DANCĂ, DESPRE ANALIZA PNL ASUPRA OUG 114: Concluziile sunt "devastatoare"

P.E.
Politică / 24 februarie 2019

Ionel Dancă (Sursa foto: Facebook)

Ionel Dancă (Sursa foto: Facebook)

Partidul Naţional Liberal a făcut o analiză cu efectele Ordonanţei 114 pentru viaţa noastră de fiecare zi şi concluziile sunt "devastatoare", afirmă purtătorul de cuvânt al formaţiunii, Ionel Dancă, precizând, între altele, că facturile la energie pentru consumatorii non-casnici vor creşte cu aproape 50%, iar ratele la credite vor exploda în perioada următoare.

"Nu ştiu voi dar eu m-am săturat să văd cum de la o lună la alta cu aceeaşi bani cumpăr tot mai puţin. Înţeleg că tot ceea ce fac ei în Justiţie este ca infractorii din PSD şi ALDE să scape de dosarele lor penale dar de ce trebuie să-mi scumpească viaţa în fiecare zi, asta nu pot să înţeleg. Guvernarea PSD - ALDE este o guvernare infracţională. Acţionează de parcă ar vrea să distrugă România şi tot ceea ce mai funcţionează bine în această ţară, de la justiţie până la economie. În Justiţie este străveziu ceea ce se întâmplă, însă în economie lucrurile sunt mai complicate şi o parte dintre români cred că este un război al Guvernului Dragnea - Vâlcov cu băncile, cu multinaţionalele şi cu profitul străinilor. Românii trebuie să ştie că nu este aşa. Partidul Naţional Liberal a făcut o analiză cu efectele Ordonanţei 114 pentru viaţa noastră de fiecare zi şi concluziile sunt «devastatoare»", a scris Ionel Dancă pe pagina sa de Facebook.

Purtătorul de cuvânt al PNL precizează că, în urma analizei făcute de liberali, dacă luăm în calcul noile taxe impuse de OUG 114, combinate cu deprecierea leului şi cu rata inflaţiei prognozate, totul se scumpeşte, de la Internet şi telefonie până la energie şi ratele bancare.

"Să fie clar pentru toată lumea, la Internet şi telefonie, după taxa de 3% pe cifra de afaceri şi deprecierea leului, având în vedere că tarifele sunt în Euro, scumpirile vor fi de aproximativ 15%. Un abonament la Internet şi TV va creşte de la 75 lei/lună la 86 lei/lună iar un abonament de 60 de lei/lună la telefon mobil va ajunge la 69 lei/lună. În energie, după introducerea taxei de 2% pe cifra de afaceri, de la producător la furnizor, pentru companii va fi dezastru. (...) Bun, veţi spune că e pentru companii şi cu ce mă afectează pe mine?! Este total fals pentru că orice cost mai mare de producţie al companiilor se va vedea în preţul final al tuturor bunurilor şi serviciilor pe care le cumpărăm", menţionează Dacă.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Sluga jalnica care ești ai uitat asa repede ca în 2016 ați venit la guvernare călcând peste cadavrele de la Colectiv a spus-o tartorul vostru Iohanes Veți rămâne în istoria României o perioada neagra trista și nimeni nu vrea sa mai vorbească de voi și nici sa va mai audă de nume BLESTEMATILOR TRADATORILOR

    opinia unei slugi proaste

    Sunt nedumerit! Care dintre voi este sluga ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb