Deputaţii ALDE îl abandonează pe Tăriceanu şi trec la PSD

M.G.
Politică / 3 iunie 2020

Deputaţii ALDE îl abandonează pe Tăriceanu şi trec la PSD

Este vorba de şase parlamentari

Toţi deputaţii ALDE, partid fondat de Călin Popescu Tăriceanu, vor trece în PSD, a anunţat astăzi Varujan Vosganian, în deschiderea şedinţei de plen a Camerei Deputaţilor. Este vorba de şase parlamentari.

"Începând cu data de astăzi, 3 iunie, se vor afilia grupului parlamentar PSD. E vorba de domnii/doamna: Anton Anton, Constantin Avram, Steluţa Cătăniciu, Daniel Olteanu, Doru Oprişan şi Varujan Vosganian", a declarat Vosganian.

Ştire în curs de actualizare

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Traseisti politici ar trebui interzisi in politica zece ani pentru a avea timp sa se hotareasca in care partid doresc sa activeze sa nu mai minta electoratu.Daca au intrat intr-un partid sa incerce sa faca ce trebuie ca acel partid sa functioneze nu doar pt ., ciolan de aceea aceasta tara merge atita de prost.

    1. Sunt oameni in functii inalte dar cu caractere marunte (atat traseistii cat si cei care ii accepta). Nici unii nu au verticalitate.

      Trebuie gasit un alt sistem electoral astfel incat parlamentarii sa poata fi alesi nominal si nu la gramada (alesi nominal, vor servi alegatorii, alesi pe liste, vor servii pe cel care face listele, adica pe seful de trib). 

      O lege pentru interdictia traseismului nu se poate da.Nici un partid nu doreste acest lucru.In functie de simpatiile politice ,traseisti sunt buni sau rai.Acestia de exemplu sunt rai,cei dd la sfarsitul anului trecut erau buni.

      Din pacate , aproape toti sunt acolo numai , numai pentru interesul lor....

      Tradarea la noi e boala f grea..... 

      Nu ne mai facem bine.... 

      Treci de la dreapta la stanga ?

      Nu au caracter si nici rusine ! 

      Când citești o așa poezie, îți dai seama că politicienii sunt tot pe acolo! O poezie bună i-ar face nemuritori și asta ar fii adevarata tragedie!Nu e cazul!

      Dacă n-ai înțeles să știi că mă enervez doar cand aud de Tăriceanu, acum vii si tu cu așa ceva? 

      Nu am spus ca trebuie lege. Sistemul este prost (pentru ca face din parlamentar servantul sefului de partid) asa incat el trebuie schimbat. Poporul plateste masa la care se infrupta parlamentarii, numai ca din pacate nu poporul stabileste cine ia loc la aceasta masa ci conducerile partidelor. Noi platim oamenii lor.

      Noi poporul platim nunta asta de 30 de ani dar invitatii au fost adusi de altii (de Basescu, Iliescu, Dragnea, Tariceanu, Antonescu etc.).

    Zeci de mii de oameni fuseseră supuși martirajului prin condiții proaste de viață și civilizație după 1989! Lipsă de medicină, de bani, de evoluție, de autostrăzi! Lipsa zgârie-norilor, a industriei veritabile, nepoluante! Lipsa unei perspective de viitor. Cel puțin o sută de mii de oameni muriseră înainte de termen, după 1989, nu avuseseră anii frumoși ai unei vârste înaintate și tinere! Printre ei se numără și martirul in viata Dan Smaranda din Pitești, celebrul ”om cu cântarul”: fără acte, ținut în foame în timpul stării de urgență, cu nenumărate boli pe care medicina nu i le tratează, el se găsea tot timpul în centrul Piteștiului, luptând pentru supraviețuire! Un martir printre martiri!

    azi, tradiceanu, vosganianul si-ai lor lepre

    Au facut un lucru bun, au redus cu una cantitatea de minciuni pe care o vomitau zi de zi si ceas de ceas.

    Se apropie alegerile, riscul ca ALDE sa nu "prinda" Parlamentul e mare, asa ca bietii oameni s-au dus acolo unde le era oricum locul, alaturi de cei mai jegosi, corupti, hoti si incompetenti nemernici pe care i-a fatat vreodata Romania - la PSD. Sa le fie de bine.

    Asteptam cu interes ca senatorii ALDE sa urmeze acelasi drum firesc - si, bineinteles, ca INSUSI DOMNUL TARICEANU sa fie miluit cu un post de prim-vicepresh PSD. Se mai limpezesc apele. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb