DACIAN CIOLOŞ: "Nu ieşim de la guvernare, o să muriţi cu noi de gât aceia care rezistaţi la reforme"

S.B.
Politică / 28 august 2021

"Nu ieşim de la guvernare, o să muriţi cu noi de gât aceia care rezistaţi la reforme"

Co-preşedintele USR PLUS Dacian Cioloş a anunţat că formaţiunea nu va ieşi de la guvernare. "O să muriţi cu noi de gât aceia care rezistaţi la reforme, pentru că e momentul ca România să fie reformată", a fost mesajul său, informează news.ro.

Dacian Cioloş a declarat sâmbătă că trebuie pus capăt ideii de tabere şi de facţiuni interne.

"Cred că trebuie să punem capăt ideii de tabere şi de facţiuni interne care abia aşteaptă să se lupte între ele. E normal să ai opinii diferite şi e la fel de normal să poţi să le exprimi atunci când sunt opinii care pot să ajute la construcţia partidului şi nu cred că trebuie să ne fie teamă să ascultăm acele opinii. E normal să avem şi curente şi orientări diferite în partid, pe idei care ne pot ajuta să adunăm oamenii din societate în jurul nostru pentru că şi în societate există idei şi opţiuni diferite şi atunci dacă noi avem pretenţia că vrem să fim un partid mare şi să adunăm oamenii în jurul nostru trebuie să dăm posibilitatea să se exprime acele idei în partid", a precizat Cioloş.

El a subliniat că trebuie încetate excluderile şi sancţiunile îndreptate împotriva celor care contestă.

"Şi pentru asta cred că trebuie să încetăm cu excluderile şi cu sancţiunile care sunt îndreptate împotriva celor care contestă şi să învăţăm să ne ascultăm unii pe ceilalţi. Ca să fim un partid mare, trebuie să îi respectăm pe cei învinşi şi să îi susţinem pe cei învingători să poată să îşi ducă mandatul la bun sfârşit. Împreună putem face un partid mare şi puternic dacă înţelegem că alegerile interne nu sunt o competiţie pe viaţă şi pe moarte, ci sunt doar o etapă care are ca scop să crească partidul", a explicat co-preşedintele USR - PLUS.

El a mai afirmat că USR PLUS nu va ieşi de la guvernare.

"Suntem datori să facem tot ce ne stă în putinţă ca să ne îndeplinim promisiunile care ne-au dus în această coaliţie şi pentru asta trebuie să înlăturăm definitiv ipoteza pe care încearcă să o acrediteze unii şi anume că suntem acel copil răzgâiat care ştie doar să se certe, ştie doar să critice şi care nu are maturitatea să facă lucruri. Deci, nu ieşim de la guvernare, o să muriţi cu noi de gât aceia care rezistaţi la reforme pentru că e momentul ca România să fie reformată. Suntem parteneri în coaliţie, dar acest parteneriat nu a fost făcut doar ca o înţelegere pentru a împărţi posturi, ci am acceptat acest parteneriat ca să schimbăm România şi asta va fi USR PLUS în coaliţia de guvernare", a mai declarat Dacian Cioloş.

El a menţionat că PSD i-ar vrea plecaţi de la guvernare pe cei diin USR PLUS, dar probabil şi o parte din PNL.

"Ştiu că PSD probabil şi-ar dori să ne vadă plecaţi pentru a putea şantaja PNL într-o guvernare minoritară, care apoi în 2024 să-i aducă la guvernare. Am mai văzut strategii şi tactici din acesta. Probabil că şi o parte din PNL ne-ar vrea plecaţi ca să ne poată scoate ţapi ispăşitori şi să scape de stresul pe care îl au cu noi, dar nu plecăm nicăieri, trebuie să punem presiune permanentă pe coaliţie pentru care reformele pe care le-am agreat să fie aplicate", a mai afirmat Dacian Cioloş.

Opinia Cititorului ( 24 )

  1. Bai Ciupitura antinationala, inca n-ai nascut? In ce luna esti bortos?

    ai avut ocazii destule sa arati ce poti

    ai esuat de fiecare data 

    invataturile tale sorosiste nu prea aau priza la romani 

    nu crezi ca poate esti binevenit in alta parte? 

    tu care te dai atotstiutor si superdoxat/scolit poti sa-mi spui CONCRET ce ati construit voi de cand sunteti in marea coalitie fata de care, in acceptiunea ta, noi, toti raomanii trebuie sa ramanem cu gura cascata de admiratie ref bunele voastre intentii?????? 

    nu vezi ca bati campii rau de tot si partidutu;l tau este hrana de soareci?

    poate ai treaba si noi te retinem! 

    Gura păcătosului adevăr graieste;

    Ești numai cu gândul la CIOLAN și la 

    CASCAVAL!

    A naibii vrabie malai visează. 

    Daca mai puneți mult presiune pe Coaliție că Elefantul pe o panza de păianjen s-ar putea că ea sa se rupă și să vă dați cu fundul de pământ.

    Chiar va rog sa continuați strategia. Mie

    chiar îmi convine sa se rupă Coalitia. 

    ... cu ăștea cum reformați ??? : nimic , zero ... trăiți pe ,, SLĂNINA " lui CEAȘCĂ și ați ales manipularea prețurilor MĂRITE astronomic după paradigma ,, băieților deștepți cu ,, centrale atomice in Dubai etc ...

    .. 

    Deocamdata UsrPlus e cam singura varianta votabila in Romania, restul toti o apa si pământ.

    1. Tu ce fumezi?

      Bei urină ca și Julien dgse/misa/sie? Probabil faci și spirala cu guru Bivolaru, un trafic de droguri, ceva? Poftă bună cu urină de mijloc, așa se bea la misa și ai grijă să nu ejaculezi că-ți pierzi chi-ul!

      Dor mictionez pe sobolani :-)

      Hai, faceti spume în continuare. 

      Sa nu aibă acest popor liniște pana nu trec la zdup toți cei vinovați de tinerea lui în sărăcie și prostie în acești 31 de ani. 

      Te-au dresat prost sau tu esti prea cretin si uiti ce ti-ai zis stapanii. Ai uitat sa bagi cu dracnia.

      Sunt de aceeasii parere. Trebuie eliminate incompetenta, nepotismul si hotia instaurate de PSD in societatea noastra.

      Mataluta esti "decat" o slugă ona.istă, aplaudaci infect de partid comunistoid.

      O formula perfecta de a defini analfabetismul functional. 

      E pe dracu. Nu s-au ținut de nicio promisiune. Să-ți aduc aminte de isteria împotriva penalilor din timpul campaniei? Eee uite că n-au nicio problemă cu penalul (condamnat și cu zile de pușcărie) din fruntea guvernului din care fac parte.

      Salvatorii moraliști isterici și cinstiți n-au, se pare, nicio tragere de inimă să guverneze alături de penali, corupți, etc. 

      Asa este,trebuia sa aducem noi unii si mai hotii,prostii si incompetenti se vede incotro se duce tata

      Sunt de acord cu tine ! Usr Plus par cei mai motivați să facă reforme dar le pun piedici foștii uselisti! Da,penelistii se gândesc cu nostalgie la acea perioadă când PSDul acorda pe bandă rulantă privilegii politicienilor ,iar ei erau beneficiari dar cu imaginea nepatata. Acum vin USRistii si le propun ,să renunțe. Nici vorbă! Nu o văd pe Raluca Turcan sau pe Alina Gorghiu să renunțe la gențile de firmă!

      Apoi,dacă observați Useristii nu mai apar în spațiul public cu declarații surpriză, iar cei ci idei neo gen Chichirau au fost trecuți pe linie moartă!

      În concluzie ,useristii muncesc și evoluează spre un partid modern,responsabil ! 

    O sa va ascundeti ca sobolanii din nou, ca romanii in curand se vor revolta ca in 89. Securitatea, ciuma cenusie a ajuns din nou stapana in Romania si a declansat teroarea si prigoana poporului ca altadata.Si tu esti exponentul ei, nepot de vulpe. Atunci in 89 poporul a avut prima revendicare JOS SECURITATEA si JOS CEAUSESCU apoi a strigat "Armata e cu noi".

    In primele zile nu s-a strigat jos comunismul.  

    Armata insa a tradat si ascuns si recuperat securistii si securitatea la instigarea si ordinul lui Iliescu. Iliescu v-a salvat si acum ati revenit si terorizati iar poporul cu vechile metode pe care le numiti "reforme"  

    Inca odata, daca MAMALIGA ROMANEASCA VA EXPLODA, si va exploda in curand, acest popor revoltat va va spulbera. Ura ancestrala a romanilor fata de securitate si securisti nu a murit, dimpotriva a crescut si este mai vie ca oricand in sufletele romanilor.

    Jos securitatea.  

    1. Cioloș președinte, altfel explodează mămăliga...

      Probabil ca ai vrut sa scrii "si astfel" si ti-a iesit, "altfel"!

      Uniți Salvam România! :)

    normalisch....cand a dat ursul de miere, cum dracu sa mai plece de la ea....cand toate ong-urile useristo-pluseriste au deschis pliscul sa pice banutii, cum dracului sa plece bubosul si paluga....

    dragutza cred ca v-am gasit o lozinca care sa va caracterizeze!

    este simplu si la obiect : 

    SOARELE SI ONANISMUL INTARESTE ORGANISMUL 

    evident este vb de voi, cei unici, drepti si mai flamanzi ca toti ceilalti! 

    soare aveti, vedeti ce va lipseste!!!! 

    si nu mai fiti parsivi ca va dati imediat de gol!

    pusca.....! 

    Salariile si pensiile mininime: $2,000/month, autostrazi suspendate cu 6 benzi, zgarie-nori pana si in Ciorogarla sau Aruncatii din Deal, spitale performante care nu mai vindeca mucii, dar toate bolile, inclusiv ale batranetii! Nu Medicii lui Peste (exceptiile sunt putine)… injectiile cu vaccin anti-Covid sunt similare cu injections cu benzina ale medicilor SS din lagarele de concentration naziste!

    Obrazniciile "progresiste" nu sunt reforme! Sanctionarea unora care fura nu reprezinta reforme ci normalitate. Asa ca las-o mai moale cu "reforme" fabricate cu alte scopuri.

    sa muriti voi si toti zombi politicosecuristi ce va anturati voi cand va vor sari la gatul vostru toti cei care v-au votat sau nu pe voi si pe cei ca voi ce au constiinta de neam extirpata si s-au majit de sangele romanilor vlaguiti ce au murit crezand ca minciunile si prostelile voastre si ale psd-ului le tin de foame si de sete; le-ati luat mancarea de la gura, apa ..acum le luati si aerul ce-l respira sa le vindeti aerul de europa reînnoita cum se înnoiesc mortii pentru pardesiu de lemn ;cine, cui vrea moartea si vorbeste de morti?

    intelegem pe romaneste ca pe mana lui Ciolos: 

    "o să muriţi""..(si) ""aceia care rezistaţi la reforme""le lui 

    sa fie reforma lui Ciolos un fel de arma de distrugere in masa impotriva romanilor? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb