Depozitul Virtual se pregăteşte pentru extinderea internaţională

F.D.
Companii / 24 septembrie

Depozitul Virtual se pregăteşte pentru extinderea internaţională

Volumul lucrărilor de construcţii a înregistrat în primele şapte luni ale anului o scădere de 2,7%, conform datelor INS. În pofida contractării cererii, Depozitul Virtual îşi continuă consolidarea la nivel naţional şi se pregăteşte pentru extinderea pe alte pieţe. Compania dezvoltată de platforma vindem-ieftin.ro este una dintre cele 22 de finaliste selectate în cadrul programului MoonShotX dintr-un număr total de peste 760 de candidaturi depuse. Participarea la iniţiativa derulată de Raiffeisen Bank România în parteneriat cu InnovX confirmă potenţialul de dezvoltare şi inovare al companiei, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

"MoonShotX reprezintă un concept inovator, iar iniţiativa Raiffeisen Bank România şi InnovX merită toată aprecierea. Faptul că Depozitul Virtual a fost selectat printre cele 22 de companii din peste 760 este o onoare deosebită. Suntem entuziasmaţi că vom putea să beneficiem de expertiza unor specialişti de top şi să transformăm conceptul nostru într-un jucător regional de succes. Pentru orice companie cu ambiţii internaţionale, acest program oferă o oportunitate excepţională. Resursele există, pasiunea o avem şi suntem gata să explorăm noi orizonturi cu toată încrederea", a declarat Cosmin Răileanu, fondatorul platformei vindem-ieftin.ro care a dezvoltat şi operează Depozitul Virtual.

Programul MoonShotX este special conceput pentru a susţine companiile cu cifre de afaceri între 5 şi 50 de milioane de euro să îşi extindă afacerea la nivel regional. Prin intermediul acestei iniţiative, companiile finaliste au acces la sesiuni de mentorat, bootcamp-uri şi schimburi de know-how cu experţi de top din companii de renume mondial, precum Microsoft, UiPath, EY, IBM sau DLA Piper.

Selecţia companiilor finaliste a fost făcută pe baza mai multor criterii, care au inclus modelul de business propus pentru extinderea internaţională, nivelurile de tehnologizare şi de inovaţie ale companiei, impactul social şi de sustenabilitate şi agilitatea şi capacitatea echipei de a susţine scalarea din punct de vedere operaţional. Potrivit lui Cristian Sporiş, vicepreşedinte Raiffeisen Bank România, companiile selectate au potenţialul de a deveni actori competitivi pe pieţele externe.

Programul MoonShotX în care Depozitul Virtual a fost admis se derulează în perioada septembrie 2024 - iunie 2025 şi include mai multe etape pentru a susţine efortul de dezvoltare şi extindere a afacerilor:

Septembrie 2024: Sesiuni de diagnoză a afacerii pentru identificarea punctelor forte şi a zonelor de îmbunătăţire.

Octombrie - Noiembrie 2024: Bootcamp-uri de accelerare executivă, atât în format fizic, cât şi online, pentru dezvoltarea abilităţilor de scalare.

Decembrie 2024: Sesiuni de mentorat personalizate şi schimburi de know-how cu experţi din diverse domenii.

Aprilie - Mai 2025: Participarea la evenimente regionale de scalare în Austria, Croaţia, Cehia şi SUA.

Iunie 2025: Evenimentul final de scalare regională în Marea Britanie, unde companiile vor avea ocazia să îşi prezinte oferta în faţa mai multor parteneri strategici internaţionali.

"MoonShotX oferă cadrul ideal pentru a învăţa de la liderii din industrie şi pentru a implementa cele mai bune practici de afaceri. Pentru Depozitul Virtual, programul este mai mult decât o oportunitate de expansiune - este o confirmare a angajamentului faţă de inovare şi excelenţă. Compania noastră este pregătită să valorifice la maximum oportunităţile oferite de acest program", a mai precizat Cosmin Răileanu.

Depozitul Virtual lucrează în prezent cu peste 300 de producători şi importatori de materiale de construcţii şi este singura franciză de materiale de construcţii din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb