DAN BARNA: "Dacă nu ne vaccinăm vor fi necesare măsuri de prevenţie pentru cetăţeni şi ele vor fi adresate persoanelor nevaccinate"

S.B.
Miscellanea / 26 iulie 2021

"Dacă nu ne vaccinăm vor fi necesare măsuri de prevenţie pentru cetăţeni şi ele vor fi adresate persoanelor nevaccinate"

Vicepremierul Dan Barna a vorbit despre faptul că vor fi necesare măsuri de prevenţie pentru cetăţeni, măsuri care vor fi luate pentru persoanele nevaccinate, în cazul în care nu ne vaccinăm, în contextul unui al patrulea val al pandemiei, la fel cum începe să se întâmplă în alte state din Europa, informează news.ro.

El a precizat că astfel de posibile restricţii, cum ar fi limitarea accesului pentru persoanele nevaccinate în mall-uri, pe perioada week-end-ului sau în anumite ore, pot fi avute în vedere dacă va atinsă o anumită incidenţă într-o localitate.

"România este cumva acum în situaţia în care eram înainte de criza din 2008, când vă aduceţi aminte domnul Tăriceanu ne explica faptul că sigur că da, criza e pentru restul lumii, România nu o să aibă nicio problemă. Şi am suferit cu toţii nişte ani de zile. La fel suntem şi acum. Uitându-ne la ce se întâmplă în toată lumea şi în Europa că, dacă nu ne vaccinăm vor fi necesare aceste măsuri de prevenţie pentru cetăţeni şi aceste măsuri de prevenţie vor fi adresate, cum se întâmplă în foarte multe ţări din Europa, persoanelor nevaccinate, pentru ca prin aceste măsuri întreaga populaţie să fie protejată", a explicat Dan Barna, întrebat luni dacă va propune coaliţiei anumite restrcţii pentru persoanele nevaccinate.

Liderul USR PLUS a mai spus că astfel de măsuri le vedem deja implementate în statele din jur.

"Sunt măsuri pe care le vedem implementate deja în ţările din jur. Am mai spus, în spaţiile neesenţiale, pe perioada week-end-ului sau în anumite ore, persoanele nevaccinate vor avea un acces cu program sau un acces limitat, într-o logică foarte simplă - mergeţi şi să vaccinaţi. Orice măsură, dacă va fi cazul şi sper să nu fie, şi ca să fiu foarte clar - astfel de măsuri pot fi avute în vedere dacă se atinge o anumită incidenţă într-o localitate. Ca să nu fim în astfel situaţii, trebuie să mergem să ne vaccinăm. E foarte clar - mergeţi şi vă vaccinaţi şi nu va fi nicio problemă", a completat Barna.

Întrebat despre posibilitatea accesului la teatru, la concerte şi chiar în restaurante, doabrr în baza certificatului de vaccinare, măsuri luată în Slovacia şi care va fi luată în curând şi în Italia, vicepremierul a răspuns: "Sunt exemple de măsuri de stimulare şi de încurajare a vaccinării".

"Exact ceea ce vor face şi celelalte ţări, exact astfel de măsuri pot fi avute în vedere în măsura în care vom avea o creştere a incidenţei şi şi la noi în ţară. Faptul că am avut cifre bune, e un lucru excelent. Ca să le păstrăm aşa, trebuie să mergem să ne vaccinăm. Oricine nu s-a dus să se vaccineze din comoditate, acum e un moment foarte bun să mergeţi să o faceţi. Toată măsurile despre care se vorbeşte în spaţiul public cu accesul limitat se referă la persoanele nevaccinate. Cei care se vaccinează nu au niciun fel de problemă", a conchis liderul USR PLUS.

Opinia Cititorului ( 41 )

  1. Este profund ilegală o astfel de măsură. Încalcă drepturile omului.

    1. Noul FULGY de Romania este BARNA. FULGY al Clejanilor are o scuza pentru comportamentul sau deviant. Anturajul si poate si blandetea parintilor l-au adus in aceasta situatie de nonconformist cazut in depresie psihiatrica. La BARNA insa,se pare ca deviatiile PSIHIATRICE,sunt din nascare. Ce este insa grav,este faptul ca FULGY,ajutat prin tratament si supraveghere isi poate reveni,pe cand BARNA,nu mai are leac.Nenorocirea ca in guvernul Romaniei sunt astfel de bolnavi incurabili,care vor sa hotarasca soarta romanilor.PANA CAND mai suportat Romani,astfel de nebuni.?

      si?

      ce facem?

      care e urmarea (ca actiune) a constatarii ?  

      USR-PLUS are oameni cu vana de dictatori ... care ii mai voteaza sa isi taie mana in aceeasi zi cu votul !

    totusi cine-i asta de stabileste el cum sa traiasca romanii si ce sa faca , chiar s-a suit scroafa-n copac ? e cam peste orice limita sa ne disciplineze indivizi dubiosi precum acest bulbucat !

    1. nu e bulbucat, e exaltat ca orice dictator cand i se excita simtul autoritatii , puterii ... uita-te la filme cu HItler... cand tinea un discurs facea ochii ca Barna (nu glumesc, uita-te pe you tube)

    Chiar guvernanții trebuie să vă întrebe pe voi !?

    Sunteți specialiști în medicină ? 

    Uite , noi cei vaccinați nu vrem să ne puneți viața în pericol !

    Puteți sta liberi acasă sau cu cei nevaccinați! 

    1. Cum ar putea sa-ti puna viata in pericol un nevaccinat, daca vaccinul pe care l-ai facut este sigur si eficace?

      Bai BOULE. Inainte sa debitezi prostii cat casa informeazate animalulule. Mari specialisti in medicina din toata lumea spun urmatorul lucru.Orice vaccinat contra COVID,se poate imbolnavi si poate transmite boala,inclusiv unui vaccinat. Asa ca sa fiti ai dracu de IDIOTI,vaccinativa pana o sa muriti,insa nu puteti voi sa luati unui OM,drepturile si libertatile de a dispune dupa cum doreste de corpul sau.Sa va ia dracu de niste nenorociti 'negrii in ceru gurii,ca magaru,n capu pulii.!

      Subscriu la cele de mai sus.

      In conditiile in care mare parte dintre vaccinati se reinfecteaza si au o forma de manifestare mai grava, este cel putin dubioasa presiunea celor de teapa acestui maimutoi securist ajuns la putere, asupra celor care datorita imunitatii naturale nu au avut de suferit pana acum si care probabil nici in viitor nu vor fi infectati.  

      O mare parte dintre cei vaccinati reinfectati au decedat, asa ca este aproape sigur ca vaccinurile acestea partial ineficiente, au dus la producerea de mutatii si la cresterea vitezei de transmitere a virusului asupra celor vaccinati. Insa este cert ca mortalitatea si agresivitatea asupra fiintei umane libere a scazut, afectarea pulmonara fiind mult mai redusa in cazul noilor variante, asa cum s-a vazut la noii infectati din Romania. 

      Vaccinarea obligatorie sau sanctionarea in orice mod a celor nevaccinati de catre scursurile securistoide care vor sa reinstaureze teroarea si dictatura in Romania trebuie oprite in orice mod.

      Oricum mai tarziu, cand acest regim sclerozat va ajunge alaturi de basisti la gunoiul istoriei, tortionarii lui Johanis vor fi cu siguranta judecati de popor.  

      Cetatene, tu esti specialist in medicina? Dar BARNA, este barna specialist in medicina?

      Tu esti idiot sau te prefaci? 

      Tine minte asta de la Ministerul Sanatatii din ISrael... (SE PRICEPE MIN SANATATII DIN ISRAEL la medicina)? 

      Vaccinul Pfizer cu 2 doze este eficace la prevenirea infectiilor doar 39%. 

       

      Tine minte asta de la Ministerul Sanatatii din UK (se pricepe Min Sanatatii din UK la medicina?)

      Din feb pana in iulie, au murit 117 oameni de varianta Delta. 78 erau vaccinati ca tine. Mor mai multi vaccinati din cauza Delta. 

      Doamne câtă prostie...

      "Oricum mai tarziu, cand acest regim sclerozat va ajunge alaturi de basisti la gunoiul istoriei, tortionarii lui Johanis vor fi cu siguranta judecati de popor. "

      judecati ? de ce judecati? vezi ca puterea judecatoreasca nu e autonoma si independenta , e o anexa a statului , daca intelegi ce vreau sa zic...  

      daca li se ia gatzii ce e? o fi rau ? n-o fi bine?  

      Și ploieșteanu , catanga, gabi luncă au fost liberi....

      Asta e pur fake news

      Alex, esti un imbecil. Nu este fake news. Sunt stiri oficiale, tampitule.

      Associated Press: "The agency’s data shows 117 people died fr om the delta variant within 28 days of a positive test, including 44 people who were unvaccinated"

      Da, am verificat, stirile sunt corecte. Imi cer scuze.

      De ce mai esti in pericol? Sau ai fost vaccinat cu apa de ploaie? Pericolul este la cel care are gena recesiva a primitivitatii *vezi Bogdan Chireac`si gandeste ca in Epoca de Piatra!

      Alex prostulica, ministerul sanatatii din Israel a dat cifrele astea, am citit si eu in original articolul din ziarul israelit!

      eu stiu ca ai mintea setata pe injectie ...dar mai si gandeste ! ce naiba!  

    "Cei care se vaccinează nu au niciun fel de problemă", a conchis liderul USR PLUS.

    Singura problema este data de efectele secundare, bolesc o saptamana, sau sufera miocardite, sechele si unii chiar mor. Asta este singura lor problema. 

    Vaccinarea NU e o chestiune de sănătate publică (vaccivatul NU este o persoana imunizata întrucât poate transmite virusul și se poate îmbolnăvi). Vaccinare este o chestiune POLITICĂ așa cu a fost incercarea lu Hitler de exterminare a evreilor în al doilea război mondial (o opțiune politică inumană, totalitară).

    1. I-a exterminat atât de tare că după război erau mai mulți decât în 1933 în toată lumea.

    Si cu Constitutia Romaniei ce faci, Barnica? Te stregi cu ea in vazul lumii, exact acolo unde Anton a turnat beton, nu-i asa?

    1. eh Constitutie.. .

      sa invoci Constitutia in fata unui wanna-be Diktator e o gluma...  

    Zi de zi asistăm la presiunea psihică absolut patetică a acestor fasciști la adresa oamenilor simpli.

    Numa mesaje bazate pe frica și constrângere adică o comunicare adresată unor sclavi. 

    bai scursura,

    tu ne ameninti pe noi sau mi se pare mie?  

    "Ca să nu fim în astfel situaţii, trebuie să mergem să ne vaccinăm. E foarte clar - mergeţi şi vă vaccinaţi şi nu va fi nicio problemă", a completat Barna." 

    Bai scursura, vaccinurile astea nu sunt atestate, sunt experimentale!  

    Adica sa fiu eu soarecele vostru de laborator ca nu mai am voie sa ma duc unde vreau cand vreau ... adica imi incalcati o libertate fundamentala?  

    Uite bai frate unde zacea dictatorul lui peste si nu stiam eu !  

    Mai pupi tu si ai tai din USR PLUS prezenta in Parlament si in institutii cand mi-oi pupa eu ceafa!  

    Oameni buni o sa aiba ei grija de tine , mini-dictatorule!

    1. Ai votat cu ei pentru că nu voiai să fii Putinist acuma tragi ponoasele.

      am votat cu PNL nu cu USR-PLUS

      nu as vota usr-plus nici in 1000 de ani 

      p.s. nota: imi regret votul dat PNL in prezent. Dar nici nu mai am ce alege. Nici macar AUR. Cred ca intru in zona de non-alegere. Nu mai am ce vota.  

    Cititi si dati mai departe. Sunt articole aparute in presa germana si cea austriaca. Gibraltar care are o rata de vaccinare de 100% inregistreaza cea mai mare rata de infectare din Europa, peste 600 la 100 000 de locuitori. Duminica, Gibraltar a raportat 18 infectii din care 10 erau vaccinati complet.

     

    Vaccine skeptics are currently looking to Gibraltar. Because the numbers fr om the British exclave in southern Spain seem to confirm what some people have always suspected: that the vaccination against Covid-19 is no good. Gibraltar has been reporting a fantastic vaccination rate of 100 percent for months, and on April 8, Chief Minister Fabian Picardo declared the peninsula to be "Covid-free". On that day, there were no more active cases of infection among the locals for the first time. But recently the incidence there has reached gigantic heights with more than 600 infections within seven days per 100,000 inhabitants. Such high numbers are currently not even to be found in Great Britain, Spain and the Netherlands, whe rewith significantly lower vaccination rates around 50 percent there are also massive waves of new infections. 

    In fact, it was by no means only the own population in Gibraltar who received the almost 80,000 inoculated cans. At least 8,000 Spanish commuters who come to work on the peninsula every day have also been vaccinated. The government had already decided to take this step in March - according to the authorities, also because at that time the vaccination of the locals was about to be completed. However, the current statistics show that there are still gaps in the vaccination protection of Gibraltarians. Gibraltar reported a total of 18 new infections this Sunday, ten of which were completely vaccinated people of all age groups. 

    Bai fascistule de Borno tocmai vaccinatii sunt cei periculosi pentru ca au virusul nevaccinatii sunt sanatosi si nu au nevoie de vaccin... USR PLUS o adunatura de idioti cu valente dictatoriale. La urmatoarele alegeri dispareti din tara noastra...

    Ca vaccinat, ca nevaccinat, eu cu psd nu mai votez niciodata.

    Pana sa apara vaccinul aveam 1500 la ati si 200 de decese zilnic. 

    Acuma na, fiecare judeca cum poate. 

    Miu la pesde. 

    1. vezi ca a avut un rol economic masiv pozitiv cresterile succesive de salariu minim facute de PSD

      au dus la cresterea puterii de cumparare si a nivelului de trai 

      nu te grabi sa tragi concluzii 

      fii lucid! ... si tot timpul gandeste si analizeaza cat mai lucid si impartial datele problemei.  

      fara talibanisme!

      mintea si ratiunea sa primeze!  

    am mai adresat intrebarea:domnule barna, tu esti vaccinat?

    din cate stiu eu nu! 

    nemul tau din casa este vaccinat? 

    din cate stiu eu nu! 

    chiar tu i-ai inndemnat sa stea cuminti!

    in ac conditii, tu roman, tu patroho 

    1. si inca ceva: de cand esti tu licentiat in medicina sa garantezi efectul unui vaccin netestat?

      crezi ca lumea nu stie sa citeasca? 

      ne tratezi ca pe niste obiecte,  

      cunostintele tale medicale sunt mult sub cele de menegement 

      cum managementul pentru tine ramane o mare taina ce concluzie putem trage ref la indemnul disperat de vaccinare! 

      nici sa mintiti nu stiti!!! 

      vreti sa sa iasa in public modul in care vorbiti intre voi ref la tara, la popor, etc? 

      chiar nu va este rusine? 

      SUNTETI NISTE SLUGOI CARE NE VINDETI PE UN PUM DE ARGINTI!

      ASA CA DUTE , DUTE , STII UNDE! 

      "vreti sa sa iasa in public modul in care vorbiti intre voi ref la tara, la popor, etc? "

      da pe teava aici la gazeta, te rog...  

      zi-ne si noua despre cum ne fac imbecili, inferiori, nespalati , neam de mamaligari etc ...am auzit si eu de discutiile din USR-PLUS 

      de asta ii urasc major!  

    Când vorbește Barna trebuie să țineți cont face un mâncător de rahat, unul care sa din gură. De la vorbe până fapte e cale lungă..

    O măsură corectă din partea nevaccinaților ar fi boicotarea statului și a tuturor spatiilor închise în care nu se poate intra fara vaccin.

    Nevaccinați sun in număr covârșitor mai mare decât vaccinații, sa vedem unde se va ajunge. 

    Asa ii asupreste Barna pe nevaccinati de parca ar fi 5%. Ii fugareste prin padure, prin pesteri, si-n gaura de sarpe.

    Ce guvern isi asupreste 75% din populatie? Ia sa ne gandim in istorie. 

    A-le-geri an-ti-ci-pa-te! 

    1. "Ce guvern isi asupreste 75% din populatie?"

      UNUL DICTATORIAL  

    Numai când îl vad pe Barna îmi vine sa vărs nu alta!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb