Trust de a livra servicii de înaltă calitate."

Proiectul J8 Office Park, (www.j8officepark.ro) situat în zona Bucureştii Noi (Strada Jiului), va avea două clădiri de birouri, însumând o suprafaţă totală de 46.000 metri pătraţi, cu o structură de tip 2S+P+7E, iar termenul de finalizare este august 2021. Specificaţiile tehnice avansate ale J8 Office Park vor oferi garanţii de igienă şi siguranţă fără precedent în orice alt proiect imobiliar de birouri din Bucureşti. Sistemul de ventilaţie care asigură 100% aer curat, filtrele de aer HEPA care elimină 99,995% din contaminanţii microscopici, tehnologiile de dezinfectare UV-C şi sistemele fără atingere (touch-less) din întregul complex poziţionează J8 Office Park ca fiind primul proiect dintr-o nouă generaţie de clădiri de birouri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb