Deloitte este a doua mare firmă de consultanţă în domeniul energiei la nivel mondial

C.P.
Companii #Consultanţă / 22 iunie 2010

Deloitte a anunţat rezultatele celui mai recent raport despre piaţa consultanţei în energie 2009 - 2012, realizat de Kennedy Consulting Research & Advisory, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Deloitte s-a plasat pe locul doi în rândul celor mai mari organizaţii care oferă consultanţă în domeniul energiei, după valoarea agregată a veniturilor globale, este lider în ceea ce priveşte capacitatea de a oferi consultanţă în energie şi are cea mai mare acoperire în acest sens, comparativ cu orice altă organizaţie, are una dintre cele mai mari şi mai puternice divizii de consultanţă în domeniul exploatării (upstream).

Capacităţile de consultanţă Deloitte în domeniul petrolului & gazelor Farrukh Khan, Partener de Audit şi Lider pe industria Energiei şi Resurselor, Deloitte România, menţionează: "Divizia Deloitte România specializată în domeniul Energiei şi Resurselor s-a dezvoltat mult în ultimii ani de zile. Am construit echipe specializate pe această industrie în toate departamentele noastre: audit, consultanţă financiară, servicii de risc, consultanţă fiscală, consultanţă juridică şi de management. Deloitte a participat activ la aproape toate evenimentele semnificative care au modelat industria românească de profil în ultimii ani; vreau să mulţumesc echipei mele pentru rezultatele obţinute, precum şi clienţilor şi partenerilor care au avut încredere în capacităţile noastre. În calitate de consultanţi pentru companiile active în industria energiei, vom căuta în continuare soluţiile cele mai potrivite, care generează valoare adăugată clienţilor noştri".

Evaluarea Kennedy: "Deloitte... are puternice capacităţi IT, de risc şi specifice industriei, iar diviziile sale specializate în consultanţă în energie continuă să crească".

"Deloitte îşi consolidează în permanenţă capacităţile specifice industriei, energia fiind una dintre industriile pe care Firma îşi axează creşterea. În acest sens, compania se concentrează pe extindere capacităţilor tehnologice, cu precădere cele care vizează arhitectura de întreprindere, sistemele ERP în domeniul exploatării şi securitatea în domeniul virtual. Compania are o strategie agresivă de recrutare a consultanţilor cu experienţă şi background în inginerie şi geologie. Deloitte este o firmă care se diferenţiază printr-o cultură bogată în industria petrolului şi gazelor".

"În industria petrolului şi gazelor, Deloitte este un consultant foarte puternic pentru fuziuni şi achiziţii, tehnologie (soluţii ERP, management al informaţiei, analize de date), precum şi pentru dezvoltarea şi derularea unei strategii sustenabile de creţtere (serviciile includ încheierea de parteneriate, măsuri sustenabile de reducere a costurilor, management în perioade de creştere sau scădere, management al talentului)".

"Deloitte are, de asemenea, una dintre cele mai mari divizii de management al riscului în domeniul energiei, o experienţă semnificativă în implementarea sistemelor şi proceselor de trading şi management al riscului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9711
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4799
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2926
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8959
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4717

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb