Dana Gate, ex-Director Comercial al Sameday Courier, se alatură lui Octavian Bădescu ca Partener în RE/MAX Freedom Group

M.D.
Companii / 3 aprilie 2018

Dana Gate

Dana Gate

Coform comunicatului de presă remis către redacţie, Dana Gate şi-a încheiat activitatea în Sameday la finalul lunii martie 2018 pentru a se implica în cadrul companiei de consultanţă imobiliară ce activează sub brand-ul RE/MAX Freedom Group, franciză a liderului mondial din domeniu - RE/MAX, ca broker şi partener. Dana Gate se va alătura, aşadar, lui Octavian Bădescu - fost acţionar majoritar al Sameday Courier, societate achiziţionată de către eMAG în 2017.

"Principalul motiv pentru care am luat decizia de a mă alătura acestui proiect a fost trecerea firească în zona de antreprenoriat, ca pas în evoluţia mea profesională. Faptul că beneficiez de o experienţă semnificativă în vânzări în sectorul serviciilor, colaborarea cu Octavian desfăşurată pe mai mulţi ani, cât şi faptul că domeniul consultanţei imobiliare mi se pare deosebit de provocator, au contribuit semnificativ la decizie. De asemenea, am avut în vedere şi faptul că RE/MAX este compania nr. 1 în lume în acest domeniu, iar Freedom Group ca franciză are o strategie ambiţioasă pe termen lung", a declarat Dana Gate.

Ea a mai subliniat că, în prezent, pe piaţa imobiliară locală există un potenţial semnificativ, mai ales dacă ţinem cont de caracteristicile pieţei, de nevoile existente privind un serviciu de calitate şi de peisajul concurenţial şi economic actual.

"Pe o piaţă atât de efervescentă cum este cea de real-estate se simte acut nevoia, atât din partea vânzătorilor, cât şi a cumpărătorilor, de servicii de consultanţă imobiliară de calitate. Experienţa acumulată în curierat din poziţia de Client Happiness Manager poate fi exploatată şi în zona serviciilor de consultanţă imobiliară. Nevoia de a transmite clientului mai mult decât simplul "customer care" există şi în această piaţă, poate chiar mai mult decât în alte domenii. Consider că relaţia cu RE/MAX Freedom Group va adăuga valoare atât companiei în ansamblu, cât şi mie la nivel individual" a mai adăugat Dana Gate.

Aceasta este de părere că piaţa imobiliară locală se va educa din ce în ce mai mult, iar agenţii imobiliari se vor profesionaliza în aşa măsură încât vor fi văzuţi de către clienţi precum consultanţi profesionişti în domeniu, nu doar de persoane care intermediază o tranzacţie.

"Planul meu că antreprenor este să contribui la creşterea business-ului RE/MAX Freedom Group, un brand care preţuieşte libertatea, una dintre aspiraţiile cele mai înalte ale fiecărui om, dar cu precădere a celor din mediul antreprenorial. Lucrul în echipa noastră oferă oportunitatea de dezvoltare independentă, beneficiind în acelaşi timp de know-how-ul unui brand internaţional şi de mindset-ul antreprenorial particular. Creşterea unei companii de la înfiinţare către maturitate, de la decolare până altitudinea de croazieră, necesită resurse deosebite din toate punctele de vedere. Implicarea Danei în acest proiect are menirea de a face drumul mai lin şi mai uşor de parcurs, chiar dacă nu neapărat mai scurt. Eu cred cu tărie în parteneriate şi apreciez partenerii cărora nu le este teamă de provocări," a declarat Octavian Bădescu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb