Deloitte, partener la primul summit din Europa Centrală şi de Est al Singularity University

A.C
Companii / 14 februarie 2018

Alexandru Reff, Country Managing Partner Deloitte România

Alexandru Reff, Country Managing Partner Deloitte România

Deloitte va fi partener la primul summit organizat în Europa Centrală şi de Est de către Singularity University din Silicon Valley, în perioada 5-6 martie 2018, care va avea loc în Cehia, la Praga, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Cu ocazia summit-ului, experţi din domeniul tehnologiei şi oameni de ştiinţă vor prezenta noi tendinţe şi evoluţii recente în domeniul mobilităţii, al inteligenţei artificiale, calculatoarelor, roboticii, medicinei, neuroştiinţei, blockchain, şi al securităţii informaţionale.

Scopul acestui summit este acela de a inspira şi de a facilita înţelegerea tehnologiilor exponenţiale care schimbă societatea aşa cum o ştim, în rândul liderilor din Europa Centrală şi a influencerilor, conform sursei citate.

Summit-ul va explora noi frontiere ale eticii în afaceri, ale securităţii informaţionale, ale viitorului muncii şi educaţiei, precum şi noi modele de creştere şi organizare.

Alexandru Reff, Country Managing Partner Deloitte România, a declarat: "La Deloitte, credem în sprijinirea executivilor de top în a înţelege şi fructifica oportunităţile care se nasc la graniţa dintre tehnologie şi afaceri, pentru a se diferenţia pe piaţă şi pentru a prospera în vremuri disruptive. Într-un mediu de afaceri imprevizibil şi în continuă transformare, Deloitte aspiră să conecteze idei şi expertiză de specialitate, industrii, oameni şi jurisdicţii, astfel încât să îi ajutăm pe clienţi să îşi găsească drumul printre ambiguităţi, incertitudini şi contradicţii. Ca lideri în transformare digitală, statut recunoscut prin parteneriatele globale cu Apple şi Facebook, suntem încântaţi de rolul pe care îl putem juca în transformarea actuală a afacerilor, a pieţei muncii şi a societăţii".

Rob Nail, fondator asociat şi CEO al Singularity University a afirmat: "Singularity University este încântată să colaboreze cu Deloitte Central Europe pentru a se conecta cu lideri regionali şi organizaţii care transformă viitorul. Prin intermediul acestui Summit, sperăm să conectăm şi să inspirăm liderii regionali pentru a genera un impact global".

La eveniment sunt aşteptaţi 700 de participanţi din Europa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb