Dent Estet are o cifră de afaceri de 67 milioane lei în 2020

A.B.
Companii / 12 martie 2021

Dent Estet are o cifră de afaceri de 67 milioane lei în 2020

Grupul de clinici DENT ESTET, lider consacrat de piaţă în domeniul serviciilor de medicină dentară în România, anunţă o cifră de afaceri de 67 milioane lei înregistrată în 2020, în creştere cu 5% faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior, transmite un comunicat de presă.

DENT ESTET, parte a grupului medical MedLife, îşi păstrează astfel poziţia de lider detaşat pe piaţa serviciilor stomatologice, în pofida crizei sanitare declanşate de situaţia epidemiologică din ţară.

"2020 a fost un an dificil pentru întreaga societate, inclusiv pentru piaţa de medicină privată din România. Întreg grupul MedLife a avut ca focus siguranţa şi sănătatea pacientului şi a personalului medical, protocoale suplimentare fiind implementate în toate unităţile noastre. Al doilea obiectiv al companiei a fost valorificarea oportunităţilor de dezvoltare, iar DENT ESTET a avut o evoluţie matură, o strategie care s-a bazat deopotrivă pe dezvoltarea segmentului de implantologie la un nivel unic pentru România, şi pe extinderea teritorială sănătoasă, prin prima achiziţie din istoria grupului a unei clinici dentare, în Braşov", spune Mihai Marcu, CEO şi preşedinte MedLife Group.

DENT ESTET a continuat strategia de extindere la nivel naţional: 11 clinici, o suprafaţă operaţională de peste 3.300 mp şi 62 de unituri dentare

Deşi 2020 a fost un an marcat de o criză fără precedent în sănătate, clinicile stomatologice fiind închise complet timp de două luni în baza Ordonanţei Militare din martie, ritmul de dezvoltare a grupului DENT ESTET nu a fost afectat.

Grupul şi-a continuat strategia de extindere la nivel naţional, prin preluarea pachetului majoritar de acţiuni al Krondent, din Braşov, clinică recunoscută la nivel naţional prin supra-specializarea în tratamente dentare cu laser.

DENT ESTET a ajuns la un număr total de 11 clinici care acoperă o suprafaţă de 3.300 mp, 62 unituri dentare, 124 medici şi 350 de angajaţi.

"Anul trecut a reprezentat o adevărată provocare pentru întreaga piaţă de stomatologie din România, şi nu numai. Obiectivul nostru major a fost siguranţa pacienţilor şi suntem mândri că munca susţinută şi dedicarea cu care ne întâmpinăm pacienţii de 22 de ani sunt răsplătite cu încredere. 2020 a reprezentat, totodată, anul unui parteneriat istoric pentru medicina dentară din România. Am devenit parte a MALO Dental International, cea mai puternică reţea de clinici specializate în implantologie din lume, cu acoperire în 20 de ţări. Am pus, astfel, România pe harta implantologiei mondiale şi ne-am consolidat poziţia de clinică preferată de pacienţii care se confruntă cu cazuri complexe", spune dr. Oana Taban, Fondator & Director General al grupului DENT ESTET.

DENT ESTET - în topul preferinţelor pacienţilor pentru tratarea cazurilor complexe în implantologie

Conform unui studiu realizat de DENT ESTET, la începutul anului 2019, pe un eşantion de 1.000 de persoane la nivelul mediului urban, incidenţa celor care au cel puţin un dinte lipsă este foarte mare: 8 din 10 români.

Acesta este motivul pentru care DENT ESTET a venit cu o soluţie unică în România, colaborarea cu Prof. Paulo Malo, PhD, DDS, cea mai puternică personalitate a implantologiei moderne, care a revoluţionat tratamentele cu implant dentar pentru pacienţii edentaţi complet sau cu severă atrofie osoasă. Prin acest parteneriat, DENT ESTET şi-a consolidat poziţia de clinică preferată de pacienţi pentru rezolvarea cazurilor complexe în implantologie.

Astfel, segmentul de tratamente complexe a înregistrat în 2020, vs. 2019, o creştere de 10% în ceea ce priveşte numărul de pacienţi. Impactul cazurilor complexe asupra businessului de adulţi al grupului ajunge la 30% şi confirmă faptul că pacientul DENT ESTET cunoaşte importanţa alegerii unei echipe medicale de prestigiu, a implanturilor certificate la nivel internaţional, dar şi a tehnologiilor de ultimă generaţie.

În plus, în contextul unui an provocator pentru întreaga societate, românii au înţeles consecinţele pe care sănătatea orală le are asupra sănătăţii generale şi nu au neglijat controalele periodice la medicul stomatolog, astfel că numărul total de pacienţi ai grupului s-a păstrat constant în 2020 vs 2019, respectiv 35.000 de persoane.

DENT ESTET 360 Safety - protocol de siguranţă pentru pacient, în contextul Covid-19

Pentru că prioritatea noastră a fost dintotdeauna sănătatea şi siguranţa pacienţilor, un accent deosebit s-a pus pe dezvoltarea şi îmbunătăţirea condiţiilor de protecţie aplicate deja în cadrul clinicilor noastre în vederea stopării răspândirii bolilor infecţioase.

Am creat protocolul DENT ESTET 360 Safety - un set complet de reguli şi măsuri riguroase de control al infecţiilor în cabinetul stomatologic, ţinând cont de reglementările şi protocoalele de dezinfecţie stabilite de Colegiul Medicilor Dentişti şi de Ministerul Sănătăţii, dar şi de cele elaborate în ţări precum SUA, Franţa, Germania, Olanda şi Italia.

Astfel, pacientul s-a simţit în siguranţă la fiecare vizită în clinică şi nu a avut rezerve în ceea ce priveşte continuarea tratamentelor amânate pe perioada lockdown-ului.

2021 - DENT ESTET continuă planurile de dezvoltare

Anul 2021 marchează 5 ani de când s-au pus bazele unui parteneriat solid cu MedLife, cel mai mare operator privat de sănătate din România.

Graţie acestui parteneriat, care a consolidat încrederea pacienţilor în DENT ESTET, grupul va continua planurile de dezvoltare şi în 2021, pentru a oferi servicii stomatologice la standarde de excelenţă unui număr cât mai mare de români.

DENT ESTET va continua să se implice în programe de susţinere a educaţiei în România şi de formare a tinerelor generaţii de medici stomatologi. Cu sprijinul oferit de prof. univ. dr. Cristina Bica, decan al Facultăţii de Medicină Dentară, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Tîrgu Mureş, DENT ESTET va investi în amenajarea unei săli de curs în cadrul acestei facultăţi. Este un proiect pilot, pe care ne propunem să-l promovăm şi în cadrul altor universităţi din România.

"Am traversat împreună cu echipa DENT ESTET un an dificil, care ne-a provocat în fiecare zi să demonstrăm că putem să oferim aceeaşi calitate a serviciilor în orice situaţie, în condiţii de maximă siguranţă pentru pacient. Privim cu optimism anul acesta, în care avem planuri de extindere în 2 oraşe importante pentru noi: Cluj şi Ploieşti. Promisiunea mea către pacienţii noştri este că vom păstra aceeaşi amprentă de excelenţă oferită în cei 22 de ani de existenţă oriunde vom deschide o nouă clinică", dr. Oana Taban, Fondator & Director General al grupului DENT ESTET.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb