DE LA DEDEMAN LA PAVĂL HOLDING Fraţii Pavăl au transferat pachete de peste 5% din Conpet şi Electrica

A.I.
Piaţa de Capital / 24 septembrie 2020

Fraţii Pavăl au transferat pachete de peste 5% din Conpet şi Electrica

Dragoş şi Adrian Pavăl au transferat, de la Dedeman la Pavăl Holding, pachete de acţiuni reprezentând peste 5% din drepturile de vot ale Conpet (COTE) şi Electrica (EL), reiese din rapoartele emitenţilor publicate, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Practic, la data de 18 septembrie, Pavăl Holding a ajuns la o deţinere de 6,69% din Conpet, pachet ce a fost transferat de la Dedeman, firmă fondată şi controlată de fraţii Pavăl. Astfel, la finele săptămânii trecute, cei doi aveau 7,41% din Conpet, 0,72% fiind deţinut prin Dedeman, iar restul prin Pavăl Holding.

Pachetul schimbat este echivalent cu cele două tranzacţii "deal" realizate cu acţiunile transportatorului de produse petroliere în sesiunile din 17 şi 18 septembrie.

În ceea ce priveşte Electrica, compania a anunţat că, la data de 18 septembrie, Dedeman deţinea 0,79% din drepturile de vot ale companiei, în timp ce Pavăl Holding depăşise pragul de 5%, respectiv 7,46%. Drepturile de vot deţinute direct şi indirect de fraţii Pavăl la Electrica erau, la data menţionată, de 8,25%.

Şi în acest caz, tranzacţiile "deal" derulate cu acţiunile furnizorului şi distribuitorului de energie electrică în zilele de 17 şi 18 septembrie corespund cu dimensiunea pachetului transferat de la Dedeman către Pavăl Holding.

Ieri, au fost derulate două tranzacţii "deal" cu acţiunile Antibiotice (ATB) şi Vrancart (VNC), companii la care fraţii Pavăl au de asemenea acţiuni.

Pavăl Holding este deţinut în proporţie de 40% de Adrian Pavăl şi de 60% de Dragoş Pavăl, iar 99,99% din Dedeman este deţinut de Pavăl Holding.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. SI EU CARE CREDEAM CA DRAGOI , DE LA SIF 1 , A FACUT SMECHERIA !!! MA BUCUR CA NU E ATAT DE PROST , CA SA VANDA '''''' COTE ''''', ATAT DE JOS !!! INSEAMNA CA CINSTITII DE LA DEDEMAN , VOR SA PARTICIPE LA MARIREA DE CAPITAL SOCIAL !!! AR FI SI TAMPITI , CA SA N-O FACA !!! LA 3 . 30 LEI / BUCATA , E POMANA CURATA !!! DE CE SA VA MINT , ABIA ASTEPT SA PARTICIP SI EU !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb