Deloitte a asistat fondul de investiţii TRG în vânzarea reţelei Pet Network către A&M Capital Europe

G.B
Companii / 26 august 2021

Echipa Deloitte

Echipa Deloitte

Deloitte a asistat fondul de investiţii The Rohatyn Group (TRG) în vânzarea Pet Network, reţeaua omni-channel de produse şi servicii pentru animale de companie, lider de piaţă pe acest segment, care operează în Europa de Sud-Est prin mai multe branduri prezente în România, Croaţia, Slovenia, Serbia şi Bulgaria, către firma de private equity A&M Capital Europe. Finalizarea tranzacţiei este estimată pentru al treilea trimestru al anului 2021, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Pet Network este prezentă în România prin brandurile Animax şi MaxiPet. Reţeaua a fost creată în 2018, după ce TRG a achiziţionat şi a fuzionat trei businessuri în domeniul produselor şi serviciilor pentru animale de companie prezente în sud-estul Europei. Cel mai vechi dintre acestea este Pet Centar, care şi-a inaugurat primul magazin în Croaţia în 1999, iar apoi s-a extins în Serbia şi România. Celelalte două companii preluate de TRG în 2018 sunt Animax, care operează în România, fondată de Cristian Ludovic Pop, şi Mr. Pet, care operează în Slovenia. În ultimul an, Pet Network s-a extins şi în Bulgaria, iar acum deţine peste 150 de magazine în cinci ţări, mai multe canale de comerţ electronic şi servicii complementare, precum farmacii veterinare.

"Această tranzacţie a fost un proiect complex, dată fiind amploarea ei şi faptul că vizează active din mai multe ţări. Echipele Deloitte din sud-estul Europei şi managementul Pet Network au lucrat strâns pe parcursul mai multor luni, iar această colaborare a fost benefică atât pentru faza de pregătire a rapoartelor specifice acestui tip de tranzacţie, cât şi în facilitarea discuţiilor cu potenţialii investitori", a declarat Radu Dumitrescu, Partener Coordonator Consultanţă Financiară, Deloitte România.

Deloitte a oferit TRG servicii de due diligence şi de suport în tranzacţie cu ajutorul unei echipe multidisciplinare care a inclus experţi din România, Croaţia, Slovenia şi Bulgaria. Echipa de consultanţă financiară din România a fost alcătuită din Radu Dumitrescu, Partener Coordonator, Miruna Ciocea, Senior Manager, Ionuţ Vasilescu, Manager, Laura Necşuliu, Senior Associate, şi Crina Stratan, Associate. Echipa de servicii fiscale a fost formată din Dan Bădin, Partener, Ioana Năstase, Senior Manager, şi Monica Zipiş, Consultant Senior.

"Aceasta este una dintre cele mai importante tranzacţii din acest sector şi demonstrează că businessurile din domeniul produselor şi serviciilor pentru animale de companie atrag interesul investitorilor datorită potenţialului de creştere. Echipa multidisciplinară Deloitte a avut o abordare integrată care a acoperit mai multe jurisdicţii încă de la primele faze ale proiectului, aspect care a contribuit la succesul său", a adăugat Miruna Ciocea, Senior Manager Consultanţă Financiară, Deloitte România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb